Tři drsné lekce

Tři drsné lekce https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493287/bmid_tri-drsne-lekce-Bcq-493287.jpg 4 403 81

Klub zavázaných očí série

< 2. díl >

Jsem žena, které muži platí tisíce dolarů, aby s ní mohli spát. Dělám to, co miluju a v čem jsem tak dobrá. Pak se ale objeví on a hodí na stůl třicet tisíc dolarů. Chce si povídat. A líbat se. A vzít mě s sebou domů. Za jedinou noc mi tenhle muž obrátí svět vzhůru nohama a přinutí mě porušit všechna pravidla, podle kterých jsem do té doby žila, abych si udržela muže od těla. Uštědří mi několik tvrdých lekcí, ze kterých plynou tři hlavní ponaučení. Nikdy ho neprovokovat. Nestanovovat mu hranice. A nemyslet si, že si můžu vybrat, koho budu milovat.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Three Hard Lessons , 2015


více info...

Přidat komentář

Salvatoreanne
20.04.2024 5 z 5

Musím říct že úplně obdivuji jak mezi tyhle sexuálně nabité věci dokáže autorka vůbec vsunout nějaký příběh .

nikca1994
15.03.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem si vybrala náhodně v knihovně mezi novinkami.Byla to první kniha od této autorky co jsem četla a moc se mi líbila.Kniha měla krátké kapitoly. Byly tam také i erotické scény. Postavy byly fajn.Četla se rychle děj plynul tato kniha je prostě takové oddechové čtení.


Raislin
11.02.2024 3 z 5

Stejně jako první díl. Lehce pikantní jednodenní oddechovka na pláž. Nenadchne ani neurazí.

Bergerac16
22.12.2023 4 z 5

Ta potvora autorka :-) zachází se čtenářem tak, že mu tímto pokračováním znovu posunuje hranice vkusu i hard limity!:-) Původně nepřijatelné věci po přečtení tak nějak beru, účastníky nesoudím a možná i trochu obdivuju. Nemám ráda, když se mnou takto autor „manipuluje“.:-)

Payton pro mě byla v prvním díle kontroverzní postava, víc pochopení jsem pocítila, když říká Evie „Líbilo se ti to? Fakt? Strašně se mi ulevilo, myslela jsem si, že se mnou něco je v nepořádku, že jsem úchyl.“ Nedošlo mi, že je Payton uvnitř tak zranitelná.

První scéna mezi Payton a Dominikem patří mezi to nejlepší, co jsem v tomto žánru četla.

Je obrovská škoda, že celý příběh vypráví jen Payton, moc mi chybí Dominikovy pochody, on prochází naprosto turbulentní etapou svého života, on posouvá své hranice závratnou rychlostí, on je tou osobou, která mě mnohem víc zajímá. Paytonino překvapení vyvolané netušenou přítomností Akiry a Yuriko bylo šokem i pro čtenáře (valila jsem bulvy), ale jak to celé prožíval Dominik není moc zmíněno, a to mě mrzí.

dencazrnu
16.12.2023 3 z 5

Máme tady druhý díl ze série Klub zavázaných očí a musím se přiznat, že za mě to bylo poměrně velké zklamání. První díl mě neskutečně bavil. Měl náboj, byl vtipný, erotické scény doplnily příjemně děj a kniha se četla sama. Tady to však vázlo a to co bylo v prvním díle, tak u této knihy mi to chybělo. Autorka omezila děj na úplné minimum a celou dobu se více méně věnovala jen erotickým scénám, které mě po chvíli začaly jednoduše nudit. Všechno to bylo tak předvídatelné a nebýt Doma, knihu bych hodnotila ještě hůř. Jeho postava mi totiž seděla, byl takový nesmělý a nezkažený a to jsem na něm oceňovala. Celkově ale byla kniha poměrně nudná a člověk více měně čeká jen na to, kdy se to pokazí, aby se to zase mohlo dát do kupy. Doufám, že třetí díl bude lepší a bude se číst stejně dobře, jako ten první.

