Zatracený

Zatracený https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471034/bmid_zatraceny-WmC-471034.jpeg 4 163 30

Zatracení série

< 2. díl >

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho život. Předstírá, že není zničený, a skrývá své pravé já i před svými nejbližšími. Jenže kdyby někdo zjistil pravdu, tak by to neohrozilo jenom jeho život – ale hlavně ten její. Saylor nechová nenávist k mužům. Ale nesnáší Gabea. Ani trochu se jí nezamlouvá, že ji přitahuje tak moc, jako ona přitahuje jeho. Ale čím víc ho poznává, tím víc zjišťuje, že Gabe skrývá velké tajemství. Některá tajemství jsou totiž příliš velká na to, aby zůstala skryta navěky. Takže zůstává jediná otázka – když vyjdou najevo, nezničí každého, koho milujete? Nebo konečně dosáhnete vykoupení, po kterém toužíte? Každý má své tajemství… Jaké je to vaše? Kniha obsahuje novelu Neporazitelný... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Toxic + Fearless , 2014


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.03.2024 5 z 5

Další krásný díl ze série.I když West a Kiersten byli lepší.Každopádně co díl,to nádherný příběh, který vezme za srdce.A rozhodně Neporazitelný,to byla třešnička na konci

Kudík
10.02.2024 3 z 5

Na můj vkus měl "Gabe Hyde" moc různých tváří a identit. To s Princeznou mrzelo, a člověk si uvědomí, jak život ovlivní neuvážená mladická zbrklost.... Stejně to dopadá jako chtít něco dohnat či stihnout v podobě riskování pár vteřin za volantem. :(
Saylor byla neuvěřitelně silná, protože vše okolo Gabea, Parkera či Ashtona ustát a být takovou oporou... Přesto si nemohu pomoci, ale Gabe z předchozí části byl jiný, než tento. Autorka v závěru (poděkování) sama uznává, že si nebyla jistá jak jeho příběh uchopit, i když část čerpala ze svého vlastního okolí. Jsem ráda za funkci, kterou dala svému i Kiersteninu strýci v novele s Wesem.


Terka18
13.11.2023 5 z 5

Uzasny příběh, který si získal mé srdce. Chytil ho a nepustil. Bolestné příběh, plný lásky, obětování, pochopení, přátelství. Užívala jsem si kapitolu za kapitolou a milovala Gaba. Jen kdyby i v reálném světě byli takový muži a nebáli se projevit své city a bojovali za ženu.

MAU256
15.09.2023 4 z 5

I tento díl byl stejně krásně čtivý jako díl první. Příběh Gabeho a "Princezny" mě rozsekal na kousíčky. Tolik lží, tolik bolesti, tolik lásky, kolik toho člověk vlastně může snést?

Hatshepsut
12.07.2023 5 z 5

Opět velmi emotivní příběh. Jak vám pouhý okamžik a jedno špatné rozhodnutí tragicky změní život.

"V životě máte jen dvě jistoty. Že se narodíte a že zemřete. To je všechno. A co se stane mezi tím? No, to je jen na nás, ne?"

"Pokud by Bůh chtěl, abychom si s sebou táhli břemeno, udělal by nám vaky, jaké mají třeba klokani. Nebo by to možná zařídil tak, aby se každý z nás narodil se širokými rameny, abychom ten náklad unesli. Je zřejmé, že jsme nebyli stvořeni k tomu, abychom nosili na ramenou tíhu celého světa, takže bychom se měli zamyslet nad tím, proč to vlastně děláme, hm?"

Laf
13.11.2022 3 z 5

Příběh sám o sobě je pěkný, dojemný a plný obětování, ale nějak mne to zpracování neupoutalo tolik, jak jsem si myslela a těšila se na pokračování, neboť předchozí díl se mi hodně líbil.

Misshell1
10.05.2022 4 z 5

Nebudu prozrazovat příběh...ale musím uznat, že někteří lidé jsou neuvěřitelně silní, pod tou vrchní slupkou se skryva kolikrát neuvěřitelný příběh...kniha mě bavila, ale možná víc na konci novela Neporazitelný...Wes je prostě takový zlatíčko :) no jsem zvědavá, jaký příběh nám odhalí Lisa

adela2230
21.03.2022 4 z 5

Není to úplně špatné, ale měla jsem problém se začíst. Když už pak kniha dávala smysl, bylo to docela dobré čtení.

Artep071
19.02.2022 3 z 5

CO TO SAKRA BYLO?!!! ani 24 h poté nevím co si mám myslet ... buď to bylo překladem nebo to bylo tak strašně napsané??? Dyť to mělo bejt super ...i samotný koncept příběhu má šmrnc, napětí i jiskru ...ale tokový výsledek??? chjooooooo ... bylo to dlouhý, sotva to začalo nabírát na tempu tak to zahučelo dolů, Saylor byla po celou dobu na facku a závěr byl tak trapňoučký až mi z toho vyskočila husina ...brrrrrrrrrrr
jsem z toho v rozpacích a zklamaná ...

