Zmrazené potraviny

Zmrazené potraviny https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192352/zmrazene-potraviny-YPG-192352.jpg 3 2 1

V úvodu kniha obsahuje informace o tom,jak vzniká chlad a o vlivu chladu na potraviny.Dále následují informace o správném zmrazování potravin a spousta receptů.

Přidat komentář

Karča.K
19.12.2019 1 z 5

Úsměvný výlet do doby, kdy lidé doma neměli počítače a další vymoženosti a celá vesnice si chodila "zamrazit" králíky a nutrie k tetě Jiřce, které se podařilo vystát frontu na východoněmeckou mrazničku.

Štítky knihy

kuchařky potraviny česká kuchyně konzervace a sterilace potravin potravinářský průmysl

Autoři knihy

Karel Adámek
česká, 1905 - 1969
Miroslav Smotlacha
česká, 1920 - 2007

Kniha Zmrazené potraviny je v

Přečtených2x
Knihotéce5x
Chci si koupit1x