Víkend plný viny

Víkend plný viny https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508085/bmid_vikend-plny-viny-qLv-508085.jpg 3 120 42

Rachel a Jack. Paige a Noah. A Will. Pět přátel, kteří se znají dlouhá léta. A pak je tu Ali, Willova nová snoubenka. Will je po letech špatných rozhodnutí konečně zamilovaný. Co na tom, že svatba s Ali přichází možná až příliš rychle po jejich seznámení? Všechny tři páry se vydají do Portugalska na romantický obřad na pobřeží. Víkend v nádherné vile je skvělou příležitostí, jak Ali poznat trochu blíž.7 Idylický výlet ale naruší šokující tajemství. Ale ukáže se, že nastávající nevěsta není zdaleka jediná, kdo něco skrývá, a jak začínají jednotlivá tajemství vyplouvat na povrch, hrozí, že se přátelství i manželství rozpadnou. Domů se navíc nevrátí všichni.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Guilt Trip , 2021


více info...

Přidat komentář

Kira747
včera 5 z 5

VYBORNY! Konec sice malinko prehnany ale stejne se mi to libilo. Postava Ali se mi libila hned od zacatku.

Bellsinka
11.02.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila, ovšem trochu mi přišlo že děj se lehce vleče. Pořád samé, kdo co, a lže ,nelže a né úplná akce.. To se vynořilo v podstatě až ke konci knihy .. Co musím říct že takový konec jsem asi úplně nečekala.. Ale myslím si že nebyla vůbec špatná a tak knihu doporučuji.


Toňula
05.01.2024 3 z 5

Kniha nebyla špatná, možná trochu slabší než předchozí autorčiny knihy, ale jako vztahové drama dobré..

VěraČamková
28.10.2023 1 z 5

No, přečetla jsem ji. Ale rozhodně mě neuchvátila.

P.ary
22.09.2023 4 z 5

Toto je má čtvrtá kniha, kterou jsem od Sandie Jones četla. A i když byl příběh zajímavý a kniha se mi líbila, tak je dle mého zatím nejslabší.

Magdyla.8
18.08.2023 3 z 5

Příběh nebyl špatný. Jen to není thriller, ale spíše rodinné drama. U čtení se mi stále měnili verze jak to tedy může všechno být. Osudy kamarádů se stále zamotávaly a konec zůstal trochu otevřený a tím spíš jsem začala rozmýšlet nad povahou Rachel. Bylo mi spíše hlavních hrdinů líto, jestli je tohle dlouholoté přátelství tak raději nemít žádné kamarády. Každy měl tajemství a ty jednou vybublají na povrch.

TVer
16.08.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila i když...
Nelíbilo se mi, že všechno bylo "kdo co řekl" a "kdo s kým spí" a "kdo co udělal". Rachel zároveň nikdy nekonfrontuje svého manžela, i když si myslí, že ji už dlouho podvádí, ale nic neřekne.
To jak hnusně mluvili všichni o Ali, i když se ke konci ukázalo jak bylo všechno jinak mě trochu mrzelo, protože se k ní nikdo za jejími zády nechoval moc pěkně.
Nebyl to za mě moc thriller, spíš hodně velké drama, ale četlo se mi to moc fajn, přečetla jsem to jedním dechem.

martenkaaa
14.07.2023 3 z 5

Já nevím. Spíš než o thriller se zde jedná o takové psychologické drama. Pět lidí, pět tajemství. Knížka se četla dobře, příběh pěkně ubíhal, byla jsem zvědavá jak to dopadne, ale nakonec to bylo takové, že vlastně ani sama nevím, zda to zhodnotit jako vydařené dílo nebo propadák.

ještěrka38
13.06.2023 3 z 5

Docela jsem se těšila na další knihu této autorky, ale tentokrát jsem zklamaná. Pořád dokola kdo s kým spal a nespal. A ten konec mi přišel moc překombinovaný. Snad další kniha zas bude wooow .

Janaves
02.06.2023 2 z 5

Přečteno. Takové o ničem. Škoda.

TessaJean
16.05.2023 4 z 5

Spíš rodinné drama než thriller, ale dobře se to četlo, stránky ubíhaly, za mě dobrý! :))

Ilona
05.05.2023 5 z 5

Thriller.. Asi bohužel právě z toho důvodu, že kniha je označena jako thriller pro ženy, má takové nízké hodnocení. Pokud by po knize sáhli čtenáři, kteří mají chuť pohlédnout do skrytých koutků duše a nechat si předestřít její složitosti, budou dost spokojeni. Je to velmi dobrý psychologický román, plný vášnivých vztahů, které jsou výbušné a třaskavé, plný myšlenkových pochodů a vzájemných propletených vztahů jednotlivých účastníků jedné téměř dokonalé svatby. Thriller tak jak ho znáte, ale nečekejte.

anovy64
03.05.2023 3 z 5

Tato kniha je mé první setkání s autorkou a zvažuji, jestli se dát do něčeho dalšího. No možná to ještě zkusím, ale thriller si představuji jinak. Souhlasím s níže uvedenými názory, že se jednalo o rodinné drama, kde se řešily přešlapy, nevěra a vzájemné vztahy pěti lidí. Závěr byl jakž takž napínavý, ale celkově kniha nic moc. Možná jsem fakt četla slabším autorčino dílo, tak to asi ještě jednou zkusím.

