Vánoční polibek v Notting Hillu

Vánoční polibek v Notting Hillu https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393396/bmid_vanocni-polibek-v-notting-hillu-ojV-393396.png 4 196 53

Představte si dokonalý vánoční polibek... Jeho silné paže ji objímají kolem pasu, ona bere jeho tvář do svých dlaní, na milence se pomalu začíná snášet sníh... Isla Wintersová přesně na takové věci vůbec nemá čas! Zatímco její sestra se nemůže nabažit – stále víc a víc – pohledu na zamilované páry v ulicích Londýna, Isla má plné ruce práce, aby zabránila uklouznutí Hannina invalidního vozíku na ledu a aby nepřišla pozdě do své vysněné práce ve stavební firmě Breekers London. Všechno se však změní příjezdem Chase Bryana z newyorské kanceláře. Už se těší, jak se seznámí s Isliným milovaným Notting Hillem, ale jak za nocí přituhuje, nebude Islu stát příliš velkou cenu, aby se zahřála?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

One Christmas Kiss in Notting Hill , 2017


více info...

Přidat komentář

Knihomolka97
04.01.2024 3 z 5

Je to příběh bezesporu pěkný, vánoční atmosféra ale zde tolik cítit nebyla a je taky trochu škoda, že je vyprávěno v er-formě.
Průběh děje se dá rozhodně odhadnout dopředu, ale na odpočinek stačí.

Tebby
28.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Knížku jsem si schválně nechávala na vánoční čas, ale teď nevím, co si o ní myslet. Vlastně jsem si tak nějak nebyla jistá po celou dobu čtení. Myslela jsem si, že to bude víc do stylu Kelkové nebo Caplinové... Knížce nemůžu upřít, že je čtivá, stránky hezky plynou... Nicméně mi úplně chyběla jakákoliv chemie mezi Islou a Chasem... Dokonce i mezi Hannah a Rajem. Nelíbilo se mi ani konečné řešení problému. Nicméně dám autorce i další šanci a v mezičase si od ní přečtu další oddechovku. 3,49*


monika0181
21.11.2023 4 z 5

Další z knih od autorky, co se mi podařilo přečíst. Je to něžná romantika, kde je sice zápletka, ale vše se řeší tak plynule a bez velkých emočních zvratů, že to působí až přeslazeně. Ovšem asi mi to nyní sedlo a se čtením jsem spokojená. Co mi u autorky vadí, že lidské a dějové zvraty má v rychlém časovém úseku. Nemyslím si, že je člověk tak rychlé sebereflexe a změn. Na druhou stranu v jiných knihách nám vadí, že to autor protahuje. Takže se asi špatně hledá ta správná míra, co bychom chtěli. Každopádně doporučuji jako oddechové čtení, které Vás pobaví.

Sarrah
31.10.2023 5 z 5

Za mě dokonalá vánoční romantika, určitě doporučuji :-)

Noisette73
09.08.2023

Nedočteno.

Market = )
11.04.2023 4 z 5

Tohle bylo fajn. Docela zajímavé postavy (různorodější, než je v žánru obvyklé, podle mě), celkem legrace, vánoční Londýn :-).

Kristy.Seb
19.06.2022 4 z 5

Ke změnám obvykle dochází, ať už to chceme, nebo ne.

Pokud nejste upřímní, pokud se snažíte něco schovávat, dokonce i před sebou, nikdy to neodejde. Ve skutečnosti to s vámi bude porad ta dobrá i ta špatná pravda.

Změna není nikdy snadná, ale vždycky přináší nové příležitosti.

Velmi se mi líbil popis Notting Hillu a jak ho místní obyvatelé chránili. Milý příběh.

Lenka339
05.06.2022 4 z 5

Krásný romantický příběh o kouzlu Vánoc. Vůbec nevadí, že je předvídatelný.

Laf
10.02.2022 4 z 5

Příjemné oddechové čtení. Líbilo se mi, že se pořád dělo něco zajímavého, takže jsem se u knihy nenudila a ráda se k ní vracela. Možná byl děj předvídatelný, ale i tak se to četlo dobře. Za přečtení to určitě stojí :)

tanecnica
09.02.2022 3 z 5

Pohádka, úplná. Děj je sladký, těžko uvěřitelný (hlavně celá zápletka o Notting Hillu), předvídatelný, to vše naroubováno do vánočního období... Přečíst se to dá, ale žádný zázrak se nekoná.

laura
12.01.2022 3 z 5

Milý, úsměvný příběh o kouzlu vánoc, Notting Hillu, dvou sestrách, jednom osamělém a zklamaném muži a světě, kde peníze znamenají víc než cokoli dalšího. A nebo ne?

