Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519518/zakazany-chtichC9Jkz-xCo-.jpg 4 34 15

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. Naše láska nikdy neměla vzniknout, přinesla jen problémy. Ustojí náš nemorální vztah učitele a žačky nepřízeň osudu? Máme šanci na společnou budoucnost? Jmenuji se Dominik Nový a nejsem dobrý chlap. Nedržím slovo sám sobě, nechal jsem se pohltit nevhodným chtíčem a propadl touze.... celý text

Přidat komentář

dooky
25.09.2023 3 z 5

Lehké zklamání...Z divoké holčičky a ještě divočejšího týpka se až příliš rychle stal totálně zamilovaný pár s růžovými brýlemi a nepomohlo mi ani to kouzlo zakázaného ovoce, kvůli kterému jsem knihu nutně potřebovala přečíst. Už z toho důvodu bych čekala nějaký pomalejší rozjezd a ne, že to bude takový fofr. Z těch neuvěřitelně náhodných setkání na začátku jsem vyloženě protáčela oči. OK, stát se to může asi jednou, ale několikrát po sobě už je to do očí bijící. Z Nika se později stal uplakaný zamilovaný trouba, který jen jezdil nakupovat dárky a zároveň si nebyl schopen normálně promluvit. Ano i to je možné, jen se to tam opět opakovalo tolikrát, že už toho bylo moc. Co mě celkem bavilo byla napínavá linka, která se celou knihou táhne, ale bohužel jsem pachatele poznala až příliš brzy. Bylo by skvělé držet čtenáře trochu v napětí. Nicméně ať jen nekritizuji, tak musím uznat dobrou čtivost, stránky ubíhají před očima a byly pasáže, které mě vyloženě bavily. Hodnotím jako zlatý střed.

RogerinaRM
10.09.2023 5 z 5

Tato kniha se mi neskutečně líbila! Romance čtu jen občas, ale tuhle knihu, která rozhodně není pouhou romancí, jsem si zamilovala od první kapitoly. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení a mám ráda oba hrdiny, i když Viki bych mnohdy propleskla. :D


sabina1890
09.09.2023 odpad!

Asi nikdy nepřijdu na chuť českým spisovatelkám (kromě M.K.Hardy - ta to umí ). Příběh je o středoškolském učiteli Dominikovi a jeho žačce Viktorii, která ho provokuje a koketuje sním a skonči spolu v posteli, dále jsem to nečetla, dostala jsem se do půlky knihy a nakonec odložila. Příběh žádný a plytký. Nesmyslné chování Viktorie bylo na facku . Jsem ráda, že jsem knihu měla pouze půjčenou z knihovny a neinvestovala do ní peníze.
Kniha je zklamání a dávám 1/5 aspoň za obálku

dancacizkova
28.08.2023 5 z 5

Nemůžu si pomoct, ale kniha mi připomínala Padesát odstínů šedi atd. Přitom příběhem se nijak nepodobá, ani nápadem, ale spíš šlo o pocit, který jsem při čtení měla. Odstíny stejně jako tuhle knihu jsem nezvládala odložit. Jakmile jsem přestala číst, chtěla jsem se ke knize vrátit a přesně tohle mi udělal i Zakázaný chtíč. Mám li brát knihu jako trilogii v jednom balení (vzhledem k rozdělení na tři části) i tím mi evokuje Odstíny a i u ní se mi jedna část neúplně líbila a další byly úžasné. A stejně jako odstíny jsem si místy říkala líbí se mi to, nelíbí, co to je, proč to tam je, tohle je super a pak jsem dočetla a zůstal ve mě zvláštní pocit a i po pár dnech po dočtení nad knihou přemýšlím.
Za mě zajímavé dílo, kdyby se vydalo v cizině stal by se z něj jistě trhák, ale bohužel i podle procent, které Češi udělují odstínům i tato kniha jistě spadne a zapadne pod negativními názory, je to škoda. Jde do hloubky a věnuje se zajímavému nápadu, který ale český čtenář neumí zcela ocenit.

