Případ rozeklaného tunelu

Případ rozeklaného tunelu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525889/bmid_pripad-rozeklaneho-tunelu-654bcb6b23c56.jpg 5 6 6

Vodácké detektivky série

< 7. díl

Další případ pro Hároše a celou partu, známou z předchozích detektivek. Na slovenské Vrchovině zmizeli tři čeští trampové. Jejich kamarád požádá Hároše, který se tam právě s kamarády vydává na velký vandr, aby po nich pátral. Parta tuhle výzvu přijímá a na Vrchovině se ocitá nejen uprostřed nádherné panenské přírody, ale i ve víru místních událostí a vztahů. Setkávají se s pověstmi o tajemných lesních bytostech, záhadnou Sudičkou, spatří zlopověstného Divokého muže, utkají se s bandou místního mafiána ovládajícího kraj. Jak souvisí smrt mladé dívky a jejího bývalého přítele se zmizením těch tří? Stojí za ním Divoký muž, místní mafie, dravá zvěř nebo je pravda jiná, překvapivější? Kdo je ten dobrý a kdo je na straně zla? Tohle všechno musí být objasněno, než tahle výprava skončí!... celý text

Přidat komentář

moničina
včera 4 z 5

Opäť vydarený popis trampského života a dobrej partie, prírody a ovšem, zločin. A moc sa mi páči ilustrácia na obale. Len to vysvetľovanie na záver trošku bolo zložitejšie.

murdoch
05.03.2024 4 z 5

Loni na Trapsavci jsem zaslechl, že asi nejtemnější Hafranovo dílo je Pavoučí případ, což mě zaujalo a tenkrát si ho tam od něj koupil. Tohle mi ale přišlo ještě o něco temnější... Přesto ale plné vandrácké pohody, kterou musíte zažít, abyste pochopili vlastně jakoukoliv trampskou tvorbu. Opět nějaká ta nadsázka a nezaměnitelný styl, který je odlišný od většiny jiných autorů, ale mě osobně sedí. Palec nahoru, čekám co přijde dalšího ;)


janina66
27.01.2024 4 z 5

Příjemné čtení dobrodružno-detektivní knihy. Trošku pohádka pro dospělé, pro náctileté určitě napínavé. Ale byla jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

bazyk21
12.01.2024 5 z 5

Čím dál lepší !!!
Jen nepřestávat a psát, ať máme co číst ;o)) dobrých knih není nikdy dost

Doug
02.01.2024 5 z 5

Nevím, jak to Hafran dělá, ale s každou další knihou dokáže znovu překročit laťku, kterou si sám nastavuje po čertech vysoko. Tady mě navíc potěšilo zasazení děje na Slovensko.

Marla
29.12.2023 5 z 5

Já tuhle partu a její lehce uvěřitelná dobrodružství miluju! Toulá se místech která znám, nebo si spíše myslím, že je znám:) a potkává lidi, které taky znám/nebo si to myslím:))/. A tenhle vandr tedy stál za to!