Unesená Gogo

Unesená Gogo https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507011/bmid_unesena-gogo-SL2-507011.jpg 4 18 3

Kniha obsahuje tři krimi povídky: Unesená Gogo, Zlatokopka Zlata a Bludný kořen. Unesená Gogo: Chtěla se stát úspěšnou tanečnicí, nejraději baletkou, ale skončila u tyče v nočním klubu. Muži si z ní dělají snadno dostupnou děvku a jednoho dne se probudí zavřená v kleci u jednoho z nich. Zlatokopka Zlata: Asistentka Zlata miluje vše, co se třpytí. Šperky, zlato, drahokamy. Vezme si svého šéfa za manžela, aby si užívala život v luxusu, nejdříve je však čekají líbánky plné dobrodružství, kde budou hledat skutečný poklad. Bludný kořen: Chodit tmavým lesem do práce je spojeno s vyšším nebezpečím střetu se zločincem. Kamila narazila na Adama. Vystrašil ji, ale ten den šlo jen o náhodu. Později se ho však nedokáže zbavit, dokud nedojde k násilnému činu.... celý text

Přidat komentář

Lka
28.05.2023 5 z 5

Kniha obsahuje tři krimi povídky. Unesená Gogo, Zlatokopka Zlata a Bludný kořen. První dvě jsou takové nereálné, ale mně se to líbilo. Kniha se mi četla hezky, nemohla jsem odložit, dokud jsem nepřečetla.

MichaelaMila
30.04.2023 odpad!

Od autorky,co napsala přes čtyřicet knih,bych čekala něco,z čeho sednu na.Styl strašný,povídky plochý a nudný.Nedočteno.


sulzsova.anna
18.03.2023 5 z 5

zas trošku něco nového, než jsem doposud četla. Knihu mi poskytla kamarádka, která mě vždy tak trošku natáhne na novou věc a jsem ráda, za její přečtení.

Přelouskala jsem za jeden večer. Líbila se mi. Rychle jsem se začetla a nemohla se odtrhnout. Klidně bych příběhů mohla mít v knize víc :)