Ála1968
29.11.2023 4 z 5

Nebylo to vůbec špatné.Jako erotická kniha to bylo skvělé,ale příběh za moc nestál. První díl byl dějově zajímavější

Ivka14
28.11.2023 3 z 5

I když se mi opravdu líbil Dom a to jak byl někdy stydlivý, musím přiznat, že nejsem velkým fanouškem Payton. Byla kniha šíleně sexy? Ano. Přesto jsem si přála, aby hlavní hrdinka byla někdo jiný, protože byly věci, které se mi na ní opravdu nelíbily, hlavně její osobnost.

Celkově to byla taková kniha na odpočinek. Nic moc se tam nedělo.

LucijeT
17.11.2023 5 z 5

Tenhle díl byl malinko ucouraný, ale zase mi sedly ty sexuální scény

Sarkak94
11.10.2023 3 z 5

Po skončení prvního dílu, jsem na tento hodně těšila, jenže .....
Z knihy mám hodně smíšené pocity. Bylo tu opravdu spoustu žhavých erotických scén. Ale bohužel kromě té spousty sexu, né že by mi to nějak extra vadilo, ale přišlo mi, že tomu chybí nějaký děj. Krom toho sexu se tu vlastně pořádně nic nedělo i zápletka na konci byla taková nijaká.....
.
Ano je tu hezky popsány vývoj vztahu mezi Payton a Dominikem. Payton se mi líbila. Její práci a zároveň koníčkem je práce v privátním klubu. Tak se také pozná s Dominikem, který za ní zaplatí neskutečnou částku peněz......To jak kvůli Dominikovi dobrovolně porušovala vlastní pravidla. Dominik je do teď pro mě takovým otazníkem. V jednu chvíli je červenající se stydlín, kterému poslední rok dělala společnost jen jeho levačka. Ale ve druhé chvíli úplně obrátí je dominantní a přesně ví co chce. Dokonce se nebojí zabrousit do světa BDSM
.
Co mi hlava do teď nebere, a taky mi to tam hodně vadilo, protože se to tam opakovalo dost často. Bylo, že jí dokázal přivést k orgasmu, pouhým příkazem. To jako jak? Toto mi přišlo už absurdní a přehnané

KajinaH722
09.10.2023 4 z 5

Druhy dil se mi libil o neco víc a to příběh z Payton a Dominikem mě bavil. Ale něco mi tam chybělo, tak uvidíme co přinesou další díly od kterých si dám menší pauzu :)

Pain
05.10.2023 5 z 5

Dočteno. S menší pauzou - nebyla ta správná nálada a čas.
Děj slabší, upřednostňován je popis sexuálních scén. Ale je to stejné, jako u pornofilmu. Taky každého zajímá akce a nikoliv příběh. :D :D :D Tato série vypadá na soupis autorčiných erotických fantazií.
Že hrdina je sexuální mašina, hrdinka si střihne několik orgasmů? Samozřejmě oba krasavci? Ha, copak někdo sní o impotentním ošklivci a frigidní šeredce? ;-) :D
Takže až bude nálada, tak si střihnu další díl. :P

Honey0105
09.08.2023 3 z 5

Po velkém trápení s první knihou jsem se touto prokousala docela rychle. Donutil mě k tomu hlavně konec té již zmíněné první knihy. No. Nejspíš to bylo rozpoložením, ale u tohoto dílu jsem se rozhodně trápila méně než u toho předchozího. Payton mi přišla docela zajímavá a stejně tak Dominik. Ale co si budeme. Příběh taky skoro žádný, hlavně neuvěřitelná dávka sexu a prasáren. Zítra už nebudu vědět o čem kniha byla (tedy ne, že by o něčem vlastně byla), ale na druhou stranu mě tentokrát ani takovýto žánr neurazil. Uvidím v budoucnosti, zda zabrousím znovu do takovýchto vod a zkusím další knihu od autorky.

viola5163
04.08.2023 5 z 5

Ze všech dílů, co jsem zatím četla se mi druhý líbí nejvíc.

