Tři něžná slůvka

Tři něžná slůvka https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517211/bmid_tri-nezna-sluvka-2Qg-517211.jpg 4 96 21

Klub zavázaných očí série

< 5. díl >

Před pěti lety jsme byli spolu. Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil. Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie. Chci ji. Ta touha je příliš silná, než aby se proti ní dalo bojovat. Ale tentokrát už nechci to, co jsme měli tehdy. Nechci to, co nás oba nesmyslně zničilo. Místo toho nastolím jasná pravidla. Navrhnu dohodu o slasti bez emocí, díky níž poznáme, jací jsme za zavřenými dveřmi. Žádné sladké kecy o tom slově na L, žádná něžná slůvka ani od jednoho z nás. Tentokrát naši touhu zkrotím a ovládnu. Tentokrát rozhoduju já – a dohlédnu na to, aby už naše žhavá vášeň nikoho nespálila.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Three Sweet Nothings


více info...

Přidat komentář

TheMelorry
předevčírem 5 z 5

Oproti minulému dílu, který mě tak trochu zklamal, je tohle zas ten dobře známý, skvělý a čtivý příběh, na který jsem zvyklá. Hlavní postavy jsou skvělé, téma také a i zpracování stojí za to.
Nechybí samozřejmě odvážnější scény, ale autorka už mnohokrát dokázala, že je psát umí a nepůsobí trapně nebo směšně, naopak.
Stojím si za tím, že tohle je jedna z nejlepších sérii v tomto žánru, kterou jsem zatím četla.

Andrejka91
21.04.2024 5 z 5

Tento díl byl opět skvělý. Tohle je za mě nejlepší opravdu erotické čtení v současné době. Sexu je tam tolik, že je snad na každé stránce a kdo má tenhle žánr rád, tak tohle musíte přečíst.


0197
11.04.2024 4 z 5

Předposlední díl ze série a člověk už zkrátka ví, co má po předchozích čtyřech od knihy očekávat.

Tento pár měl na rozdíl od předešlých společnou minulost. Kyle byl tady ten dominantní, který chtěl zkusit v posteli něco nového. Ruby naštěstí byla na stejné vlně. Byla docela ostrá (narážím na její slovník) a měla zálibu v pečení makronek, což bylo hezké.

Potěšilo mě, že jsou tu stejně jako u třetího dílu oba pohledy a že se tu hojně objevoval sexuální poradce Joseph a Noemi. Došlo i na čtyřku právě s tímto párem :-).

Na plný počet to tentokrát není, protože předchozí dva páry měli za mě větší jiskru a oblíbila jsem si je více. A to zbytečné drama s přehnanou hysterickou reakcí na konci se mohlo klidně jako už vynechat.

- druhá šance
- právnické prostředí
- lehčí BDSM

Leído
31.03.2024 5 z 5

Dokonale žhavé. Žhavě dokonalé.

Eva_Skala99
19.03.2024 5 z 5

Co dodat.. Tato autorka je prostě skvělá a ví jak upoutat pozornost čtenářek. Další díl byl opět skvělý a dokonalý. Doporučuji!

Aaloha
28.02.2024 3 z 5

Tenhle díl se mi líbil asi nejméně. Z 90% jen sex, chybělo mi tam víc toho příběhu kolem hlavnich postav, jak tomu bylo v předešlých dílech. Snad bude další díl zase lepší.

kristy.books
12.02.2024 4 z 5

Máme tu už šiesty diel série Klub zavázaných očí a za mňa bol jeden z naj. Sadla mi téma bývalých partnerov, ktorí sa po rokoch opäť stretli a obnovili vzájomnú príťažlivosť z minulosti.

Kyle bol bratom Payton, s ktorou sme sa stretli už v predchádzajúcich častiach. So sestrou si neboli až takí blízki, no na svojom vzťahu pracovali a postupne sa to medzi nimi zlepšovalo. Pracoval ako právnik, no keďže v jeho práci došlo k určitým problémom, bol nútený vrátiť sa do rodinnej právnickej firmy, z čoho nebol moc nadšený, keďže s otcom dobre nevychádzal.

Ruby bola tiež právničkou. Mala celkom temperamentnú povahu a podrezaný jazyk, čo sa prejavilo najmä vtedy, keď stretla Kylea. V jeho blízkosti si jednoducho nedávala servítku pred ústa.

