Zakázaný chtíč zajímavosti

Zakázaný chtíč https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519518/zakazany-chtichC9Jkz-xCo-.jpg 4 34 15

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. Naše láska nikdy neměla vzniknout, přinesla jen problémy. Ustojí náš nemorální vztah učitele a žačky nepřízeň osudu? Máme šanci na společnou budoucnost? Jmenuji se Dominik Nový a nejsem dobrý chlap. Nedržím slovo sám sobě, nechal jsem se pohltit nevhodným chtíčem a propadl touze.... celý text

Zajímavosti (4)

Příběh byl napsán již v roce 2019 pod názvem Osudová práce, ale autorka potřebovala pár let, než se odhodlala ho skutečně vydat. Věděla, že svou kontroverzností a míšením několika žánrů bude vystaven velké kritice a nepochopení. Až když dopsala jeho volné pokračování a zároveň vydala již 4 knihy usoudila, že nadešel čas i pro tento nestandardní příběh. (Lenka.Hnat)


Autorka do tohoto příběhu zakomponovala své vlastní prožitky a spousta scén tudíž není vymyšlená. (Lenka.Hnat)


Kniha byla původně psána jako trilogie, proto je tak moc dlouhá. Nakonec se rozhodlo o jejím vydání vcelku, ale rozdělení na části v ní zůstalo. Tudíž můžete vidět, kde autorka chtěla jednotlivé díly uzavřít. Dá se tedy hovořit o třech knihách v jedné a za jednu cenu (Lenka.Hnat)


Kniha je provázána s příběhem Nelži andílku! Kde se objeví postava Davida, který je bratr hlavního hrdiny Dominika. (Lenka.Hnat)