fis.rena fis.rena diskuze u autorů

☰ menu

Chris Carter

Můj TOP autor, u kterého vím, že mě nezklame. Baví mě brutální a podrobné popisy provedených vražd, tak i perfektně zpracovaná psychologická linka v každém díle. Jeho životní a pracovní zkušenosti se v jeho dílech opravdu odráží a provolávám 3x nazdar. Robert a Garcia jsou skvělá hvězdná dvojka, a doufám, že Chris má stále kam chodit pro nápady, aby měli pánové čím oblažit můj nekončící apetit.

02.04.2023


Ali Land

Po přečtení (M)učednice si okamžitě řadím Ali mezi oblíbené autory. Její vyprávění, každá věta, každá tečka a popis sedí přesně tam, kde má a je to zážitek. Ohromný zážitek.

12.10.2017


Karin Slaughter

Tak to je autorka,která mě zklamala. Intuice mi říkala,že to tak bude,ale navzdory jsem si ve výprodeji pořídila dvě její knihy s tím,že teda okusím to,co je opěvované. Mno,čtení je roztahané,bez náboje a chvílemi absurdní.

01.09.2017


Rhonda Byrne

Rhonda je obdivuhodná žena,které patří můj obrovský dík,obdiv a pokora za to,že mi ukázala cestu,dala poznání,a tím kus sebe samé.

10.07.2017


Bernhard Aichner

Bernhard má velice osobitý styl psaní. Vše podáno jasně,stručně v krátkých větách. Mně jeho styl sedí,ničím mi nevadí a je to fešák :P :D

15.05.2017


John Lutz

O panu Lutzovi se někde zmínili jako o mistru svého oboru,ale já stále tápu,jaký obor to vlastně je...četla jsem jeho dvě knihy s Quinnem a jeho partou a můžu s klidným svědomím říci,že je to čtení nudné,únavné a předvídatelné,tudíž žádný zážitek se nekoná.

18.04.2017


Stuart MacBride

Stuartovými knihami se lehce proplouvá a pro mě je to odpočinková četba i přesto,že se jedná o detektivní příběhy. Detektiv inspektor Steelová a její hlášky...to je to,čemu jsem se od srdce zasmála.

11.03.2017


Lucy Clarke

Lucy píše knihy,jak se říká,na dovolenou nebo víkend na chalupě. Její styl se mi moc líbí,atmosféra na mě přímo dýchala jak z Modré,tak z Posledního nádechu. Pro odpočinek a relax jsou její knihy ideální.

06.02.2017


Rachel Abbott

Racheliny knihy mají spád a náboj jim dodává sympaťák Tom Douglas,který se řadí mezi "normální chlapy"...žádný superhrdina ani alkoholik apod.,jak to v některých knihách bývá. Nejvíc mě zaujala kniha Nezvěstná.

14.12.2016


Sebastian Fitzek

Knihy pana Fitzeka mě přilákaly díky Sběrateli očí,který je mimochodem opravdu originální. Líbí se mi, že v knize promlouvá ke čtenáři buď v úvodu nebo závěru knihy, navnadí ke čtení a je to celé takové osobnější.

11.11.2016


Patrik Hartl

Já ho prostě baštím,je skvělej :D TOP český autor.

07.11.2016


Frode Sander Øien

Frodeho knihy se čtou samy,jak se říká.
Sérii s Holgerem si vychutnávám,čtení je napínavé a umí upoutat zajímavým námětem.

01.11.2016


Ursula Poznanski

Ursula mě baví. Četla jsem až na Slepé ptáky (chystám se na ně :D) všechno a i přesto,že Saeculum a Erebos je YA tvorba,tak jsem byla spokojená.

11.10.2016


Robert Dugoni

Robert má přesně ten styl psaní,který mě pohltí a nepustí,a i kdyby jeho kniha měla 500 stran a já měla čas,čtu do poslední stránky bez dechu.

10.10.2016


David Hidden

Brutální,syrové,drsné...to je čtení Davidovo knih a čtení přesně podle mého gusta. Nicméně jeho knihy mají u mě černý puntík,a to v nedotažených koncích. Celá kniha skvělá a konec "hrcprc",hotovo. Vždyť je to taková škoda! Snad to bude s dalšími příběhy s "Pé" lepší a konce budou propracovanější.

10.10.2016


Sharon J. Bolton

Autorka si mou pozornost získala knihou "Obětina" a teď si vychutnávám sérii s Lacey. Zaujme,udrží napětí a je prostě fajn.

10.10.2016


Graham Masterton

Graham svoje řemeslo umí,baví mě. Čtu sérii s Katie a jen si mlaskám nad jeho syrovými popisy. Jen tak dál...

10.10.2016


Liane Moriarty

Liane je jednoduše skvělá. Její knížky mají náboj,jsou svěží,mají jiskru a vtip a v neposlední řadě je v nich tolik pravdy,která nutí k zamyšlení. Je úžasné,jak dokáže čtenáři podat vážná témata s takovou lehkostí doprovázené vtipem. Dokáže mi vehnat slzy do očí a zároveň jsem se u čtení určitých pasáží jen smála a přikyvovala.

10.10.2016


Lisa Gardner

Líbí se mi Lisin styl psaní,je to prostě to,co mi sedí. Její knížky,hlavně série s D.D.,jsou pecka. Při čtení "Neboj se" jsem ani nedýchala a těším se na další pokračování.

10.10.2016


Harlan Coben

Harlan je úžasný chlapík,který si mě absolutně získal knihou Šest let a pak už to jelo...Chybíš mi,Cizinec atd. Dobrá kniha,to je top...kam se hrabe sbírka motýlů :D

10.10.2016