Útok titánů 34

Útok titánů 34 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515208/bmid_utok-titanu-34-fFV-515208.jpg 4 27 4

Útok titánů série

< 34. díl

Již není cesty zpět. Poslední bitva, ve které proti sobě stanou ti nejsilnější titáni, rozhodne jednou provždy o osudu celého lidstva.

Přidat komentář

jirijanovotny
09.03.2024 5 z 5

Velké finále, epické souboje, zodpovězení zbylých otázek, vysvobození!
Byla to jízda. Jsem rád, že jsem to začal číst až když to bylo vydané celé. To čekání bych fakt nerad.

Teď by mě ještě zajímalo, jestli si autor otevřel zadní vrátka pro pokračování (nějaké zasazené do dnešní doby nebo do post apo světa), nebo jestli jen chtěl nechat alespoň nějakou otázku nezodpovězenou.
Je totiž nuda, když čtenáři všichni všechno chápou. Pak není o čem se bavit, o čem točit youtube videa a psát konspirační weby.

Ano, taky se musím pozastavit nad obalem knihy. Nejen to, že v půlce vydávání se změnilo logo nakladatelství (Crew), což působí trochu divně (to je ale problém CZ vydání). Ale ten barevný přebal – jakože vysvětlení tam je (odlišení od zbytku série, konec konfliktu, vykoupení – prostě je to veselejší ten konec), ale když máte vedle sebe 34 knih a jedna z nich je o kus tlustší a jinak barevná, tak to prostě nevypadá dobře.

vevera6
30.06.2023 5 z 5

Útok titánů je první manga kterou jsem kdy přečetla. Je to super dílo, které zatím pro mě nic nepředčilo a myslím že ani dlouho nepředčí.
Jen bych potřebovala vědět.......KDO SI ŘEKL, ŽE JE SUPER NÁPAD VYTISKNOUT POSLEDNÍ DÍL S BAREVNÝM HŘBETEM, ZATÍMCO TY PŘEDCHOZÍ JSOU VŠECHNY ČERNÝ.


Adasin
17.06.2023 5 z 5

S posledním dílech tu zanechám krátké zhodnocení celé série... Nakonec se i s tím strašně pomalým tempem vydávání podařilo české verzi mangy předehnat anime. Těším se, až i ten konec uvidím rozpohybovaný. Tohle je skvělý. Mě konec uspokojil, nemám k němu žádné námitky - jasně, pokud by se v tom člověk začal hodně šťourat, něco taky najde, ale jsou to jenom drobnosti. To čekání za to určitě stálo. Sama jsem zvědavá, jak moc jiný zážitek bude, až si celou sérii přečtu znovu a najednou. ----- Oceňuji, že Isajama příběh zbytečně nenatahoval a perfektně dávkoval všechny zvraty. Taková proměna příběhu, to se jen tak nevidí. Tady si přijdou na své jak milovníci především epické akce tak i milovníci složitějších a komplikovanějších příběhů. Fascinující je, že i přes tu postupnou proměnu od akčního šónenu k politickému dramatu a alegoriím na skutečnou historii série nikdy neztratila to, čím na začátku zaujala, naopak to bylo lepší a lepší. A musím říct, že pozitivně se vyvíjela i kresba, která na začátku opravdu tak pěkná nebyla. ---------- Fakt jsem si to užila a teď mám přesně ten pocit prázdna potom, co skončilo něco skvělýho. Díky autorovi za skvělý zážitek. 10/10

vevera6
15.06.2023 5 z 5

Masterpiece

Autorovy další knížky

Hadžime Isajama
japonská, 1986
2014  85%Útok titánů 1
2016  95%Útok titánů 7
2014  90%Útok titánů 2
2015  90%Útok titánů 3
2015  93%Útok titánů 5

Kniha Útok titánů 34 je v

Přečtených33x
Doporučených5x
Knihotéce8x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x