Na tejto časti sa mi páčilo, že ani Kyle, ani Ruby neboli v oblasti dominancie a submisívnosti veľmi skúsení, a tak spoločne skúšali nové veci a učili sa, čo majú v sexuálnej oblasti radi. Kyle už síce predtým podobné praktiky skúšal, no nedopadlo to zrovna najlepšie, preto bol teraz opatrný, bál sa dať najavo svoje najtajnejšie túžby a neustále sa Ruby pýtal na jej pocity. Mnohokrát bola ona tou odvážnejšou, ktorá iniciovala skúšanie niektorých vecí. Ako sme už pri tejto sérii zvyknutí, ani tentokrát nechýbali poriadne pikantné scény.

Keďže Kyle a Ruby spolu pred pár rokmi chodili a nerozišli sa práve v dobrom, bolo to medzi nimi dosť emotívne vyhrotené. Síce sa ukázalo, že vtedy došlo len k nedorozumeniu, no škoda už bola napáchaná a oboch to poznačilo. Bolo cítiť, že chémia medzi nimi stále funguje a ani ich city neochladli, no zároveň bola medzi nimi určitá bariéra, ktorú nebolo možné len tak ľahko zbúrať. Bavilo ma sledovať, ako si postupne k sebe opäť hľadali cestu a učili sa znovu jeden druhému dôverovať.

ElikaS
09.02.2024 4 z 5

Tuhle sérii prostě můžu. Ona sice nemá žádný zásadní děj, neřeší nic závažného, ale je prostě dobře napsaná a baví mě. K erotickým románům nechodím pro závažné myšlenky, hluboká témata a tak je tu ani neočekávám. Pouze si u nich odpočnu a odreaguji se. A to i v této sérii vždy dostanu.

Bergerac16
23.01.2024 5 z 5

(SPOILER) První kapitoly se poměrně táhly, měla jsem na ně málo trpělivosti. Od silvestrovské scény v bazénu to potom ale dostalo neskutečné grády. Tento díl mi ze všech pěti sedl nejvíce, protože mezi oběma aktéry bylo nejsilnější citové pouto, silná dávná bolest, přes níž se k sobě namáhavě dostávali. Přijde mi, že jejich Dom/sub vztah dostává velký prostor, ale stejně důležitou roli tam tentokrát hrají i jejich bouřlivé emoce a zranitelnost

Střídají se kapitoly psané Ruby s pasážemi vyprávěné Kylem, podobně jako ve třetím díle, a je to velké plus. Použití těch asi 5 opakujících se vulgárních výrazů mě rušilo, překladatelka mohla klidně ubrat, síla těch slov byla úplně zbytečná a jejich použití laciné.

Potom do příběhu vstupuje scéna s Noemi a Josephem, autorka se asi rozhodla, že jsme se láskou mezi oběma hlavními hrdiny dostatečně namlsali, a nyní je čas na šok a další posouvání hranic osobního vkusu. Dělá to tak v každém díle záměrně, jakoby se bála, že by příběh jinak zapadl mezi obyčejné romance. Pro mě tato pasáž byla trochu na sílu, ale respektuju autorčin koncept.
Celou tuhle sérii je potřeba číst v pravou chvíli, za správného rozpoložení, a ne v rychlém sledu za sebou jeden díl za druhým.

Nečtete to, co byste na vlastní kůži potřebovali sami zažít, ale líčení toho, co dělají svobodomyslní lidé absolutně si jistí svým partnerem, a s naprosto zdravým sebevědomím, což většině obyčejných smrtelníků není vlastní.

Dela90
01.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Dva právníci, expartneři, kteří se po letech znovu potkají. Oba dva se navzájem nenávidí, protože každý má svou verzi toho, jak se rozešli. Jenže pak je k sobě přitáhne vzájemná přitažlivost a když Kyle předloží Ruby na stůl smlouvu na sex a rozpálí jí tak, že není schopná ničeho jiného než souhlasit. Je všechno rázem jinak.

Tento díl je plný erotických scén, chtíče a touhy, dominance a podvolení. Určitě se budete při nejedné scéně červenat. Protože tohle je prostě erotický román se vším všudy. Nenávidí se, ale přitom bez sebe nemůžou být.