denisa8946
03.08.2023 4 z 5

Musím říct, že tento díl mě opravdu překvapil a bavil. Z prvního dílu série Klub zavázaných očí jsem byla docela zklamaná a neměla jsem chuť se pouštět do dalších knih.
Autorka se s tím opět nemazlila a vtáhla nás do děje plného žhavých scén hned od začátku. Od půlky knihy erotické scény vyšvihla (haha, doslova) až do extrému, ale tentokrát jsem s tím už počítala.
Líbilo se mi, že byl děj propracovanější, postavy mi byly sympatičtější a jejich příběh mě bavil. Dominik byl hrozně zlatý, ale dokázal teda překvapit. :D Bavilo mě, jak ho Payton svým způsobem pomalu táhla na ''temnou stranu''. Plusové body knížka získala i za to, že se část příběhu odehrává v Japonsku. :)
Jsem opravdu ráda, že jsem si nakonec další díly pořídila, protože tento stál za to. Doufám, že i další díly budou přinejmenším takto dobré.

Aaloha
15.07.2023 4 z 5

Tentokrát je hlavní postavou Payton. Tento díl je o trošku slabší než první, ale sexu je tam o něco víc a rozhodně jde o tvrdší sexuální hrátky. A co bude dál???

Jacinda123
07.07.2023 1 z 5

98 percent sex a len 2 percenta dej.
Chcelo by to aspoň trochu vyrovnať tento nepomer.

manasx
26.06.2023 1 z 5

Moje první setkání a autorkou a musím říci, že mě to vůbec nebavilo. Chybělo to co dávají jiní autoři, takové to šimrání v podbřišku. Chyběl příběh (vlastně nějaký tam byl, ale velmi slabý) a místo toho byl jen a jen sex... i toho se člověk přejí. Já tímhle s autorkou končím. Je to pro mě zklamání

TerapieKNIHOU
02.06.2023 2 z 5

Po konci minulého dílu jsem se těšila na to Pokračování příště, ale tohle Přiznávám se bez mučení - knihu jsem 2x odložila, než jsem ji dočetla. Jak mě minulý díl bavil a přišel mi v poměru děj/sexuální scény vyvážený, tak tady se kromě sexu v podstatě nic nedělo. Odvařená z toho nejsem...

Díl je o Payton pro kterou je její práce v privátním klubu v podstatě koníčkem. Poslední dobou však mívá pocit, že ji chybí vzrušení z toho, co dělá, nebo ji spíše chybí to, co mají mezi sebou Evie s Loganem. Nikdy ji ani ve snu nenapadlo, že by mohla najít chlapa, který s ní bude držet krok a hned od prvního setkání ji obrátí svět naruby. A přesně to, se podaří Dominikovi. Fešákovi, co se v klubu ocitne spíše shodou okolností. Za noc s Payton zaplatí astronomickou částku, ale ve výsledku si chce spíš popovídat a nebýt sám. Už od první chvíle však nabourá a poruší všechna její pravidla a Payton poprvé ucítí náznak něčeho skutečného.

Musím říct, že z Payton jsem měla v 1. díle daleko lepší pocit, bavila mě a na její příběh jsem se těšila, ale tady.. Dominika je taky jeden velký otazník, měla jsem z jeho chování smíšené pocity na jednu stranu červenající se stydlín, jehož nejlepší kámoškou byla skoro rok jen levačka a na tu druhou borec, co se nebojí BDSM a důrazně si umí říct, co chce.

Už od začátku mě kniha prostě nechytla, děj byl hrozně předvídatelný, bez napětí, vývoj vztahu mezi postavami strašně rychlý. Ne, že by se kniha četla špatně, ale něco mi tam chybělo, a sex to rozhodně nebyl. A zlatý hřeb - orgasmus na povel?! to na mě působilo vyloženě absurdně

TheMelorry
13.04.2023 4 z 5

Opět výborný díl, který už na první pohled evokuje jakým směrem se bude ubírat. Hlavní protagonisté jsou velmi sympatičtí a jejich vztah i scény mezi nimi stojí za to. Zajímavé je také změna prostředí na poněkud orientálnější.
Oproti minulému dílu je tento zaměřen méně na děj a více na erotické scény, které jsou někdy poměrně dost odvážné. Celkově ale autorka opět prokázala, že tenhle žánr umí a píše opravdu velmi čtivě.

Mona7741
30.03.2023 3 z 5

Špatné to nebylo, ale scházel obsáhlejší děj. Sexuální scény fajn. Ale tento žánr už úplně není asi pro mě.