Kristy.Seb
26.10.2021 5 z 5

Život je těžký. Jde o to, jak se s tím vypořádáš.

To, že fakticky nebráníme, neznamená, že nejsme uvnitř úplně na cucky.

Nedovol, aby ti bolest bránila v tom jít dopředu. Neměla by zastavit tvůj vývoj... neměla by tě ovládat.

Smrt a láska jsou jediné dvě věci, které na tomto světě existujou a jsou dostatečně silné, aby změnily běh vašeho života, vašeho osudu. Buď ho pohánějí, nebo paralizují. Ale nakonec ta volba je vždycky jen a jen na vás.

Naše kroky určují to, kdo jsme - ať už nás vedou směrem ke splnění našich snů - nebo nás naopak odvádějí od toho, co milujeme nejvíc. Celý náš život je založený na krocích a na tom, kam míříme. Protože to my je ovládáme.

Emoce nás vedou k tomu, že děláme buď dobrá, nebo špatná rozhodnutí, která nám mohou zlepšit život, nebo ho zničit. Emocím většinou nemůžeme důvěřovat, protože nám mnohdy pomáhají ospravedlňovat naše špatné chování. Srdce je ve svých činech a úmyslech čisté.

Milovat je nádherné. Je to dar od Boha. Je smutné, jak snadno to slovo říkáme, aniž bychom pochopili oběť, kterou to znamená.laska ve své podstatě není o hlubokém citu k někomu, ale o činech.

Druhý díl byl úžasný, ale smutný. Až moc smutný!

NikolaSkop
18.09.2021 4 z 5

Tato kniha mě neupotala tolika jako příběh ve Zničené.. ale nebyla nejhorší v serii budu dále pokračovat..

LilianaFalcon
31.08.2021 3 z 5

Kdysi dávno jsem tuhle knížku četla, když vyšla v angličtině. V tu dobu mě příběh hodně oslovil.
Číst ji takhle s odstupem bylo trochu zklamání. Zdlouhavé, krkolomné... Kdyby si někdo dal tu práci se seškrtáním a doladěním, tak by to bylo skvělé a dojemné, takhle mám pocit, že tu třetí hvězdičku jsem dala jen z nostalgie.

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

"Někdy, když si myslíme, že nám Bůh nachystal konec, tak je to ve skutečnosti jen nový začátek.“


Po přečtení prvního dílu jsem se na Gabea hodně těšila...byl mi ze všech postav nejsympatičtější..byl to opravdu hodně silný příběh.. ze začátku mi nějak moc nesedla Saylor..nesnáším zakřiknuté hlavní hrdinky,ale nakonec se z ní vyklubala skvělá holka ️ Gabeův příběh byl hodně smutný,chytil mě za ️ a taky jsem většinu času měla na krajíčku..Wes byl v tomhle díle takové záchranné lano/kamarád/psychiatr..ty jeho psychologické řeči mi doteď leží v hlavě U jedné konkrétní scénky jsem nevydržela a slzy tekly proudem...na tak mladého člověka si prožil vážně peklo
Kniha obsahuje i novelu Neporazitelný.. pokračování příběhu Wese a Kiersten...přišlo mi to trošku nudné,ale hodně mě to navnadilo na příběh Lisy a nemůžu se dočkat až vyjde

knihomolkaL
08.08.2021 4 z 5

(SPOILER) Krásně romantické. Ti kluci jsou zlatíčka - v předchozím díle Wes a nyní Gabe. Saylor mě zas tak moc nezaujala, ale Gabe, to je jiná. Být ve 22 letech tak zodpovědný a starat se čtyři roky o postiženou přítelkyni, teda - páni - klobouk dolů. A to se, prosím, její vlastní rodiče na ni vybodli. A ještě k tomu je to fešák, hudebně nadaný, dobrý přítel a milující partner.
Na konci bonus v podobě novely Neporazitelný - pokračování příběhu Wese a Kiersten, za to také palec nahoru, potěšilo mě to.

