Všechno je jinak

Všechno je jinak https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499264/bmid_vsechno-je-jinak-998-499264.jpg 4 7 3

• Seznamte se se záletnickým manželem, který si myslí, že spáchal dokonalou vraždu... • Poznejte sebejistého šachového šampiona, který hraje s krásnou ženou o mnohem víc než jen o peníze... • Nahlédněte do plánů ministra financí, který potřebuje prolomit tajemství švýcarské banky... Jeffrey Archer vás v této sbírce dvanácti povídek zavede na místa, která jste dosud neviděli, a seznámí vás s lidmi, na které jen tak nezapomenete. Od Afriky po Blízký východ, od Londýna až po Peking – všude tady na vás čekají příběhy plné zmařených ambicí, nehynoucí vášně, napětí a nečekaných zvratů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

A Twist in the Tale , 1988


více info...

Přidat komentář

kurama45
18.10.2023 4 z 5

Tak ako vo všetkých súboroch poviedok sú niektoré brilantné a iné trošku menej brilantné. Ani raz som sa však nenudila, niekedy mal záver šokoval, ale aj keď nie (viď poviedka o ministrovi financií) a zápletku som šťastnou náhodou rozmotala skôr, bavila som sa rovnako dobre. Myslím si, že ide o dobrý darček pre nadšencov žánru, balansuje to na pomedzí klasických a moderných detektívok.

Nuttelka
28.01.2023 4 z 5

(Audiokniha)
Výborná sbírka povídek, více povedených než těch méně k zaujetí... Robert Jašków skvěle načetl a navodil tu správnou atmosféru. Poslední povídka byla dosti náročná, zlomila mi srdce.
Jsem zvědavá na další povídky a knihy od autora, psát rozhodně umí.


jaroiva
23.07.2022 4 z 5

Tentokrát mě povídky zase bavily. J. Archerovi, se mi zdá, jdou líp povídky, které nejsou podle skutečnosti, ale kde se může vyřádit ve škodolibosti :)
Tentokrát jsou zas dobře vypointované, a konce jsou opravdu "jinak", než se zdálo na začátku.