Zaslíbená Země Nezemě 15

Zaslíbená Země Nezemě 15 https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498170/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-15-Mdr-498170.jpg 5 62 5

Zaslíbená Země Nezemě série

< 15. díl >

Norman se chystá k radikálnímu kroku, jehož cílem je, vyhubit všechny démony, ale Emma by navzdory prožitému utrpení raději volila mírumilovnější cestu k vítězství. Neshoda mezi oběma přáteli vede k zásadnímu zvratu, který natrvalo ovlivní životy zbylých dětí z Grace Fieldu...

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

約束のネバーランド 15 (Yakusoku no Neverland 15) , 2019


více info...

Přidat komentář

ariannpHm
05.03.2024 5 z 5

Dobrý díl. Ale ten koneeeeeec! Proč tak otevřeně? Už chci další. 10/10

Abukšákul
09.10.2023 5 z 5

Kluků nejoblíbenější manga =) Všechny díly se líbily moc =)


Bettybook
10.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Tato série si stabilně drží kvalitu. Každý díl mě uchvacuje, každý díl mi předává něco nového a nečekaného. Teď, kdy se už pomalu dostávám do finishe, je to celé velice zajímavé, hlavně co se Normana týče. Ten kluk je hlava a ví, co a jak, aby ochránil své nejbližší. Ovšem mě rozčiluje, jak do jeho mistrovského plánu šije Emma. Opravdu, Emmo, nech toho kluka pracovat, god damn it. A Ray se Emmě opět podřizuje, jako vždycky, přitom by měl sám nejlépe vědět, že vyhubit démony je jejich jediná šance. Člověk, když je najednou na konci potravního řetězce, by měl za mě uvažovat jasně. Ale prostě Emma je Emma a uvidíme, jestli kvůli ní Norman překope celý plán.

Jandýs
26.08.2022 4 z 5

Pribeh se mi libi,nicmene uz mi prijde dost natahovany. Rada bych se preklenula ke konci,at se mi nezkazi ctenarsky zazitek.

fvalek
01.08.2022 5 z 5

Opět je to taková zastávka mezi nějakou velkou akcí, alespoň doufám, že se příští díl bude více věnovat akci a ne přípravě na ni, ale ukazuje se velmi zajímavý morální konflikt. Na jedné straně Normanovo agresivní řešení, na straně druhé Emmina snaha řešit vše co nejmírověji. Popravdě příběh samozřejmě dost směřuje k tomu, že to Emma má pravdu, ale přesto se čtenář může zamyslet, jak by situaci řešil on, a komu vlastně v tomhle sporu fandí. Třetím takovým východiskem je Ray, který se zatím chová velmi zdrženlivě.

Nicméně jak říkám, moc se tam toho neděje, většina děje se odehrává ve stromě a jen se neustále řeší, jak se to bude vyvíjet dál, proto mě potěšila alespoň finální výprava, která snad přinese nejen nějaké výsledky, ale hlavně nějaké pořádné putování a nové informace. Líbí se mi mystika, která je do toho zapojená. Nejde jen o tajemné démony a celý jejich jinak fungující svět, ale aktuálně i o nějakého démoního boha a jeho dimenzi a dívku se zlou krví, což dělá s celého příběhu něco zase o kus zajímavějšího. Různé flashbacky a přemýšlení postav zase rozšiřují rovinu děje na další úroveň a je tam ještě spousta informací, které je třeba doplnit a rozšířit. Už aby vyšly další díly, jsem zvědavý na celou tu slibovanou genocidu. :)