Umění starých herbářů

Umění starých herbářů https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424245/bmid_umeni-starych-herbaru-LAB-424245.jpg 5 8 3

Na to, abyste si mohli zalistovat stránkami starých herbářů, už nepotřebujete obcházet archivy. Ty nejpozoruhodnější botanické ilustrace na vás čekají přímo v této knize. Kochejte se precizními obrazy roztodivných i důvěrně známých rostlin od renesančních malířů až po 19. století. Projděte se po vyhlášených botanických zahradách a vydejte se na dobrodružné plavby za objevováním exotické květeny. Nad úžasnými obrazy se vám bude tajit dech, a navíc se o rostlinách dozvíte spoustu zajímavostí.... celý text

Přidat komentář

Upíříměsíc
03.09.2021 5 z 5

Tato kniha je nádherná, doopravdy je.. Objednala jsem ji jako dárek.. Zvažovala jsem to nejprve, protože cena není malá na počet stránek, nicméně žádnou podobnou jsem v českém jazyce nanasla.. A koupi opravdu nelituji a myslím, že to bude jeden z nejhezčích koupenych dárků, co jsem kdy darovala. Když jsem si ji prohlizela, byla jsem opravdu nadšená. Listovala jsem totiž od začátku do konce tranku po stránce a to rovněž doporučuji každému. Neboť sledovat vývoj malby je úžasné. Jste nadšenejsi a nadšenejsi s každým dalším umělcem. Říkáte si, že malby už nemůžou být hezčí.. ale můžou. Jak již bylo zmíněno, knihu doporučuji každému, kdo má rád botaniku a malířství a pokud obojí, je to volba číslo 1.

Nymfadora.T.
26.05.2021 5 z 5

Moc pěkná kniha pro milovníky nejen botaniky, ale i kresby ...a k tomu velmi zajímavé informace ...dostala čestné místo v mé knihovně.


retrivr
24.01.2020 5 z 5

Listovat touto knihou je zážitek! Zajímavá je ovšem taky, jak po výtvarné stránce, tak po botanické.