Vražedné pouto

Vražedné pouto https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472569/mid_vrazedne-pouto-tfS-472569.jpeg 4 299 65

Carter Reed série

1. díl >

Emma se rozhodla vynechat posilovnu a vrátit se domů dřív. Bylo to na dlouhou dobu poslední snadné rozhodnutí, které udělala, protože doma našla svou spolubydlící, znásilňovanou přítelem. Měla dvě možnosti. Zavolat policii a nechat se zabít mafiány, s nimiž měla jeho rodina styky, nebo dřív zabít jeho a doufat, že přežije. Volba pro ni byla snadná. Zabila toho parchanta a odebrala se za jediným člověkem, který ji mohl ochránit – Carterem Reedem. Ten představuje efektivní zbraň konkurenční mafiánské rodiny, ale také je Emminým tajemstvím. Nejenže byl nejlepším kamarádem jejího bratra, ale navíc je Emma důvodem, proč se vůbec dal k mafii.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Carter Reed , 2013


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.03.2024 5 z 5

Miluji Tijan a její mafiány.Ale je pravda, že Bennett Mafia,to byl nářez.Tady mi to trošku drhlo,ale přesto se mi to líbilo. Těším se na pokračování

Knihotyna
12.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Tak bohužel, tady si to úplně nesedlo.

Co mi vadilo:
- věkový rozdíl? - jaký vlastně byl :D? Tuším, že Carter byl starší, ale o kolik? A kolik let hlavním postavám vlastně bylo?
- nedovysvětlené "konce" - moc rychlé vysvětlování ohledně AJe, Geneho, France. Takové trošku "šup, šup" - zrovna u tohohle bych ocenila pořádný rozbor
- Emma - tak tohle pro mě bohužel nebude hrdinka, která by pro mě byla vzorem nebo které bych nějak fandila
- Carter - Carter byl nelítostný zabiják, ale co se týká Emmy, vlastně by jí prošlo úplně všechno - z chlapa, kterého se má bát celé město je najednou někdo úplně jiný (a ano, opravdu mi nepřijde přirozené, že Emmě vlastně nic neříká, ale zároveň chybí větší výměna názorů či nějaká ta hádka :D)
- chemie mezi hlavními postavami - za mě bohužel totálně chyběla
- vztah Theresy a Noaha - tohle bylo více méně vtipné, ale místy už mi to lezlo na nervy, protože to bylo stále dokola

Druhý díl by prý měl donést odpovědi i z prvního dílu, doma ho mám, tak se do něj asi pustím. Bohužel tohle však nebude knížka, kterou budu doporučovat. Za mě zklamání.


Papimami
21.10.2023 1 z 5

Nudné. Nebavil mě styl psaní, který mi přišel naprosto strohý a jednoduchý. Děj byl celkově absurdní a jen stěží se mu dalo věřit. Veškerá smyšlená chemie se objevila lusknutim prstu. Ich formu střídala er forma. Z části knihy, kterou jsem přečetla, jsem měla dojem, že autor chtěl rychle rychle psát o sexu, aby ukojil
touhu čtenářek o sexy mafiánovi, ale zapomněl na omáčku okolo.

žlotirova
13.03.2023 5 z 5

Moc se mi libila je takova hodne bohata na akci

Surikatka2308
18.02.2023 2 z 5

(SPOILER) Já ani nevím, co jsem čekala. S touhle knihou asi vzdám romantické gansterky. Vždycky si říkám, že to bude romantické apod, ale ono to končí jenom tím, že chlap ženu v podstatě ovládá. Když na začátku knihy měla hrdinka co minutu jiný názor, tak jsem si říkala no... třeba to bude lepší... Pak už to byl jenom kolotoč toho, kdy se sypala . Nwm... Asi jsem už na tohle ve svých 23 letech příliš stará :D

alzbeta2843
03.02.2023 3 z 5

(SPOILER) Knihu som začala čítať hneď po prvej knihe od Tijan (Bennet Mafia: Zakázaná láska), pretože som sa naviazala na prostredie mafie a v tomto prípade, ide o príbeh nájomného vraha. Toto prostredie v knihách taktiež vyhľadavám a veľmi som sa na knihu tešila.

Hlavný hrdina Carter je super, jeho postava je veľmi pekne vykreslená. Svoju drsnosť rozbíja svojou nežnosťou, ktorú si necháva pre Emmu. Emma na druhej strane sa mi zdala nedotiahnutá. V prvej časti knihe mi prišla ako žieňa, čo to nemala ľahké a ničoho sa nebojí, avšak postupne mi jej správanie nedávalo zmysel a dokonca mi bola miestami veľmi nesympatická.

SPOILER!!!
Čo, ale považujem za veľké negatívum knihy je, že tam nie je dostatočne vysvetlená zápletka a mnoho vecí nedáva zmysel. Ďalšia vec je, že nechápem načo je tam toľko veľa postáv. Z ostatných komentárov viem, že príde nejaké vysvetlenie v nasledujúcej knihe, ale ja nemám motiváciu si knihu prečítať, kedže kniha má svoje ukončenie a neskončila nejakým cliffhangerom (napínavým koncom).

daza.dt
02.01.2023 3 z 5

Autorku jsem neznala - toto je moje první kniha. Úplně ale nechápu to nadšení některých předešlých hodnotitelů. Pozitiva by se tu nějaká našla - knížka se čte rychle, děj není moc složitý (ideální do vlaku při páteční cestě domů) a toto skvostné dílko má naštěstí pouze 2 díly. To je asi tak vše. Třeba bude 2 díl lepší.

