Tři tajná přání

Tři tajná přání https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527248/bmid_tri-tajna-prani-6564d85775cc7.jpg 4 28 8

Klub zavázaných očí série

< 6. díl

Ani ve snu by mě nenapadlo, že bych mohla při tanci spadnout z pódia a přistát v silné náruči nádherného muže. Na ragbyovém hřišti je to nelítostný zápasník, ale když má v rukou violoncello, je z něj najednou něžný umělec. To je zkrátka kontrast, jemuž není možné odolat. Jeho hudba svádí. Inspiruje můj tanec a vyžaduje absolutní odevzdání. Už jednou jsem se svých snů v baletu vzdala a teď budu potřebovat jeho pomoc, abych za nimi mohla ještě naposledy vyrazit. A jakmile spolu vstoupíme na pódium, jsem ochotná dát mu všechno. Své absolutní podřízení. Moc nad mým životem. Své odporné tajemství. I své nejisté srdce. Ale bude Grant něco z toho chtít, až se o té ženě, kterou považuje za krásnou něžnou baletku, dozví celou pravdu? Čeho všeho se budu muset vzdát, abych směla tohohle absolutního boha považovat za svého?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Three Guilty Pleasures


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
předevčírem 5 z 5

Upřímně jsem od dalšího dílu moc nečekala, minulý byl fakt trošku mimo, ale tady se opět kvalita vyhoupla. Vtipné, erotické, napětí. Sexy cellista mně vážně bavil! :D Jen konec byl trošičku divný, něco mi tam úplně nesedlo. Ale na víkend, skvělá erotická oddechovka.
4,5

Andrejka91
23.04.2024 4 z 5

Klobouk dolů autorce za takové erotické scény co dokázala dostat na papír.
V tomto díle jich bylo méně než v předchozím ale za to byly mnohem peprnější.
Čtení se mi líbilo, protože hlavní aktéry jsme znali už z předchozích dílů.
Škoda, že je to díl poslední, tuhle sérii považuji za top strop v žánru erotického čtení.


KatieKuli
21.04.2024 4 z 5

Příběh Tary a Granta. Poprvé setkají v klubu (kde neznají svou totožnost), podruhé během příprav vystoupení. Ona jako tanečnice, on hraje na cello. Oba hrají různé role, v práci i v soukromí. Oba také skrývají tajemství, protože se obávají, aby jejich vztah nezničila než vůbec začne. Ale lež se většinou projeví v přesně ten nejnevhodnější okamžik.
Šestý díl dokázal udržet laťku hodně vysoko. Tento díl řadím mezi to nejlepší ze série.

skubby
19.04.2024 5 z 5

Opět nádherný příběh plný erotické energie... Kniha, i přestože je šestým dílem je opět úžasná ...

Jita160
19.04.2024 5 z 5

Myslím, že paní spisovatelka svými příběhy vůbec neztrácí na hříšném psaní. Protože i tento šestý díl měl neuvěřitelnou sexuální energie a dekadetnost.
Je především o dominantně submisivním vztahu a posouvání hranic, hlavně pro Granta ,který je absolutně nepolíbený BDSM a přesto setkání s Tarou ho naprosto ohromí. Ona je submisivní až do morku kostí a ráda by konečně našla svého ,,pána", kterému by bezmezně věřila a oddala se mu.
Připravte se na žhavé počteníčko plné zvrhlosti,oddanosti,podřízení
tajností, přání a hlavně lásky,které patří jen do postele s něčím na schlazení :,-)

Simira
19.04.2024 5 z 5

Už šestá kniha série a přesto není horší (jak to tak u sérií bývá), spíše naopak.
Klasická romantická četba mě nebaví. Nejsem na "slaďáky". Miluju "dark romance ", MM příběhy či fantasy a rozhodně chci sex v knihách (protože v reálu do života taky patří). Tady jsem ale milostnou linku měla ráda, protože tahle autorka prostě umí vymyslet sympatické hrdiny. Navíc dokáže psát čtivě a čtenáře do děje vtáhne.
Sexy chlap, co hraje na cello?
Hrdinka, která se nesnaží zapadnout do společností nastavených škatulek? Neříkám, že je děj nějaké umělecké dílo nebo že to snad není klasická zápletka s předvídatelným dějem. Ale rozhodně to není oddechovka, kterou hned zapomenete. Navíc se nám tam občas mihnou postavy minulých dílů, což potěší. Taru jsme už poznali díky Regan a Silasovi a já dost nadšeně čekala, jak se to bude vyvíjet dál (nechci spoilerovat).
Hlavní bod - tuto sérii si vybírejte, když chcete číst EROTICKOU četbu (jakože číst v posteli, na chvíli probudit kámoše na baterky z nočního stolku a pak dočíst zbytek) . Podle mě má autorka tuto disciplínu (myšleno psaní erotické četby) skvěle zvládnutou. Dokáže člověka nabudit, psát i o nevšedních praktikách či netradičním partnerském uspořádání, ale zároveň z toho není žádné laciné nebo přehnaně nechutné porno. Dokáže rozšířit obzory a nesnaží se pohoršit.

Takto má podle mě vypadat erotická četba. Dostatek sexu, ale i příběh, který nechcete odložit.

Katebe
15.04.2024 5 z 5

Opět pecka! S každým dílem čekám, že se budou příběhy zhoršovat a nebudou už tak čtivé, ale každý díl mě něčím překvapí a já je zhltnu na jeden zátah.
Na příběh submisivní Tary a Granta, který chce získat článek o exkluzivním klubu, jsem se těšila a nezklamal mne. Tařin vztah s párem Silas X Regan a touha získat partnera v podobě Granta, novináře, rugbyového hráče a cellisty, byl parádní námět.
Autorka v této sérii nešetří sexuálními scénami a rozhodně to umí podat tak, že je dobré mít při čtení po ruce partnera a využít vzrušení z knihy pro své vlastní dobro.
Pokud se člověk dostal přes prvních 5 dílů a byl spokojený, tak si tuto knihu nemůže nechat ujít, určitě ho nezklame.

Niki.N
15.04.2024 4 z 5

Čekala jsem,že tenhle díl bude průměrný. Čím více dílů ,tím to bývá horší, ale překvapil. Zhltla jsem knihu během večera. Napínavý děj,ale od konce jsem čekala více. Rychle zahrnutí a konec useknutý. Autorka se mohla trochu více rozepsat