Zničená

Zničená https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445395/bmid_znicena-wZx-445395.png 4 301 62

Zatracení série

1. díl >

Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho od vzpomínek, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě... dokud se Wes Michals nenabídl, že se stane mým světlem. Netušila jsem, že čas nehraje v můj prospěch – že každou vteřinu, která uběhne, se přibližuju ke konci něčeho, co znamená začátek konce mě samotné. Snažil se mě varovat. Slíbil mi všechno, co jen mohl – každičkou chvíli – ale ani to nestačilo. Někdy, když si myslíte, že je to konec, tak je to ve skutečnosti jen začátek. Wes si myslel, že mě může zachránit, ale tím, že mi dal všechno, mě naopak zničil. Protože po jednom jediném polibku, jednom jediném dotyku, už jsem nemohla – už jsem nechtěla – být stejná jako dřív. Od té chvíle se jeho srdeční tep stal mým vlastním.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ruin , 2013


více info...

Přidat komentář

Ála1968
16.03.2024 5 z 5

Co to do pr....bylo?Hned od začátku jsem knihu četla s přestávkami, protože jsem přes slzy neviděla.To bylo tak strašně krásný a zároveň smutný, prostě nádhera,dlouho jsem nečetla nic tak emotivního

Kudík
07.02.2024 4 z 5

Po dočtení knihy jsem se vrátila zpět k prologu a říkala si proč....
Autorčino věnování i poděkování je plné emocí, stejně jako příběh Kiersten Roweové a Wese Michelse. Bližší seznámení se se spolubydlící Lisou bylo parádní, hlavně její přístup k lampě a cca 2 modřinám. No a její bratranec Gabe... to byl přítel hodný tohoto titulu. "Sestřičku Angelu" v jistém ohledu Wesovi i závidím.
Děj knihy, od seznamování se, přes plnění seznamu, zdravotních problémů až do trošku moc přeslazeného závěru, měl celkem pozitivní a motivační náboj. Asi není moc jedinců, kteří sami nepřišli osobně, anebo ve svém okolí do styku a boje s nádorovým onemocněním. Kéž by bylo více vítězů, a to nejen "bowlu", jako Wese.


MAU256
14.09.2023 4 z 5

Hned od začátku jsem si Kiersten, Wese, Gaba i Lisu zamilovala. Byl to příběh plný všeho - strachu, bolesti, smrti, lásky, ale i naděje a zázraků. Jsem ráda za takový konec, jaký autorka vymyslela, neboť já miluji šťastné konce, no co, jsem prostě romantička :-). Takže se určitě vrhnu i na další díly, doufám, že budou stejně čtivé.

Hatshepsut
10.07.2023 4 z 5

Příběh plný emocí, bolesti, naděje a především nezlomné vůle nevzdat to. Líbilo se mi, že vyprávění mělo krátké kapitoly, kde se střídají myšlenky obou hlavních postav. To vždy knize přidá na váze. Nebylo to zbytečně natahované. Snad jen konec byl zbytečně přeromantizován, ale na druhé straně, kdo by si happyend nepřál? Když už je ho málo v životě, tak proč ne v knize!

"Žít je těžké - umírání je snadné. Zavřete oči a už je nikdy neotevřete. Co je na tom tak těžkého? Ve skutečnosti nic - až na to, že to pekelně bolí ty, které necháte mezi živými."

Terka18
25.04.2023 5 z 5

Zničená... přesně tak se cítím po přečtení knihy. Citově zničená a nakopnutá zároveň. Byl to moc hezký i když smutný příběh. Ale plný síly a odhodlání a to se mi na tom líbilo nejvíc. Nezkrotná a neočekávaná láska, která dokáže přijít, když to nejméně čekáš. A ten konec, jsem moc ráda, že byl takový.

Knihom_olka_
27.02.2023 3 z 5

Tak tohle bylo pěkný.
Upřímně vzhledem k obálce a anotace, jsem čekala, že to bude něco víc spicy, ale nemohla jsem se mýlit víc.
Upřímně tohle by byla fajn romantika na odpoledne, kdybych od toho nečekala něco úplně jiného (mrk mrk).
Tak nějak mi všechno přijde průměrné, postavy, děj i zápletka.
Jediné, co mě vážně dohánělo k šílenství, bylo to haló kolem sexu... Jako upřímně z toho mi vlasy trčely do všech stran.
Jinak to tak nějak ušlo. Asi to nejlépe vystihuje slovo Fajn. Do dalších dílů se ale nepustím.

Ivana09
25.07.2022 3 z 5

Příběh pěkný, dojemný. Gabe a samozřejmě hlavní postavy mi byly sympatické.
Ale něco mi tam chybělo...

lucka1998
31.03.2022 5 z 5

Přesně toto jsem potřebovala, knihu ze života, knihu která by mi ukázala, že i když to není pořád růžové, že stojí za to bojovat. Tolik co mi tato kniha dala, jsem ani nečekala. Příběh plynul, od čtení se nešlo odtrnout, a postavy, které mají svá tajemství a své strašáky.... prostě super

Misshell1
20.02.2022 5 z 5

Silný emotivní příběh s láskou a nemoci. Aneb jak se rozbité srdce může opravit. Těším se na příběh Gabra a Lisy :)

Artep071
15.02.2022 5 z 5

Tak tohle mě úplně rozsekalo ... buď je to tak skvěle emocionálně napsané nebo jsem zrovna byla hormonálně rozhozená :) ....to je fuk, protože to na mě udělalo dojem!!!
prořvala jsem tu knížku od začátku do úplnýho uslzenýho konce, který tedy byl trošku víc přitažený za vlasy ......sakra až moc ...ale ... to dokážu odpustit , páč jsem si už tak moc dlouho nepročistila slzný kanálky :)) bylo to neskutečně uslzené a neskutečně pěkné ...