Co je spojuje báječné hrátky v posteli. Je jasné, jak to asi dopadne, že nezůstanou jen u toho jednoho, ale že i city si k nim brzy najdou cestu.

Líbilo se mi, že se potkáváme i s Payton, sestrou Kyla. Josephem i Noemi. A ačkoliv je zde Klub zavázaných očí, zmíněn velmi okrajově - sehraje zde důležitou roli v tom, že komunikace mezi partnery je základ dobrého vztahu.

Pokud milujete erotické romány, tady rozhodně nešlápnete vedle! Horko vám bude, zaručeně!

LucijeT
29.12.2023 odpad!

Já bych to shrnula asi takhle: nápad dobrý, provedení nebylo dobré... A to tak, že vůbec. Jestli se spisovatelka vzhlédla ve "vášnivé hysterce" nevím, ale já bych jí dala tečku mezi oči, po celou dobu čtení. Bylo tam asi 15 stran, které za to stály, jinak je to fakt brak.

georginaa
22.11.2023 5 z 5

Počáteční věta opravdu říká vše, co se bude dál dít. Takže komu to připadá divné, nechutné ani tu knihu nemusíte číst. Jenže proč né, není tam nic co by každý z nás neznal nebo nedělal. :-) Musím říct, že je to opět peprné, docela zábavné a strašně mě baví, že se postavy objevují i z předešlých dílů a je to propojené. Konečně se bratr se sestrou dají dohromady. Je fakt zajímavé, jak člověk má v srdci někoho po celý život, i když s ním třeba není. Hledá dál k sobě partnera, ale ten pravý , ten je jen jeden. Když se opět po letech setkají, je to jak exploze, musí být odpuštění, aby opět zasáhly emoce lásky. Docela mi je líto, že kniha skončila.

havrmoni
21.11.2023 3 z 5

(SPOILER) Věděla jsem do čeho jdu a i přesto, že tyhle hrátky jdou mimo mě, tak v pokračování téhle série mě to neodradilo. Co by mě bývalo odradilo , kdybych věděla o těch rychlých soudech a scén, které dělala Ruby. Teda dvě, ale ta na konci stačila. Ono totiž je hezké milovat, ale co z pusy vypustíš už zpět nevezmeš. A takové to, vždyť víš jaká jsem a já to tak nemyslela...... No a pak ten slovník. Jasně, že jsem četla i jiné a horším, ale to tam tak nějak patřilo. Kdyby šlo jen o to jak mluví při sex.hrátkách, to by mi ani nevadilo. Jako co je mi do toho co si přitom povídaj :)) Ale ono to bylo i mimo a zvlášť u Ruby mi to jaksi nechci říct přímo vadilo, jen to byl takový pocit, jako když slyšíte falešné tóny nebo zpěv. Prostě něco nepříjemného. Takže asi půjdu proti proudu, ale tohle mě moc nebavilo.

miloslava3256
15.11.2023 4 z 5

Asi nejslabší díl, ale úvodní slova v kapitole byla epesní :D :D :D, to jsem se fakt bavila. Na jeden večer, velmi krátká knížka. Jednotlivé pasáže někdy až moc rychle poskočily, a hlavně ten závěr, mohlo to být rozepsanější. Opět hodně postavené na BDMS, tady kdo to má rád si velmi "pochutná".

Fidibus
14.11.2023 3 z 5

(SPOILER) Za mne už je myslím dobře, že série končí. Díl mě moc nezaujal, téma utajeného klubu už je vyšeptané... Dvojice, která se kdysi milovala, se rozešla kvůli tomu, že se nebyli schopni na rozloučenou sejít na jednom místě. Trochu divné, budiž. Teď se znovu setkají a opět je to k sobě táhne, takže to zkouší stylem pouze sex, aby zjistili, že je to něco víc. Navíc chtějí oba zkusit bdsm, takže je Joseph zasvěcuje (scéna se čtyřkou je asi nejvýraznější v knize). Do toho samozřejmě komplikace na konci knihy, kdy je on spatřen v klubu a jí se to donese...
Co mi hodně vadilo, byla vulgarita, celkem zbytečná - asi pro někoho vtipné, viz název. Bohužel mě to odradilo od vidiny, že si knihu ještě někdy přečtu.