Kocicakmartinek
27.08.2023 5 z 5

Milé čtení, které není jen o sexu, ale překvapivě nese i zajímavý děj a celkem hluboce promyšlené postavy. Líbil se mi vývoj jednotlivých hrdinů, nebyli ploché a vše co dělali jsem jim věřila i je chápala. Na romanticko-erotickou knihu je použitý dost bohatý slovník.
Obálka je nádherná, ta mě nalákala hned na první pohled.

bravefox
25.08.2023 1 z 5

(SPOILER) Kniha se ke mně dostala náhodou a musím říct, že mi opravdu nesedla. Téma je to rozhodně zajímavé o tom žádná. Kniha však jde z extrému do extrému a děj je dle mého až příliš protahovaný. Problém mám asi hlavně s tím jak je kniha psaná. Hlavní mužská postava uvažuje spíš jako žena ve středním věku. Například to, jak neustále komentuje vůni své partnerky nebo nepřetržité úvahy nad vším možným. (To neznamená, že by muž nemohl o něčem takovém přemýšlet, ovšem je toho až příliš.) Dále je neuvěřitelně hysterický a mění názory jako na houpačce. Hlavní hrdinka pro změnu ze začátku působí jako drzá a stereotypně vykreslená sexy studentka, která se navíc velmi trapně snaží špičkovat s novým učitelem a občas mi to připomínalo takový ten komiks z časopisu Bravo. Nakonec se však z ní snaží autorka vykreslit mladou, ale vyspělou ženu a já ten rychlý přerod nemůžu postavě Viki pořád uvěřit. Po romantické a erotické lince však následuje dramatický konec, který působí, že je uměle našroubovaný na tu předchozí linku, možná aby byl příběh nějak smysluplně ukončen. Do toho občas až nereálně popsaná prostředí a spousta dalších až úsměvných momentů mě nutí knihu takto ohodnotit a raději teď sáhnu po něčem trochu jiném na změnu.

veronika4686
24.08.2023 5 z 5

1. Do prkna! Koukejte konečně někdo tuhle knihu vydat i fyzicky, protože jestli si něco potřebuju vystavit ve své knihovně čelem, je to tohle!!!

Nevím, jak moc musím dávat najevo, že tohle byla neskutečná jízda. Možná mě na začátku trochu děsila délka, a nejspíš nebudu jediná, ale nutno říct, že se kniha četla úplně sama. Má všechno, co by měla správná kniha mít. Lásku, vášeň, radost, slzy, štěstí, smutek , strach... Nádherné, sladké momenty, ale také akci a drama. Přistihuji se, že tento příběh mi i přes nepopíratelnou část svého obsahu nezapadá tak úplně jen do kolonky "romantická / erotická literatura". Ani zdaleka ta škatulka nedefinuje, čeho se mi dostalo a co jsem měla tu čest lačně zhltnout od první do poslední stránky.
Kniha vypráví příběh mladého učitele Dominika, který má za sebou bouřlivou minulost, která ho stále provází, přestože se snaží žít lepší život. Zamiluje se do dívky, se kterou by správně neměl nic mít, ale v závěru je to vlastně oběma jedno.
To se však nedá říct o pár lidech kolem... Řekli byste asi, že to bude ředitel školy nebo třeba policie, rodiče Viki nebo někdo takový, ale takhle jednoduchý ten příběh rozhodně není. A co se týče zmíněných rodičů, to je také kapitola sama o sobě... Ta postava, kterou mám na mysli, mě rozhodně zaujala a upřímně, docela ráda bych se při čtení vrátila do minulosti a přečetla si samostatnou knihu jen s tímhle příběhem... A jak znám autorku a její knihy, vím, že by to nebyl "jen" tenhle příběh, ale že by toho taková kniha nabídla mnohem víc. No, ať tak či onak, knihu jsem si neskutečným způsobem užila a já se už nemohu dočkat druhého dílu, který bude bez pochyb zase super bomba.
Upalujte si to všichni přečíst. Já jdu zatím přestavovat knihovnu, ať mám na ty knížky od Hnátový dost místa, až se z nich jednou stanou ty celorepublikový pecky. Já v to věřím!