Kristy.Seb
26.10.2021 5 z 5

Slabost je jen bolest, která opouští tělo.

Že potřebuješ pomoct se s něčím vyrovnat, ještě neznamená, že jsi slabá. Opravdoví slaboši jsou lidé, kteří si nedokážou přiznat, že potřebují pomoct.ti, co nedokážou přiznat že potřebuji pomoct. Ti, kdo nedokážou přiznat, že to sami nezvládnou. To jsou slaboši. Požádat o pomoc, přijmout pomoc, a tak přijmout vlastní slabost, z toho pdameni tvoje síla.

Život je plný těchhle tří: mohl jsem, chtěl jsem, měl jsem.

Život je cesta. Jdeme vpřed, bojujeme, pořád jsme v pohybu. Strach se nás snaží ochromit, zabránit nám v pohybu vpřed.

Zivot není fér, ale prožívání. Prožívání je dar. Každý dar je jiný - stejně jako je jiná každá cesta - a z nějakého záhadného důvodu je zrovna tohle ta naše cesta.

Možná není smysl života v jeho dokonalosti, ale ve všem tom chaosu.

Naprosto skvělý příběh. Čtivé, doopravdické, plně lásky.

Vendulik
28.09.2021 4 z 5

Vůbec nevím, co si o této knize myslet. Je čtivě, vtipně napsána ale něco mi námi vadí. Asi ten pohádkový konec. Příběh mě velice bavil od první stránky.

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

.Tahle knížka mě hodně dostala.Byl to hodně silný,emotivní romantický příběh. Při čtení jsem byla celou dobu smutná i šťastná zároveň,usmívala jsem se a měla na krajíčku.Už když jsem četla prolog,tak jsem věděla,že to bude hodně emotivní čtení.Bylo to mnohem lepší než jsem čekala.Wes byl skvělý už od začátku.Měl to velmi těžké..nemoc plus obvinění z něčeho co neudělal ho neodradilo od toho,aby bojoval za sebe i za lásku.Na jednu stranu jsem byla naštvaná ale na druhou stranu jsem i chápala,že nechtěl o své nemoci říct Kiersten a dozvěděla se to tak,jak se to dozvěděla.Kiersten byla hodně silná osobnost,prožila si trauma a ztratila rodiče,ale zůstala silná a stála po boku Wese až do konce. Na konci knížky už tekly slzy proudem.Takový konec jsem čekala i nečekala

knihomolkaL
04.08.2021 4 z 5

Hezké romantické počtení proložené velmi vážným tématem - nemocí. Líbilo se mi to a už se těším v druhém díle na pokračování.

AliceTief
10.07.2021 5 z 5

Příběh byl krásný, hodně sladký ale krásný, četlo se samo....

Miška935
05.07.2021 5 z 5

Dost mě tato kniha chytla. Příběh o rakovině byl smutný a už teď jsem zvědavá co je v dalších dílech.

petulkapeta
26.06.2021 5 z 5

" Někdy, když si myslíme, že nám Bůh nachystal konec, tak je to ve skutečnosti jen nový začátek.“
Moje srdce potřebuje tyhle příběhy....

lucie3944
13.06.2021 2 z 5

Přeci jen už jsem věkově někde jinde, tohle mi přišlo sladké až moc. Jako četlo se to samo, ale opět stejný problém u těchto knih - za chvíli si ji nebudu pamatovat. Na výmaz hlavy stačí, nic víc od toho nečekejte.

haWranka
12.06.2021 2 z 5

No, to byla šílená limonáda, kam se hrabe Rosamunda. Kdybych při čtení snědla kostičku čokolády, asi bych dostala hyperglykemický šok! Asi takhle, autorka to myslela dobře, četlo se to dobře, hrdinové byli celkem fajn. Ale ty nerealistické řeči, ten sladkobol, to prostě bylo už moc. Nehledě na spoustu nakousnutých a nedořešených záležitostí (např. znásilnění). Zkusím ještě další díl, protože momentálně nemám chuť u čtení moc přemýšlet. Ale nejsem si jistá, jestli to zvládnu dočíst, pokud to bude vyznívat stejně jako tohle dílo.

havrmoni
12.06.2021 3 z 5

(SPOILER) Jelikož jsem četla před tímto knihy od Sheridan, tak mi tato připadá taková nedotažená. Budu asi prozrazovat, ale jinak to nejde. Hrdinka je na antidepresivech, které v jedné chvíli žvýká při telefonování se strýčkem a pak nic. Nějak moc rychle a snadno se z toho dostala. To mi přišlo necelé, odbyté. Hrdina, no co o něm říci. Určitě bezva kluk, ale byl vždy takový moudrý?? Angela zbytečná ..hmm...postava? Kdy jsem byla opravdu dojatá a ani jsem si nevšimla, že mi tečou slzy byl rozhovor otce se synem když byli doma. Konec ani komentovat nebudu, mám ráda happy endy, ale tohle bylo moc prostě moc všeho ;) Možná je to tím, že je tohle opravdu takové pro náctileté. Nevím Dohazovači se mi celkem líbili a tak jsem si říkala fajn zkusím další. Mám ještě druhý díl, ale abych byla upřímná moc se mi do něj nechce. Jo a prolog jsem nepochopila ani po přečtení celé knihy.