Ann98
31.07.2021 4 z 5

Tak jak autorka na můj vkus přehnala konec prvního dílu Ztracená, tady přeháněla celou knihu. Psát umí, to neříkám, že ne. Kniha má to, co by měla mít. Spíš mám problém se samotným příběhem. Nebyl špatný, ale chtělo by to uchopit trošku jinak. Něco mi zde chybělo. Děj nepůsobil vůbec věrohodně. Největší problém jsem měla se vztahem Saylor a Gabea. V jedné větě se nenávidí a hned v další se milují nejvíc na světě? To jako vážně? Wese jsem si v prvním dílu zamilovala hned na začátku, na Gabea jsem si zde musela zvykat. Reputaci tomuto dílu napravila až závěrečná novela Neporazitelný a hlavně konec, kde poprvé vystoupí hrdinka třetího dílu Lisa a jak to tak vypadá, bude se na co těšit (doufám).
Dávám 3,5*

ivetapl
29.07.2021 3 z 5

Úplně nevím, co si o tomto příběhu myslet.
Na jednu stranu jsem strašně chtěla vědět, co se stalo, stane, co bude. Na druhou jsem při čtení necítila žádné emoce, přesto, že by jich zrovna tahle kniha měla být plná.

První díl Zničená byl úžasný a nastavil laťku vysoko. Měla jsem tedy velké očekávání... Což jsem asi neměla mít no.

Saylor a Gabe... Měli zvláštní vztah. Saylor musela být sakra silná, že tohle zvládla. Kdo by se chtěl dělit? A zvláště při takové situaci. Já vím, že tohle bych nezvládla....
Nápad příběhu byl skvělý, ovšem ty emoce té knize chybí. Je čtivá, to rozhodně. Ale něco....tam prostě není...

Novela NEPORAZITELNÝ:
Krátké pokračování příběhu, z kterého jsem já osobně byla opravdu zničená, ale v dobrém. ️ Tenhle kousek zachránil, doslova, knihu zatracený.
Wes a Kiersten vám přirostou k srdci. V té knize je tolik bolesti... lásky... Fakt vás zničí. Wes je vážně zlatíčko, který to neměl lehké a Kiersten dívka, která by pro něj zemřela, tak jako in pro ni. ️️
Tenhle kousek mě moc dojal (Krom jisté části, která se týká Lis Ta mě dost znepokojila a jsem zvědavá, s čím se setkáme ve třetím dílu Zlomená)

Takže verdikt je takový, že díky téhle Novele doporučuji přečíst knihu Zatracený.

happy19
18.07.2021 5 z 5

„S bolestí si vystačíme sami, avšak chceme-li prožít plnost radosti, potřebujeme někoho, s kým ji můžeme sdílet.“

Tesset
16.07.2021 2 z 5

No, co k tomu říct. Téhle sérii asi na chuť nepřijdu. Přeslazené, naprosto nereálné dialogy, které působí uměle a někdy až trapně. Dvě hlavní postavy se viděly tak třikrát, kdy se k sobě ani nechovaly nijak hezky a najednou jim doje, jak se moc milujou. Konec naprosto mimo. A to nemluvím o té povídce - jako uvažovala jsem, jestli to je myšleno jako vtip a mám se smát nebo brečet, protože to autorka myslela vážně.

oresvo
11.07.2021 3 z 5

Úplně nejhorší to nebylo. Mělo to zápletku, ale něco tomu chybělo. Nevím možná tam nebyla taková energie mezi Gabem a Saylor. Takové to jiskření. Občas jsem nechápala proč se tak bál prozradit pravdu aspoň svým nejbližším .

petulkapeta
29.06.2021 5 z 5

"Záležitost druhé šance," máma mě přerušila a položila mi ruku na rameno.
"Vždycky do ní jdeme za předpokladu, že se budeme cítit lépe, i když v
devíti případech z deseti, to bude ještě horší, než se to zlepší.Pokud mu dáš ještě jednu šanci, nebudeš se cítit dobře. Bude to bolestivé.
Bude to těžké, ale nakonec, pokud to vyjde …" pokrčila rameny. Její oči se
zdály že září jako její úsměv. "… naprosto to stojí za to. Nechtěla bys raději
pár dní trpět - abys získala lásku na celý život? Lidé říkají, že by trpěli
klidně dva dny, pokud by zbytek jejich života byl šťastný. Realita?
Většina lidí to vzdá po hodině, protože věci se ukáží příliš složité," slzy jí
zalily oči. "Nepřestávej Saylor. Zdá se, že Gabův celý život byl shrnut do
jediného slova. Lidé ho opouštějí, on opouští sám sebe. Nedělej to, co
očekává."
Pokračování serie tentokrat o Gabovi a dívce Saylor vas chyti tez za srdce.
A Novela k tomu o Kiersten a Wesovi nádherná

Štítky knihy

romantika tajná identita

Autorovy další knížky

Rachel Van Dyken
americká, 1985
2020  82%Zničená
2019  77%Pravidla dohazovačů
2019  84%Pravidla touhy
2021  82%Zlomená
2021  78%Zatracený

Kniha Zatracený je v

Právě čtených2x
Přečtených262x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených11x
Knihotéce198x
Chystám se číst133x
Chci si koupit48x
dalších seznamech3x