Útok titánů 3

Útok titánů 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243532/bmid_utok-titanu-3-243532.jpg 5 178 11

Útok titánů série

< 3. díl >

Nejhorší nebezpečí je sice zažehnáno, ale obránci města za zdí zatím zdaleka nemají vyhráno. Ani Erenovi není zrovna do smíchu – jeho jedinečný potenciál sice může být pro lidstvo požehnáním, ale stejně tak i prokletím. Je čas, aby předložil důkaz, na čí straně vlastně stojí...

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

Shingeki No Kyojin 3 , 2010


více info...

Přidat komentář

Atlantis
12.04.2024 2 z 5

He? Nedělal tohle někdo úplně jiný než druhý díl? Kresba výrazně hnusnější a odfláklejší, příběh by se dal shrnout třemi větami a ty postavy... Ty tupé, uřvané, neuvěřitelné postavy, kterým se mění nálady na každém obrázku. Chovají se pateticky, uboze a já jim nedokážu fandit. Celé je to neskutečně hloupé - náš fantastický plán je dát na díru šutr? Ale na to my přece nemáme techniku! Sice lítáme na jetpacích, ale pohnout s šutrem? Kacířství! To jsou čáry tohleto! Bleh. Tohle je přesně ten důvod, proč jsem kdysi Titány zabalil po prvním svazku.

ariannpHm
17.03.2024 5 z 5

Tento díl mě moc bavil. Je zde víc a víc otázek. Akce bylo dost,kvalitní dialogy. 10/10


jirijanovotny
17.02.2024 5 z 5

Třetí díl mangy je jako hráč ve hře šachu, který vám najednou mění pravidla. Příběh se prohlubuje, otázky se množí a každá stránka je jako skládačka, kterou snažíte složit, ale vám chybí několik důležitých dílků.

Stázka007
04.09.2022 5 z 5

Velice dobré pokračování. Jsou tam napínavé události, výborné zvraty a trošku toho strachu jak to dopadne.

Ran
20.06.2021 5 z 5

Kniha se četla moc dobře a to hlavně díky skvěle propracovanému příběhu. Zvraty v ději byly výborně napsané a umístěné. Postavy a jejich vývoj byly excelentně napsané.

KubaHanzelin
21.02.2021 3 z 5

Po zlepšením v díle druhém to trošku spadlo zase dolů, spoustu žvástů a nelogického chování vojáků, kteří opět pláčou a vzdávají se ani nezačal boj..
Jsem zvědav jak se autor popere s Erenovým potenciálem, nadále mou oblíbenou postavou zůstává Mikasa:)

B-artX
17.01.2020 5 z 5

Třetí díl obsahuje vysokou míru dramatických momentů, dost skvělých dialogů, překvapivé scény a stopové množství nudy. Nejvíce jsem si užil proslov Pixise. Začínám, stejně jako v anime, být zamilovaný do Mikasy. Super čtení.

Kasandra109
28.11.2018 4 z 5

Je to čím dál, tím lepší. Už se těším na další díly.

Aivinka
26.12.2016 4 z 5

K mangám jsem se dostala jako slepá k houslím a všechny mi je pujčuje moje dobrá kamarádka které moc děkuji. Nicméně trvám si na svém že nejlepší anime a tudíš i manga je Dead Note (Zápisník smrti). Tato serie mě ale také příjemně překvapila protože jsem čekala že bude daleko ... horší a že mě vůbec nezaujme. Opak je pravdou. :) -Aivi

Diabel
24.07.2016 5 z 5

Třetí kniha je hodně upovídáná a stejně jako tomu bylo v předchozích dvou dílech, tak i tentokrát nasadil Hadžime Isajama vražedné tempo vyprávění. To je na Útoku titánů velice sympatické. V příběhu nejsou takřka žádné prostoje a on se valí kupředu jako smršť, jen neustále zrychluje a je mu jedno, jestli stíháte tempo. Příběh má tak již od začátku dobře našlápnuto a autor v něm zručně využívá momentů překvapení, aby dokázal navodit atmosféru nebo vysvětlit motivaci a chování jednotlivých postav. Je zde historie, psychologie hrdinů i technické aspekty. Skvěle se zde ukazuje, jak už někteří nemohou, jak se bojí pokračovat v nesmyslném boji. Opět zajímavé veřejné informace a krezba opět naprosto výborná, je to příjemným důkazem toho, že Isajama dělá kresbu poctivě.Těším se na další díl.

martinstefko
24.11.2015 4 z 5

Jsem velmi zvědavý na to, jak se příběh vyvine, a to i přesto, že jsou zde prvky, které mohu někomu vadit. Jsou zde pasáže, které zbytečně zpomalují dění, někoho nemusejí zajímat, ale Hadžime je stejně použije, protože tím utváří svět, který je pevně ukotvený, má svoje specifické prvky a je velmi dobře promyšlený. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/05/914-utok-titanu-3-75.html