Termaap
29.04.2023 4 z 5

Sandie Jones je jedna z mých nejoblíbenějších autorek vůbec. Její předchozí knihy jsem přečetla jedním dechem a myslím, že jsem do jedné z recenzí psala, že cokoli od autorky vyjde, hned si koupím. Na VÍKEND PLNÝ VINY jsem nezaznamenala žádný velký ohlas a po dočtení možná už trochu chápu proč. Ale nechápejte mě prosím špatně, kniha je to výborná, jen je to po té vysoko nastavené laťce těžké překonat. Takže možná jsou ty čtyři hvězdy vůči teto knize nespravedlivé, na druhou stranu pět hvězd by zase nebylo fér vzhledem k například MATČINĚ HŘE.

Kniha mi příběhem trochu připomínala SEZNAM HOSTŮ od Lucy Foleyové, ale bavila mě mnohem víc. Obzvlášť ke konci už nešla odložit a velmi mi tak zkrátila dlouhý čas na letišti. Tyhle knihy o vztazích, plné nepředvídatelného jednání, postupného odkrývání tajemství a takového lehkého klamání čtenáře mě asi nikdy neomrzí.

veruptackova
27.04.2023 4 z 5

Představte si kolumbijskou telenovelu v tom nejlepším slova smyslu. Přesně takový totiž je vztahový thriller Víkend plný viny. Možná se vám dostane lehké rekapitulace po reklamní přestávce a asi budete předem trochu tušit, ale rozhodně budete chtít číst dál. Čtivost je totiž společným faktorem, který se pojí ke knihám Sandie Jones.

Mě osobně se líbí, že tohle není další tuctový thriller, který zapadne v množství vycházejících knih, ale věřím, že si jeho zápletku budu pamatovat ještě dlouho po dočtení. Současně je mi jasné, že nebude sedět všem. Na to je asi až moc specifický.

Pokud si však jednou místo příběhu miliontého sériového vraha chcete raději přečíst příběh plný intrik, propletených vztahů a možná i kapky nereálnosti, sáhněte po Víkendu plném viny.

ctenarkaEva
22.04.2023 3 z 5

Jiné knihy autorky se mi líbily o dost víc. Tato kniha mi vůbec nepřipadá jako thriller, spíš rodinné drama plné drbů a podvádění. Přečetla jsem asi před týdnem a už si ani pořadně nevybavím, o čem to přesně bylo.

Hvězdinka
01.04.2023 3 z 5

Četla jsem všechny autorčiny knihy a přijde mi, že s každou novou je úroveň horší a horší. Toto byla nuda, děj se vlekl, pořád dokola se řešilo, kdo s kým. V posledních šedesáti stranách přišlo trochu akce, ale celkový dojem z knihy už to nezachránilo.

MiskaMa
24.03.2023 3 z 5

Upřímně, všechny tři předchozí knížky Sandie Jones se mi líbily více, než tato. Nepopírám to, že knížka byla čtivá, přečetla jsem ji za dva večery. Ale...

V této knize thriller nevidím ani náhodou. Spíše rodinné drama, do kterého jsou zapletení i přátelé, známí. Co se mi moc nelíbilo, že najednou se všechny jejich problémy světa měly objevit a vyřešit zrovna v té době, kdy se měl jeden pár brát. Což mi přišlo divné, spousta téhle jejich "špíny" se mohla vyřešit už x let dříve.

Více mě teda bavila autorčina Matčina hra.

L.Helena
23.03.2023 3 z 5

Velká část knihy je pouze o zdlouhavých a neustále se opakujících domněnkách, podezření, obviňování..., a když konečně děj dospěje k oné události, kterou očekáváme, protože o ní víme už z prologu, tak to vezme až překotný konec a ta část, která by pro mě byla nejzajímavější, už vlastně nedostane téměř žádný prostor. Odhalení, vysvětlení a konec. Zatímco v části před událostí se rozebírá doslova každý prd, tak po události už jen naprosté minimum o motivech, průběhu, žádné ohlédnutí, sebezpytování či následné vlivy na zúčastněné nebo i nezúčastněné, ale zainteresované postavy. Nepopírám, že se to četlo dobře, ale na mě to působilo jako kniha plná drbů a ani jsem neměla možnost si užít to docela atraktivní prostředí, do nějž je děj knihy zasazen.

Hope80
22.03.2023 3 z 5

Kniha by mohla mít polovinu stran. První půlka knihy nezáživné- roztahane. Příběh slabší, moc mě neoslovila.

Štítky knihy

tajemství svatba kamarádi přátelé thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Sandie Jones
anglická
2019  83%Matčina hra
2021  85%První chyba
2021  77%Nevlastní sestra
2023  69%Víkend plný viny

Kniha Víkend plný viny je v

Přečtených135x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených6x
Knihotéce100x
Chystám se číst112x
Chci si koupit28x
dalších seznamech2x