knihomolka78
21.11.2022 2 z 5

Tak tohle bylo utrpení. Emminy myšlenkové pochody jsem fakt nepochopila a její chování mě rozčilovalo celou knihu. Carter, byť záporák, mi byl sympatický, byl naprosto oddaný a zabíjel vše, co by mohlo ohrozit bezpečí jeho vyvolené. Nicméně, někdy jsem nechápala, proč mu z té slepice tak měkne mozek.
Po přečtení autorčiny Zakázané lásky nebo Zasvěcení vůbec nechápu, že tohle napsala ta stejná osoba. Další díl si nechám ujít.
A ještě jedna věc. Proč se kruci někdo, kdo dělá přebaly, neseznámí s obsahem knihy? Copak na fotce je blonďák?

sidonka
16.10.2022 3 z 5

No dočetla jsem, ale žádné velké nadšení, některé pasáže dost neuvěřitelné, některé moc rozvláčnělé,

Nuttelka
02.10.2022 4 z 5

(SPOILER) Carter je skvělý (jak jinak), ale Emma se vůbec nepovedla. Nevím proč, ale celou dobu mě rozčilovala... Bála se za Carterem jít, ale jak ho uviděla, už z něj měla celou dobu jen mokré kalhotky. Pořád se jen zajíkala, hroutila se, ale bez mrknutí oka zastřelí 2 chlapy. Možná už stárnu a tu "nesmrtelnou" lásku až za hrob už tak nežeru :-)

petulkapeta
02.10.2022 5 z 5

„Bojím. A vždycky se budu bát, ale to proto, že tě miluju.
Nikdy tě nebudu ovládat, Emmo. Můžeš se rozhodovat sama za sebe a
chodit si, kam chceš, a nikdy nebudu mluvit jinak. Ale potřebuju, abys
věděla, že pokud mám o tebe starost, je to proto, že tě miluju. Chci, abys
byla v bezpečí. Vždycky budu chtít, abys byla v bezpečí, bez ohledu na to, s
kým jsi nebo co děláš.“
„Tohle ve vztahu nesnesu. Buď ber, nebo nech být,
Cartere. Jestli se chceš záměrně vystavovat nebezpečí, chci o tom vědět.
Nemůžeš mě držet v nevědomosti, teď už ne. Miluju tě a vždycky tě budu
chránit, bez ohledu na to, jaké to pro mě bude mít následky. A bylo by
chytré, kdybys to vzal na vědomí.“

Tak tohle jsem nečekala, bylo to skvěle. Nevěděla jsem kdo chce být větší hrdina..Tady byla zkratka laska silná a to tak že by za sebe i život položili. Emmu jsi možná ze začatku nezamilujete, ale já ji přišla na chuť a co řict, je to holka se srcem na pravem mistě.

nina3905
19.08.2022 4 z 5

Tradičná kniha z mafiánskeho prostredia. Určite si prečítam aj pokračovanie.

Silvisek
03.08.2022 5 z 5

Uzasna kniha.

Michaela1234
10.06.2022 4 z 5

Mě se kniha líbila, ale porovnání s ostatními knihami na podobné téma to bylo celkem slabí. Ale dobrý děj, trocha zápletky. Ale předvídatelný konec.

Andrejka91
19.04.2022 3 z 5

Pro mě je to průměrná kniha a asi jedna z nejslabších z mafiánského prostředí. Chvílemi jsem se nudila, nic moc se tam nedělo, bavil mě asi jen začátek a konec.

petraLI
14.04.2022 3 z 5

Emma mi tedy vůbec nesedla. Jednou byla hrozná hrdinka, která nikoho nepotřebuje a o stránku dál se hroutila z každé hlouposti. A její odpověď "NIC" na každou Carterovo otázku mě iritovala. Osobně mě kniha moc nezaujala.

keiko33
20.03.2022 3 z 5

Mám rada mafiánske prostredie, no toto bol taký slabý odvar. Chýbala tu ta mafiánska mrazivosť a napätie. Príbeh bol zbytočne naťahovaný, aj keď celkovo bol fajn. Emma dávala príliš veľa otázok, všetko zbytočne analyzovala. A nie veľmi mi sedel autorkin štýl. Proste nevyužila dobrý príbeh, ktorý slabo opísala. Dám šancu pokračovaniu, lebo chcem vedieť ako bude pokračovať, snáď druhá časť nebude tak naťahovaná.

Ralemo
04.03.2022 5 z 5

Trošičku zamotaný, ale jinak moc hezky napsaný příběh z mafiánského prostředí.

Emma si po smrti bratra prošla spoustu rodinami, než poznala svoji nejlepší kamarádku, kvůli které se dostala do situace, kdy musela vyhledat starého známého Cartera. Zabíják, který ji celý svůj život ochraňoval a tajně miloval, si ji vzal pod svoje křídla a snaží se ji chránit zuby nehty.

Za mě povedená kniha, určitě stojí za přečtení. Těším se na další díl.

KnihoholkazOv
16.02.2022 5 z 5

Četla jsem podruhé, jelikož poslední dobou totálně "žeru" romány z mafiánského prostředí, ale musím říct, že při druhém čtení jsem ne jednou měla chuť Emmě dát pár facek. Netuším proč, ale chvilkami mi přišlo, že se chová jako malé dítě.
Bennet mafia je tedy o něco lepší, až na ten konec, který mi přijde, až moc přeslazený a dokonalý na mafii :)

AvaEva
18.01.2022 odpad!

Hlavna hrdinka sa tu tolkokrat "zajikla", ze by sa to skor malo volat "Zajiknute pouto" ...
Docitane s velkym sebazaprenim...