Beky Beky diskuze u autorů

☰ menu

Sebastian Fitzek

Smekám před panem autorem, že dokáže vždycky všechno neuvěřitelně zamotat a proplést a člověk si musí celou dobu během čtení lámat hlavu, jak je to možné a kdo za tím stojí.
Kladné postavy se prolínají se záporáky.
Jakýkoli náznak pro odtajnění pachatele bývá mylný a ve finále je více než šokující.
Postavy jsou neskutečně autentické.
Každý příběh je strhující a dynamický, že jinak než na jeden zátah se jeho knihy číst nedají.
Pan spisovatel má jedinečný dar a jsem opravdu ráda, že se s námi o něj dělí v podobě svých úžasných psycho thrillerů plných napětí, gradace a čtivosti.

13.01.2023


Darcy Coates

Autorka je skvělá, co se týče psaní duchařin, to jsou její příběhy opravdu povedené a místy vskutku neklidné.
Kořistí zcela vybočila ze svého obvyklého stylu psaní o osudech duchů a já doufám, že to byl její první a zároveň poslední výkřik do tmy v tomto žánru.

10.04.2021


Bernadette MacDougall

Tato dáma je skutečně paní spisovatelka s velkým P, protože její příběhy jsou dech beroucí a neuvěřitelně realistické!
Napětí v každé stránce, pohlcení od samotného začátku zaručeno a její konce jsou vyloženě mířeny ke spokojenosti čtenáře formou "karmy" ... :-)
Její díla nelze nemít ve své knihovně! :-))

07.05.2018


Tess Gerritsen

TOP spisovatelka thrillerů.
Obdivuji její bezmeznou fantazii a um napsat takové dokonalosti, které se mi prozatím dostaly do rukou! Začala jsem sbírat její knihy, protože neomrzí přečíst je jen jednou ... :-)

07.04.2017


John Green

Skvělý autor zajímavých, šťavnatých a životních příběhů ... :) Zatím snad každá jeho kniha ve mě něco zanechala, nebo na mě zapůsobila, ale bezkonkurenčně BEST je kniha Hvězdy nám nepřály. :)

28.10.2015


Jacqueline Wilson

Moje velice oblíbená autorka již z dob puberty, kdy mě přestaly bavit typické "slaďárny" a zatoužila jsem po něčem dívčím, čtivém a ne tolik přeslazeném. :) Obdivuji její bujnou fantazii, že vždy dokáže vymyslet zajímavý a poutavý příběh, mnohdy se stopami reálných situací, nebo situací, které v běžném životě mohou kdykoliv nastat. :) Teď pozoruji, že knihy nejsou "jen" dívčí a dětské, ale některé jsou vhodné i pro starší dívky... Dospělí to ale možná neocení, nicméně pro mě hvězda! :)

22.10.2015


Wulf Dorn

Tvořitel napínavých a strhujících příběhů, velice rychle jsem si oblíbila jeho díla. :) Temné náměty a poutavé děje se stávají mou častou vášní při večerech. Palce nahoru, jen tak dál.

16.10.2015


Lois Duncan

Autorka píše poutavé a temné příběhy. Oceňuji její fantazii a nápaditost při psaní příběhů. :) Některé "jednohubky" jsou skutečně k přečtení bez přestání a věřím, že jich bude více. :)

16.10.2015


Emmy Laybourne

Líbí se mi styl psaní autorky. Nápadité a velice strhující a čtivé knihy. Píše skvěle, rychle jsem si její díla oblíbila. :)

16.10.2015