Z lásky k písmu aneb základy letteringu a moderní kaligrafie

Z lásky k písmu aneb základy letteringu a moderní kaligrafie https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419574/bmid_z-lasky-k-pismu-aneb-zaklady-letter-bYq-419574.jpg 5 23 5

Zajímá vás krasopsaní? Chcete vědět, co to je lettering a moderní kaligrafie? Jaký je mezi tím rozdíl? Pak vás nemůže minout tahle kniha! Kromě základních informací se tu taky dozvíte jak na to, jaké použít nástroje, materiály a zkrátka první tipy jak začít tvořit a dotáhnout svoje psaní k dokonalosti. K tomu všemu vám pomůže i přiložená písanka. A na závěr na vás čekají ukázky konkrétních příležitostí, kdy budete moci svým písmem zazářit. Krasopsaním můžete pouze relaxovat, vyrobit si záložku do knížky, připravit svatební oznámení nebo třeba vylepšit jmenovky na vánočních dárcích. My věříme, že se na následujících stránkách dozvíte cenné informace, popřípadě zdokonalte své vědomosti, vyzkoušíte nové postupy nebo načerpáte dostatek inspirace k vlastnímu tvoření. Tak ořezat tužky a vzhůru do toho!... celý text

Přidat komentář

Bílámiška
30.09.2023 5 z 5

Nádherná kniha plná funkčních postupů, jak se naučit psát krásným písmem. Dala mi mnoho inspirace a rozvinula mě v tomto koníčku dál.

K mé knize byl přiložen i sešit s předtištěnými motivy, kde se dá písmo trénovat.

Jediná mírně znepokojující věc - příručka obsahuje velký úsek zaměřený na konkrétní produkty - doporučuje různé fixy a značky, což je momentálně nápomocné, ale za pár let už třeba neaktuální.

Anynator
21.09.2021 5 z 5

Ke knize se často vracím, škoda že se nedá objednat písanka zvlášť. Pro začátečníka ideální, holky mají velikou moc, zbláznit laika k lásce k písmu :-).


EmaKnizkova
25.03.2021 5 z 5

Tuhle knihu si čtu pořád dokola......
Moc se mi líbí!

baroo
28.02.2020 5 z 5

V knize najde začátečník vše, co může potřebovat. Je moc pěkně zpracovaná a obsahuje mnoho zajímavých tipů (např. odkazy na vybrané umělce, skupiny na fb, výborná sekce o psacích potřebách). Ke knize je přiložená i písanka. Knihu můžu doporučit, líbila se mi v knihkupectví nejvíc (a že těch krasopisných knih v poslední době vyšlo docela dost).

LiLinka
20.10.2019 5 z 5

Moc pěkně zpracovaná kniha o krasopísmu, kterou každý nadšenec papírenských věcí nutně potřebuje mít doma. Je krásně ilustrovaná (jak jinak, když je od holek z Printintinu:) a vše je v ní popsáno přehledně a jednoduše. Velkým potěšením je i přiložená písanka, na které si teoretické věci můžete hned vyzkoušet. Díky seznamu oblíbených profilů holek jsem objevila spoustu pro mě nových umělců. Jsem šťastná, že ji mám v knihovničce a budu se k ní často vracet.