JitulHa
21.08.2023 3 z 5

Tato kniha byla na první pohled rozhodně zajímavým objevem v tom našem českém literárním rybníčku, to se jí nedá upřít. První část příběhu byla rovněž jednoduše skvělá, měla v sobě jiskru, patřičný vtip i výbornou chuť zakázaného ovoce, zkrátka tahle část byla skutečně nadstandardní! Avšak část druhá, to byla tzv. fáze až přehnané zamilovanosti, ale jakože fakt! Hlavní hrdina se najednou z rošťáka s pěkně barvitou minulostí proměnil v neuvěřitelně krotkého beránka s totálně růžovými brýlemi. V podstatě se opakovaly pořád ty samé vzorce ve smyslu - co vidím mé nejdražší na očích, to jí koupím a hned - a to prostě už po pár podobných kapitolách začalo pekelně nudit. Poté následovala třetí závěrečná část, kde se autorka do toho přeslazeného guláše snažila zamíchat nějaké to drama, které bylo opět dosti extrémní. Nehledě na to, že celá tahle šílená drama zápletka se zbytkem příběhu ani moc neladila, původce všeho toho chaosu, byl dle mého jasný od samého prvopočátku, což znamenalo v podstatě jenom čtení v podobě čekání, kdy to hlavním hrdinům konečně také dojde... Podtrženo, sečteno, byť první zhruba polovina knihy je na plný počet, ten zbytek je zbytečně natahovaný průměrný příběh, bohužel.

mariebramborova
18.08.2023 5 z 5

Nevšední počtení na několik večerů. Spojení erotiky i hlubokých myšlenek a zároveň velkých dějových zvratů. Vcítila jsem se do hlavního hrdiny. Jediné, co bych vytkla je reklama, ve které se mluví o špatném chlapovi. Nik není špatný, je prostě chlap, co nedokázal odolat i když moc chtěl. Viki je správná puberťačka, která si jde za svým. Děj je uvěřitelný a díky myšlenkám hlavního hrdiny tato kniha rychle plyne i přes svou rozsáhlost.
Po dlouhé době román s velkým R, který se ale nezalekne postelových scén. Zároveň jde o víc než jen o bezduché šu*kání. Zajímavé dílo.

PetrANovA3210
17.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Na tuhle knihu jsem se těšila už několik měsíců, od chvíle, kdy jsem poprvé zahlédla tuhle romantickou obálku. Po přečtení fantasy od této autorky jsem se ale bála, zda se nedočkám rychlého surového děje, ale jsem mile překvapená.

Knížka mě dostala víc než jsem čekala. Jazykové dovednosti jsou mnohem vytříbenější, slovník velmi květnatý, místy až extrémně bohatý, než v předešlých knihách. Je znát velký pokrok. Dialogy vtipné a krásně zapadající, navíc propletené kupou myšlenek.

Líbil se mi rozdíl mezi hlavními hrdiny. Už z prvního rozhovoru bylo znát, že se nebudu nudit. Viky mluví jako klasická puberťačka hovorově a Nik naopak přehnaně učitelsky spisovně. Ten kontrast na mě působil skvěle. A všemu tomu vévodily Nikovi myšlenky. Ještě nikdy jsem nebyla s hlavním hrdinou tolik spjatá jako v téhle knížce. Vlezla jsem mu do hlavy a poznávala jsem každý jeho niterní pochod. Za tohle dávám palec nahoru, to se ještě nikomu jinému tolik nepovedlo.

Trochu tápu kam knihu zařadit, protože se zde sbíhá hned několik žánrů. Chvílemi se atakuje pornografická literatura, která je následně obohacená pocity a jemnými chvílemi. Do toho všeho přichází neotřelý humor, který kouká jak z rozhovorů, tak i z Nikových myšlenek a pak přichází děj. Ten mě nenechal vydechnout. Říkala jsem si teď už mě ničím nepřekvapí a bum přišel nůž ve dveřích. Pak zase požár. V knize se stále něco děje.

Podezřívala jsem hned několik lidí najednou od Michala, jsem přecházela k Soně, Zuzce, dokonce i k Davidovi :)

Na tolik stran jsem se ani chvíli nenudila. Když už děj často tlačil příliš na pilu uvolnily ho Nikovy myšlenky a vtipné dialogy. Za mě povedené dílo, které ale těžko bude hledat své čtenáře, protože ten, kdo chce jen erotiku, nebude spokojen. Ti co chtějí romantiku, odsoudí velmi popisnou erotiku. Ti co chtějí drama neuvítají romatickou linku.

Možná se tlačilo až příliš na pilu, ale svět potřebuje i neotřelá díla, která se vymykají běžným standardům. Novinky které nezapadají mají vždy těžké se protlačit a tohle bude jistě jedna z nich.

