Země příběhů – speciální průvodce

Země příběhů – speciální průvodce https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420707/bmid_zeme-pribehu-specialni-pruvodce-2mq-420707.jpg 4 64 16

Fanoušci Země příběhů, pozor! Doplňte svoji knihovničku o bohatě ilustrovaného průvodce oblíbených příběhů. Přehledně zpracovává původ a historii řady postav, míst a kouzelných předmětů. Zachycuje spletitá magická dobrodružství, jak je znáte a milujete, a zároveň přináší i nové, dosud neznámé obrázky a informace. Třešničkou na dortu jsou originální skici postav a obálek od Chrise Colfera a další bonusové materiály, které dokumentují vznik slavné série.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Land of Stories: The Ultimate Book Hugger's Guide , 2018


více info...

Přidat komentář

Lovehorses365
06.03.2024 5 z 5

Moc děkuji za tohle skvělé doplnění série...

milovnice_knih_
01.05.2023 4 z 5

Krásné doplnění skvělé série.
V knížce se dozvíte další informace o Zemi příběhů, o postavách i o samotném autorovi. Přečtete si také dvě doplňující kapitoly a uvidíte návrhy/nákresy obálek a postav a nechybí fotky a obrázky od fanoušků.
Prostě krásná knížka s krásným grafickým zpracováním. Myslím si, že pro fanoušky je tahle knížka nutnost.
Doporučuji


1evca1
30.01.2022 4 z 5

Skvělý doplněk série Země příběhů. Sice se musím přiznat že jsem některé strany vynechávala, ale nápad vytvořit takovouhle knihu se mi líbí.

Knihořádky
03.07.2021

Milý průvodce Zemí příběhů, který mi připomněl všechna dobrodružství, která čtenář s dvojčaty a dalšími postavami prožil. Kromě popisů postav a míst se v knize nachází i bonusové kapitoly nebo první nákresy obálek od samotného Chrise. Pro doplnění informací ze Země příběhů je tento průvodce určitě fajn zdroj.

Fortuna7
29.05.2021 5 z 5

Krásné připomenutí skvělé série. Moc se mi líbily autorovi ilustrace.

Adam2021
12.05.2021 5 z 5

Mám velice rád sérii Země příběhů, s jejími živými postavami. Nejde je nemít rád. A právě tady, v tomto skvělém průvodci, jsem zjistil proč tomu tak je. Protože postavy jsou na někom založené. A pokud jste fanoušky této jedinečné série, tak vám nesmí tento průvodce chybět.

roman9276
16.11.2020 5 z 5

Doplňková knížka Země příběhů mě překvapila hned, jakmile jsem jí vzal do ruky, protože ačkoli nemá tolik stránek jako klasický díly, tak je o dost těžší. Jaký bylo překvapení, když jsem jí otevřel, krásný ilustrace, vysvětlivky, dvě doplňkový kapitoly, pár vět a rad od autora, prostě super. Pokud milujete Zemi příběhů, tak tohle prostě potřebujete.

amejzlík
15.11.2020 5 z 5

Doplňková kniha, která vám objasní vše, co se chcete o Zemi příběhů dozvědět. Jsou zde shrnuty věci, které již známe z celé série. Těm, co milují Zemi příběhů tahle kniha v jejich sbírce nesmí chybět. Přečtena během jednoho večera.

Nejvíce mne zaujalo když autor vysvětloval jak napsal postavy. Má dle mého názoru neuvěřitelné nadání vytvořit takové charaktery, ke kterým si vybudujete vztah. Ať už kladný, či záporný. Jeho postavy nejsou takzvaně ,,papírové” Jako například v Eragonovi. Tam mi bylo ukradené co se s jakou postavou stane - nebylo k nim z mé strany vázáno citové pouto. V Zemi příběhů jsem hltala každou další stránku abych věděla co bude. A díky této doplňkové knize jsem si pouze utvrdila proč to tak bylo. Lidsky napsané charaktery. To je pro každý příběh naprosto nezbytné. A to Colferovy knihy rozhodně mají, ačkoliv jsou pro děti.

BáraŠ23
22.07.2020

Miluji doplňkové knihy. Myslím, že autor zakončil sérii skvěle. ( i když doufám, že vyjde ještě nějaký díl).

blackoutzuzi
19.05.2020 4 z 5

Miluju doplňkové knihy! Obzvlášť k sériím, které miluji :) Jste-li fanoušci Země příběhů, je tohle kniha, která by vás rozhodně neměla minout! Je v ní krásně shrnuté vše podstatné, ať už jednotlivé postavy, místa či kouzelné předměty. Vedle toho zde naleznete nepublikované kapitoly, originální autorovy skici postav či návrhů obálek. Za mě spokojenost a ideální vánoční čtení.

Kami97
16.04.2020 5 z 5

Průvodce plný nádherných ilustrací a zajímavostí k postavám a ději. Rozhodně doporučuji všem, kterým se celá série Země Příběhů líbila.

lucakuca
16.04.2020 5 z 5

Vše co obsahovala celá série – postavy, místa, fotky, nákresy a také malé překvapení :-)

EliškaZX
05.04.2020

Země příběhů je jedna z mých oblíbených sérií a když jsem se dozvěděla, že vyjde tento doplňkový díl vyskočila jsem 2 metry do vzduchu. Kniha je velmi pěkně zpracována a doplněna ilustracemi, zajímavými články a mnoho dalšího. Jsem velice ráda, že jsem tuhle knihu našla pod stromečkem, protože mě opravdu příjemně překvapila a určitě je to taková ta sladká tečka nakonec.

Jarmila97
03.01.2020 5 z 5

Tak tuhle knihu prostě musí mít každý kdo má doma celou sérii. JE to skvělí dodatek ke knihám s úžasnými obrázky. Přečtená po 2 hodinách skvělá knížka

Adýsek
01.01.2020 5 z 5

Sérii mám opravdu moc ráda a tak jsem ráda, že vyšel tento průvodce. Krásné obrázky všech postav, zajímavé články a mnoho dalšího. Moc doporučuji všem fanouškům.

Damaj
30.12.2019 5 z 5

Jsem ráda, že se mi kniha dostala do rukou až po přečtení všech dílů. Ve své fantazii, jsem si totiž postavy představovala úplně jinak než jsou na ilustracích. Ale jinak moc zajímavá kniha, kde se čtenář dozví, jak celý příběh vznikal, proč i čím se autor nechal inspirovat. Opět úžasné. A možná se časem dočkáme dalšího pokračovaní, rozhodně to autor úplně nezamítl, spíš naopak.

Kniha Země příběhů – speciální průvodce je v

Právě čtených1x
Přečtených77x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených13x
Knihotéce49x
Chystám se číst23x
Chci si koupit43x
dalších seznamech2x