Vlny času

Vlny času https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531039/bmid_vlny-casu-65b8063c3867f.jpg 5 36 10

Pokračovanie nádherného príbehu o veľkom dobrodružstve, výnimočnom priateľstve a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora! Dobrodružstvá, výnimočné priateľstvá a tajomstvá ukryté v hlbinách mora! Alea získala svoje magické schopnosti späť, znova sa stala dievčaťom mora! Má však veľké obavy o svoju sestru Theu. Kam ju odviedol doktor Orion? Čo s ňou má v pláne urobiť? A akú zvláštnu úlohu môže Tess zohrať, aby ho zastavila? Alebo je možné, že kľúčom k víťazstvu bude nový člen posádky? V mori povstáva prastará sila, no posádka Alfa cru hľadá cestu k svojim novým spojencom len cez benátske uličky. Podarí sa priateľom poraziť Oriona, skôr než stihne v oceánoch rozšíriť vírus útočiaci na magické bytosti? Ôsma časť veľkolepého príbehu o Alei, dievčati mora.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Die Wellen der Zeit , 2022


více info...

Přidat komentář

Beruska_Majda
31.03.2024 5 z 5

No a teď jdu čekat na další díl a umírat.

Beruska_Majda
31.03.2024 5 z 5

Přečetla jsem to zase za 2 dny. Její knihy jsou skvělé. Hltám jeden díl za druhým. Doporučuji.


Anež00
24.02.2024 5 z 5

Opět dávám plný počet hvězdiček. Alea a Lennox se s pomocí Darkonky Sisky vrací ke zbytku Alfa Cru a společně se vydávají do srdce oceánu.
Kniha je napínavá už od začátku, setkáváme se s starými známými i novými postavami. Dozvídáme se další informace o Cassarasovi, což je super. Proroctví Talassiopy a setkání Aleiných rodičů jsou nejsilnější momenty v knize. A navíc se děj odehrává převážně v Benátkách, které jsem měla možnost navštívit.

Už se těším na další díl, už je v edičním plánu nakladatelství a bude stejně jako v originále rozdělen na dvě části, což mě úplně netěší, vzhledem k tomu, jak dlouho se vždy čeká na překlad.
Přeji všem čtenářům dobré vlny. ; )

Miladad
04.02.2024 5 z 5

Jako vždy super, jen mám teď pocit, že než série skonči, budu tak o 10 let starší...

Lovehorses365
06.08.2023 5 z 5

Hmmm....
Ale teď přichází to mučení.....ČEKÁNÍ na další díl

Lovehorses365
06.08.2023 5 z 5

Jako vždy!!!!!
Knihy od táto autorky jsou skandálně pompézní a tahle- rozhodně není vyjímkou.

Lvíček835
05.07.2023 5 z 5

Tenhle díl se mi líbil asi nejvíc,Alfa Cru se opět setkává v Benátkách a společně zamíří do samotného srdce oceánu.Orion už není jediný úhlavní nepřítel party a každý z Alfa Cru se musí zhostit své role na záchraně oceánu.

Jaehyun
25.06.2023 5 z 5

V osmém díle se Alfa Cru opět setká v Benátkách a společně zamíří do samotného srdce oceánu! Od Talassiopy získají proroctví týkající se daleké budoucnosti a rozhodnou se do záchrany světa pustit s ještě větší vervou. Na chvíli se k nim přidá i princ Cassaras a odvede je na místo posledního odpočinku, kde se Lennox dozví zajímavé věci o své rodině.

Orion už přestává být jejich jediným nepřítelem a každý z Alfa cru se musí zhostit své role při záchraně oceánů.

Tialexa
12.06.2023 5 z 5

Paráda. Sice toto byl jeden z těch tenčích dílů, ale bavili mě to. Doporučuji přečíst. Je to suprové

Bookworm345
04.06.2023 5 z 5

Takžeeeee......Tenhle díl byl takový poklidný, ale zároveň moc zajímavý. Sice jsem čekala,že to bude trochu delší a stane se tam toho mnohem víc, ale tahle série mě prostě už zklamat nemůže. A tohle je týrání čtenářů, protože já zase budu rok čekat, než vyjde další díl. Z tohohle mi jednou totálně hrábne. Já tuhle sérii poprvé četla, když mi bylo osm(a pořád mě to baví) a od té doby každý rok čekám než vyjde další díl.
P.S. Ale horší čekání, než po dočtení pátého dílu to nebude.(Snad nejsem jediná, kdo si tímhle prošel)
P.S. 2. Bylo tam docela hodně pěkných citátů.