Sníh, svařené víno, vánoční ozdoby, hvězdy, spousta londýnských zákoutí, zapadlé obchůdky, svérázní obyvatelé a ztracená kočka - a máte svět, kde vám je docela obyčejně hezky. Nic víc tenhle příběh vlastně nenabízí - ale to vůbec nevadí. Je perfektní. Pokud hledáte něco oddechového, u čeho se zasmějete a sem tam vám po tváři sklouzne osamělá slza - našli jste to.

katallinka
06.01.2022 4 z 5

Příjemný romanticky příběh. Nicméně děj mohl být v jakémkoli ročním období. Vánoc tam bylo minimálně.

tyna_01
30.12.2021 5 z 5

Oddechové čtení pro období Vánoc. Jindy bych tuto knihu nevyhledávala.

gossipavlina
27.12.2021 2 z 5

S touhle knihou už nechci nijak významně ztrácet čas. Takže napíšu jen krátce: blbost. Nedočteno.

Jenny46
27.12.2021 3 z 5

Kniha nenáročná, předvídatelná, oddechová četba...

sgjoli
19.12.2021 3 z 5

Pokud máte rádi vánoční příběhy romantického ražení a ještě zasazené do prostředí Londýna, tak tady si asi přijdete na své. Vánoční polibek v Notting Hillu je příjemnou oddechovkou na prosincové dny, když si člověk chce trochu oddechnout od předvánočního shonu. Samozřejmě nelze očekávat nic převratného či hlubokomyslného, co by vám mělo změnit život. Kniha vám to dozajista nedá a vlastně to ani není jejím cílem.
Styl psaní je vcelku jednoduchý a přímočarý ; postavy většinou docela příjemné, byť možná trochu plošší - a přiznám, že mne osobně tentokrát víc bavily vedlejší postavy než ty hlavní. Dějově je to, pravda, dost předvídatelné, ale to asi člověk u tohoto druhu příběhů očekává a snad to dokáže i tak trochu prominout, když cílem knihy má být hlavně fajn oddech a ne nějaká akční nálož plná nepředvídatelných zvratů a zápletek. Tohle je skutečně spíš taková milá a dost nenáročná odpočinková záležitost, u které člověk může vypnout.
Pokud se považujete za cílovou skupinu romanťáren, asi budete hodnotit trochu výš než já. Nejsem typická čtenářka romantických příběhů, vyhledávám je hlavně před Vánoci (přes rok jinak takřka vůbec). Od autorky jsem četla navíc již jiné knihy, které mne zaujaly trochu více (Vánoce v Paříži a Vánoce v New Yorku), takže za mne tentokrát spíše jen průměrné hodnocení.

Charmedka
11.12.2021 3 z 5

Kniha je samozřejmě předvídatelná, je naprosto jasné, kam bude příběh směřovat, ale to vůbec nevadí. Z knihy na Vás dýchne zasněžený Notting Hill vonící po horké čokoládě a vánočním muffinu. Isla Chase a děvčata provádí po různých památkách, takže si tu atmosféru užijete dosytosti a právě tohle mě hrozně bavilo. Pouze konec mi přišel lehce přitažený za vlasy, do té doby to byl pěkný, poměrně i reálný příběh, ovšem už se těším na další autorčinu vánoční knihu.

Katerina015
16.11.2021 3 z 5

Nenarocna kniha - ktera v tomto case rozhodne neurazi. I kdyz predem vite, jak pribeh skonci

zdenka1708
10.11.2021

Bože, další úplně pitomá kniha. To už máme všichni vymyté mozky, že to nevidíme?

ErčaV.
28.09.2021 5 z 5

Za mě super kniha, pohodová oddechovka a líbil se mi velmi děj. A ta atmosféra byla prostě úžasná, díky které jsem se začala těšit na Vánoce. A kdybych knihu četla opravdu v zimě tak bych se od čtení asi nedostala vůbec.
Takže jsem tak spokojená, že si musím přečíst všechny knihy od autorky.