Já si čtení velmi užila. Kontroverzní téma bylo chycené vkusně a přesto naplno. Doporučuji všem, kteří chtějí něco nového. Při této knize musíte popustit uzdu představivosti a nechat se vtáhnout vším co nabízí. Pak si ji nadmíru užijete.

Kralicek98
16.08.2023 odpad!

Ráda bych vám osvětlila své hodnocení. Není to nic proti vaší osobně, nicméně kniha jako taková si ode mě ani jiné hodnocení nezaslouží.
Prvních cca 6 kapitol mě i přes chyby v textu bavilo. Ovšem pak nastalo mé trápení, nelogičnost ve spoustě věcí viz. nechat více než roční výplatu za vybavení kuchyně. Neustále opakování meruňky a vanilky, zdrobněliny a přemýšlení Nika, které mi k chlapovi opravdu nesedí. I kdybych předem nevěděla, že knihu psala žena, tak to z textu na první pohled poznám, což se mi běžně u knih nestává. Přečetla jsem opravdu spoustu knih, ale ještě se mi nestalo, že bych se tak moc netěšila na pokračování. Ano, nikdo mě nenutil knihu dočíst, ale nerada nechávám knihy nedočtené. Po polovině knihy jsem ale už opravdu zvažovala odložení, protože neustálé miluji tě, nenávidím tě mě neskutečně ubíjelo. Snad ani jeden den nemohli být v klidu. Za mě až hysterická povaha obou postav mi hrozně lezla na nervy. Cca 20% knihy je omáčka navíc, která je pro mě jako čtenáře úplně zbytečná. Nápad je skvělý, ale to je tak vše co mohu na knize pochválit, proto jsem udělila pouze 1 hvězdičku. Nejsem žádný váš pomstychtivý kolega, jsem normální dospělá žena, která momentálně lituje každé koruny vynaložené za vaši knihu. České autorky mám velmi ráda a dle anotace jsem věřila, že i vaše kniha pro mě bude skvělá volba.

miloslava3256
13.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Přemýšlím, jak napsat spoje myšlenky ke knize a příliš nespoilerovala :D. Hodně zajímavý žhavý román, autorka se nebojí tohoto tématu učitel a studentka. Ale jsou dospělý, pouze horší chvíle seznámení. Opravdu u mě kniha zanechala hodně myšlenek po dočtení.

Dominika jsem si oblíbila, fakt šikovný borec, prožil si určité věci, které ho dovedly do této chvíle. Trochu mi u něj vadilo, jak moc byl v myšlenkách negativní a sebemrskačský, až s paranoiou. Klidně bych vynechala 1-2/3 jeho myšlenek, bylo to na mně moc opakující. Někdy mi u něj chybělo logické myšlení, vždyť to šlo řešit i s nějakou neoficiální pomocí. Přímo jsem se těšila na reakce na jeho kostým vs žáci, což nepřišlo. Tady mohlo být hodně humoru.

Hlavní padouch mi byl jasný, a jeho řešení? To mně zklamalo, prahla jsem po větší spravedlnosti a ne řešení, jaké je.

Závěr mně trochu mrzel, přijde mi uspěchaný, hlavní zápletka je vyřešena cca na posledních 3-5 kapitolách z cca 100 kapitol. Víc bych uvítala interakci s žáky, když ho měli mít tak rádi, tak tam toho mohlo být akcí, ať během vyučování nebo po incidentu tam mi hlavně chyběli. Hodně se mi líbila scéna s Michalem /ala včelička/, prostě víc vtipů ala Fajků pane učiteli. A také mi tam chyběla omluva a komunikace mezi 4 očima s člověkem, kdo to pomohl vyřešit.

To, že se objevily chyby v textu to mi nevadí, stane se a člověk to nevidí. Trošku román dopilovat a byl by to trhák :D. Knihu sem si užila, chopila se kontroverzních a problémových témat, a to se mi líbí.

Mon.CouCou
10.08.2023

(SPOILER) Autorka nám představila další žhavý erotický román, Zakázaný chtíč.
Po Vrčící naději, kterou jsem si upřímně zamilovala, se mi do této knihy moc nechtělo. Do háje-vždyť to má 720 stran.
Nicméně vím, že její příběhy mají hlavu i patu a tak jsem se s vervou do knihy pustila.

