Vánoční anděl

Vánoční anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481686/bmid_vanocni-andel-XOg-481686.jpg 4 45 15

Třicetiletá Markéta miluje svou práci na zubní hygieně, své auto, domek a nejskvělejší babičku na světě. Loni ji zklamal před Vánoci partner Honza, letos automobilový staroušek, který ji měl vozit aspoň do jarního tání. V práci dostane velký dar od věrné pacientky. Dřevěný anděl vypadá na pohled nevinně, ale stále jí chystá nečekaná překvapení. Vždyť i s kurýrem Adamem ji dal dohromady, sama by se neodvážila. A vypadá to, že letošní Vánoce budou hodně zamilované a veselé, jelikož po ní pokukuje i druhý skvělý muž a domů si nastěhovala neodolatelného psa Barona, kterého kdosi bezcitně vyhodil ve vsi a nehodlal se pro něho nikdy vrátit...... celý text

Přidat komentář

lejera
20.01.2024 3 z 5

Z počátku jsem se nemohla začíst a měla jsem i problémy s typicky českým prostředím. Nakonec se z knihy vyloupl příjemný, oddychový a láskyplný, byť předvídatelný příběh. Děj se odehrává o vánocích, avšak vánoční atmosféru jsem z něj příliš necítila.

Ív688
10.04.2023 2 z 5

I když je to vánoční příběh tak jsem knihu přečetla v dubnu, řekla bych, že dobré konce k období Vánoc patří a citlivější povahy i slzu uroní, trochu mi tam neseděl návrat bývalého přítele, ale zase byl prostor pro rytířské chování Standy...já se pobavila nad občasnou naivitiou příběhu...ale to k romantickým knihám prostě patří


denisa8946
31.12.2022 3 z 5

Tohle byl milý příběh nasáklý vánoční atmosférou. Chvíli mi trvalo si zvyknout na česká jména a české prostředí, protože čtu převážně knihy od zahraničních autorů. Jakmile jsem se začetla, tak příběh rychle ubíhal. Bavila mě psí zápletka. :)
Moc se mi líbilo, že hlavní postava Markéta miluje svoji práci, kéž by to tak měl každý. :)
Hlavní postavy, Adam a Markéta, byly sympatické, ale nejvíc mě pobavila Markétina babička, která rozhodně neměla nudné stáří na gauči. :D
Uprostřed příběhu se objeví další postava, Standa, jehož roli jsem od začátku tušila a na konci mi jeho přiznání vehnalo slzy do očí.
Trošku mi vadila na konci příběhu milostná scéna, která se tam za mě moc nehodila. Narušilo mi to ten příjemný tok děje. Připadalo mi, jako bych četla v tu chvíli jinou knihu.
Myslím, že tohle byla moc hezká knížka na závěr roku.

Nuttelka
28.12.2022 3 z 5

Další vánoční jednohubka na dopoledne :-) Neurazí, nenadchne, ale moc se mi líbilo, že Markéta dělá práci, která ji opravdu baví, kdo to dneska může říct :-)

LucieVero
01.12.2022 5 z 5

Krásná oddechová vánoční knížka o tom jak se Markétě konečně ukázalo štěstí.

Mikik
03.09.2022 3 z 5

Bohužel mě úplně nenadchlo, ale bylo to milé, oddychové a ve chvíli , kdy se tam objevil psí opuštěnec jsem si říkala, že to bude krásný vánoční románek. Ale ten konec to zabil, to už mi přišlo jak z laciného filmu. Kdyby to zůstalo jen u nalezení lásky, asi bych to ocenila lépe.

milena8281
03.08.2022 3 z 5

Milý příběh o tom, že kouzla existují a sny se plní o vánocích. Moc hezky se to četlo. První kniha od autorky a nejspíš ne poslední.

evik2710
15.02.2022 4 z 5

Pěkné poctenicko

alnahu
13.01.2022 3 z 5

Příběh třicetileté Markéty ,kterou v poslední době potká vždy o vánocích nějaká katastrofa.Ale letošní vánoce ji čekají milé změny ,jako dárek dostala dřevěného anděla a vypadá to ,že ji přináší štěstí -nejdříve v podobě psího přítele a vypadá to ,že je na obzoru i nový nápadník.Oddechový vánoční příběh plný lásky a překvapení.

veronika0382
09.01.2022 5 z 5

Lehký, oddechový, milý, ze života. Takový je román Vánoční anděl z období adventu, od Petry Nachtmanové. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

bábuška
04.01.2022 3 z 5

Odpočinkové čtení. po náročnější literatuře mohu doporučit.

petulkapeta
12.12.2021 4 z 5

Tak obalka je vazne nádherná. Pak samotny pribeh se taky četl dobre a že hlavni hrdinka byla dentalni hygienistka bylo zajimave,ano byvaly byl kreten,ale o to lepší byl Adam. Ze Standy jsem měla trošku smíšené pocity,ale nakonec super. A malem bych zapomněla na Barona,uz muj druhy pribeh od autorky kde ma pejska.

Knihomolka97
03.12.2021 5 z 5

(SPOILER) Kniha mě na první pohled zaujala přenádhernou obálkou. Doufala jsem, že stejně úžasný bude i příběh uvnitř. A BYL.
Celý příběh, z něhož sálala předvánoční/vánoční atmosféra, jsem si maximálně užila.
Děj rychle a příjemně ubýhal, ani jsem se nenadála a byl konec. Krásný konec!
Hlavní hrdinka Markéta mi byla sympatická a moc jsem jí přála skvělého chlapa, stejně jako její babička. :D Už proto, jak se k ní zachoval její bývalý. To byl kr**** největšího kalibru!
Kurýra Adama jsem si hned oblíbila. Velký sympaťák a chlap se srdcem na správném místě! Baronek byl krásným zpestřením příběhu a následně i to "psí vyšetřování" nemělo chybu.
Když se objevil Standa, nečekala jsem, že se z něj na konci vyvrbí... ten někdo. :O Ale byla jsem za to ráda a vážně mě to dojalo.

julie8666
01.12.2021 5 z 5

Čtivá hezká kniha

Majka1979
07.11.2021 5 z 5

Príbeh, ktorý chytí za srdce milovníkov vianočných príbehov.

Markéta, obyčajné dievča, ktoré má skvelú prácu, staré auto a je sama.

Jedného dňa dostane od jednej svojej zákazníčky divný dar - drevenú sochu vianočného anjela.

Odvtedy sa jej život začína uberať iným smerom. Konečne začne svitať na lepšie časy? Objavia sa v jej živote zrazu dvaja muži a jeden ex... Tomu sa hovorí mať na výber ;)

Koho si nakoniec vyberie?
Poslúchne svoje srdce, či rozum?

Zažije veľa zábavy, vianočné chvíľky, ktoré stoja za to a aj pár trapasov.
No nakoniec by tieto Vianoce mohli byť pre ňu novým začiatkom...

Knihu môžem len odporučiť ;)