Gabusza
05.11.2023 5 z 5

Opět žhavé čtení. Ruby a Kyle.
Dva milenci se po pětiletém odloučení opět setkávají a Kyle nabízí zajímavou smlouvou, aby si Ruby získal a odčinil to, co podělal před pěti lety.
Ta smlouva je doost peprná, tím začíná opět parádní erotická jízda!
Oba se pořádně odvážou, co se týče postelových hrátek a veškeré orgie jsou nažhaveně rajcovní!
Opět se autorka v popisování sexuálních praktik fakt vyřádila!
Za mě pecka a miluju tuhle řadu!

Katy_vKnihách
05.11.2023 4 z 5

Tahle série pořád baví! Rozhodně nemá klesající tendenci, což je příjemné zjištění. A i když jako TOP díl u mě stále zůstává příběh Josepha a Noemi, tedy třetí díl...tento bych zařadila hned na druhé místo. Pokud jste četli předchozí díly, víte co máte čekat, a to také dostanete. Bylo to sakra čtivé, ne přehnaně sladké...nejvýstižnější slovo je asi žhavé! Jen mě trochu mrzí, že Klub zavázaných očí, na kterém to od začátku stálo se už trochu vytrácí z příběhu...škoda, ale i tak už vyhlížím šestý díl.

Jita160
27.10.2023 5 z 5

Kdo má z této erotické série něco přečteno tak ví ,že je to hlavně o sexu. Pro ty, kteří se teprve odváží do tohoto obcesního čtení varuji aby tu knížku četli někde v soukromí nejlépe v posteli a měli po ruce něco na zchlazení. Je to velmi žhavé a dekadentní.
Po pár letech se potkají dva spolužáci kteří spolu prožili vášnivý vztah. Po nedorozumění se odloučí a teď spolu začínají pracovat každý na jiné straně obhajoby. Už si nevěří ,ale vzájemný chtíč je ovládá. Začínají znovu bez citu a chtějí si dopřát jen uvolnění ,které je spolu vždy spojovalo. Kyle na ní nastoupí jako nákladní vlak plný dominance ,kterou se kvůli Ruby snaží vypilovat. Oba odolávají bojí se ale copak se dá když zažívají ten nejžhavější sex a to nejen ve dvou???

Katebe
23.10.2023 5 z 5

Četli jste předchozí díly? Líbily se vám? Tak není co řešit! Honem do 5. dílu!
Stejně jako minulé díly i tento je parádní. Kyle a Ruby se po škole rozešli. Po pěti letech se opět setkávají a mají možnost druhé šance. Jako právníci mají blíže ke psanému slovu a tak sepíšou dohodu o sexu bez citů. Ale jsou toho opravdu schopní? Díky smlouvě mají možnost prozkoumat své sexuální touhy a tajná přání. Ta chemie mezi postavami a intimní scény, to prostě autorka umí.
Ačkoliv jsou díly pokaždé o jiném páru a není nutné je číst postupně, tak i tady se opět potkáváme s některými lidmi z dřívějších dílů, kteří se částečně podílí na průběhu děje.
Všem milovníkům erotických románů vřele doporučuji. Doufám, že se brzy dočkáme dalšího dílu, tuším o Grantovi.

Nermal
18.10.2023 5 z 5

Páni, tak tohle byla zase jízda!
Dva lidé, kteří se pořád milují, i když se před léty vlastně nedopatřením rozešli, a tak společně rozjíždějí druhou šanci. A protože základem dobrého sexu je vzájemná důvěra, umožňuje jim to vyzkoušet navzájem všechno, po čem kdy toužili, nebo jen snili. Příběh je plný láskyplné erotiky Kyleho a Ruby, kteří mají oči jen jeden pro druhého, i když si to zpočátku nechtějí vnitřně přiznat.
Rozhodně doporučuji jako hodně rozevláté i přímočaré čtení, které je velmi pěkně napsané.

Autorovy další knížky

Nikki Sloane
americká
2021  79%Tři (s)prostá pravidla
2022  75%Tři drsné lekce
2022  81%Tři drobné chybičky
2023  78%Tři hříšná tajemství
2023  81%Tři něžná slůvka

Kniha Tři něžná slůvka je v

Právě čtených3x
Přečtených133x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce169x
Chystám se číst121x
Chci si koupit41x
dalších seznamech4x