A přátelé, jde zase o úplně něco jiného. Nechá nás nahlédnout do myšlenek úchylného učitýlka Dominika, který se po toulkách světem rozhodne pro změnu. Už nechce být děvkař. Jenže to by mu nesměla zkřížit cestu trhlá Viktorie.
I když takový vztah může Nika stát místo, prostě ho to k vůni vanilky s meruňkou táhne (z této vůně-omlouvám se-mám já teda v hlavě knedlu :-)))), ale já na sladké vůně nejsem). Přitažlivost ke Sněhurce tak prožíváme nejen v jeho myšlenkách. Jenže dá se chemii ubránit? Vždyť ji učí, tak nějaký pud sebezáchovy si dospělej chlap musí udržet. Nebo ne?
Do toho nám vstupují další průsery. Škola? Ex? Rajda Soňa? Rodiče studentky? Nebo něco úplně jiného? A co ten cigaretový dým?

S emocemi to Lenka umí. Kniha má kapitoly krátké, a tak i rozsáhlejší dílo rychle utíkalo. Ano, nechyběla ani typická známka autorky-láska ke zdrobnělinám. Jenže, lidi okolo nás bývají infantilní, tak vlastně-proč ne. K této autorce to prostě patří. Si zvykejte!

Co musím zvlášť vyzdvihnout je um autorky s různorodostí knih. Nebojí se snad žádných témat. Věřím, že kdybyste jí dali za úkol napsat romantický scifi fantasy román s prvky humoru i detektivky, tak k*va, tato autorka to napíše!

sulzsova.anna
22.07.2023 5 z 5

Věděla jsem do čeho jdu, čekala jsem na vydání téhle knížky dlouho a nezklamala, naopak mě překvapila a dala mi víc, než jsem si myslela. Erotický náboj, skvělýho NEhrdinu, který není tak úplně skvělý, ale přesto Nika miluju. Viki je koketa na entou, kterou byste nejraději roztrhly :) zamilovala jsem si je oba.
První část jsem zhltla jako malinu, druhou jsem čuměla s otevřenou pusou a třetí jsem nevěděla jestli se smát nebo brečet. Je to horská dráha, která mi nedala vydechnout a ta obálka :) Ta se povedla, Nika jsem si představovala stejně jako toho chlápka na ní i Viki si je vcelku podobná a emoce z těch dvou cítím i z ní. Krásně vystihuje knihu, protože v ní emoce srší proudem a přitažlivost mezi hlavními hrdiny je úžasná.

Těším se na pokračování, protože závěrečný odstavec mě hodně navnadil.

Jita160
19.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Má úplně první knížka od teto české autorky po které už delší dobu pošilhávám.
Mladý učitel matika ,tělocvik nastupuje do svého prvního zaměstnání. Předtím cestoval žil život Bohéma takový pubertální smrad.
Na první hodině ho, ale zaujme nezletilá rajcovní koketa ,která ho svojí drzostí naprosto územní. Je to vytrvalá studentka ,která ho neustále bombarduje svým toužícím pohledem. Tolik se jí snaží odolat ,ale naprosto selže.
Oba padají do zakázaného vztahu učitel,žákyně,který je jak bouře.Viki je šmrncovní nadržená potvůrka, která z odporného zvrhlého prasáka vytahuje něco nového, zamilovaného.
Zamiluje se do holky, která je horší než on.
Karma je zkurvená svině.
Hrozí odhalení, které by způsobilo oboum velký průser do budoucna ,ale ukáže se že to je pro ně ten nejmenší problém.
Ženská žárlivost nezná hranic.
Vzrušující příběh zakázané lásky plný sexu ,nedorozumění ,bolesti,strachu a hlavně neopětované nezdravé lásky.
Hups... Prý bude pokračování které si určitě nenechám ujít protože to asi bude pěkný fičák.

Štítky knihy

sex láska erotika zrada rodina romantika střední škola touha

Autorovy další knížky

Lenka Hnátová
česká, 1990
2023  78%Nelži, andílku!
2023  79%Táhni z mé hlavy
2023  84%Vrčící naděje
2023  78%Zakázaný chtíč
2023  84%Zmatená nevinnost

Kniha Zakázaný chtíč je v

Právě čtených1x
Přečtených30x
Doporučených1x
Knihotéce72x
Chystám se číst30x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x