Tři hříšná tajemství

Tři hříšná tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505390/bmid_tri-hrisna-tajemstvi-vCW-505390.jpg 4 184 28

Klub zavázaných očí série

< 4. díl >

Žádný muž mě nemůže vlastnit. Sjednávám sex za peníze v nelegálním klubu zavázaných očí, ale moje tělo není na prodej. Peněz vydělám dost a to úžasné vzrušení, které ze zdejších schůzek čiší, nemám potřebu zkoušet na vlastní kůži. Nepodřizuju se a nevzdávám se své svobody. Dokud nepotkám jeho. Tetování od tohoto nádherného umělce teď překrývá jizvu po největší chybě mého života. Navázala jsem vztah, kterým riskuju odhalení všeho, co skrývám. Ale i když je toho tolik v sázce, nedokážu přestat. Náš vzájemný boj o dominanci je příliš žhavý a svůdný, než abych mu odolala. Co se stane, až mě donutí, abych přiznala všechna svá hříšná tajemství? Čtvrtá kniha ze série o klubu zavázaných očí je od první do poslední strany opět nabitá sexuálním napětím.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Three Dirty Secrets , 2016


více info...

Přidat komentář

Mishaacka
04.03.2024 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

erotický román - ano, je tady hlavně sex
prostředí erotického klubu
umělec vs policistka
dominance
trauma z minulosti
tajemství

Další díl erotické série nás zavede zpět do klubu k Regan. Ta je jednou z prodejních asistentek.
V klubu ale nepracuje náhodou - pracuje v utajení jako agentka a klub využívá pro získávání informací

Potkáváme se s Josephem i Payton z předchozích dílů a ti jsou opět tím, co sérii propojuj

Regan si nese v sobě trauma z minulosti, které jí navíc připomíná jizva. Proto se rozhodne, že z něčeho ošklivého udělá něco pěkného prostřednictvím tetování. Její bývalý šéf Joseph jí doporučí svému kamarádovi, který je umělec a občas ve volném čase dělá jako laskavost tetování. A tak Regan potkává Silase a mezi nimi okamžitě přeskočí jiskra a jak to tak v erotickém románu bývá, hned se na sebe vrhnou
Regan si v sobě nese trauma z minulosti, navíc se právě rozešla s přítelem. Také v sobě potlačuje dominantní sklony. Až díky Silasovi se může poddat svým touhám a být sama sebou. I když není Silas v žádném případě submisivní.
Regan mě svou paličatostí a někdy až nesnesitelně nadřazeným a dominantním chováním trochu štvala.
Vadilo mi, že se občas k Silasovi chovala, jak ke své 'štětce'. To si ten chlap nezasloužil

Silas - ten se mi moc líbil. Byl to správný chlap, který se místo práce u policie (jako celá jeho rodina) rozhodnul jít za svým a stal se umělcem. Nesedělo mi, do jaké situace ho autorka postavila - je to velký, potetovaný a sebevědomý chlap, ke kterému se Regan místy chovala hrozně

Toto je opravdu erotický román - takže sexu je tady hodně a fakt, že hodně. Pozor spoiler - i v tomto díle se dočkáme sexu ve 3 Nikki si očividně v těchto scénách libuje.
Proto pokud chcete nálož žhavého sexu a vypnout hlavu, sáhněte po této knize. Hlavně to čtěte raději doma

Bergerac16
24.01.2024 3 z 5

(SPOILER) To se dalo čekat, že po třech Dom/sub vztazích přijde změna. Mně se čte trochu hůř, když hlavní hrdinka je vyzývavá prostořeká tvrďačka, právě v sobě objevující dominu. Shodou okolností před Silasem ukáže všechny své slabší stránky – obnaží jizvu po průstřelu, který předcházel sebevraždě někdejšího partnera, přizná, že byla podváděnou partnerkou, že má hrůzu z injekcí, dojde i na naprostou bezbrannost během migrény.

Je zmíněn zajímavý motiv sklonů k drsnému sexu jako trest za Paulovu smrt, dál už s ním ale autorka nepracuje. Celé vyprávění je z pohledu Regan, chyběly mi kapitoly líčené také mužským hrdinou, jak tomu bylo ve třetím a pátém díle. Je mi jasné, proč empatický charismatický Silas je to pravé pro Regan, zůstalo mi ale záhadou, proč je Regan ta pravá pro Silase


kata3529
02.01.2024 3 z 5

Erotický román a moje první zkušenost s tímhle žánrem. Upřímně, neměla jsem žádná očekávání, ale asi jsem od toho prostě čekala něco víc, něco, nad čím budu valit oči, číst stránku za stránkou a nemoci přestat. To se ale bohužel nestalo, ale ne vždy sedne kniha každému – jak se říká 1 kniha, 100 čtenářů a 100 určitým způsobem různorodých názorů. A možná je to také tím, že se jedná o 4. díl ze série, nevím.

Hlavní představitelkou je tajná agentka FBI Andrea, které se podařilo infiltrovat se jako Regan do ilegálního klubu, kde jsou mužům ze strany žen poskytovány různorodé služby. Tento podnik působí poměrně nadstandardně, minimálně z mého úhlu pohledu. Regan však není tou, která by se zde sama svolně nabízela, nýbrž vyjednává ostatním ženám tu nejlepší možnou cenu, kterou je muž ochoten zaplatit. Jejím cílem je dostat se k cenným informacím na vlivné osoby, což nebude tak lehké jak si možná myslela, a to zejména z toho důvodu, že se do práce zamotají city, i když si Regan byla zcela jista tím, že přesně tohle prostě dokáže odhalit, a že chtíč se nikdy nepromění v lásku. Ale setkání se Salisem to všechno docela změní..

Byť jsem knihu v úvodu částečně zkritizovala, musím uznat, že se četla dobře, děj poměrně ubíhal, ale prostě mě ty erotické pasáže nezvedly ze židle tím způsobem, jakým by nejspíše mohly. Určitě však není tato kniha promrhaným časem, přičemž za mě byla nejlepší poslední třetina knihy.

Leído
24.12.2023 4 z 5

Série si drží úroveň. Čtenář dostane přesně to, co očekává. Já jsem ráda, že někdo takové knihy píše a vydává.

Ála1968
30.11.2023 3 z 5

Za mě zatím nejslabší díl.Asi to není tím,že by to bylo vyloženě špatné,ale Regan mi byla vyloženě nesympatická,zato Silas byl zlatíčko.

MAU256
22.11.2023 5 z 5

"Miluju tě," řekla jsem. "Pro všechny noci." To nebylo úplně přesné, a tak jsem se opravila: "Pro všechny noci, Silasi, a taky pro všechny dny."

Další velmi čtivý díl této série, tentokrát se zápletkou a velkým odhalením.

LucijeT
17.11.2023 5 z 5

Upřímně jsem se klepala, že ta "FBI zápletka" bude úmorná... Naštěstí to bylo v duchu ostatních dílů velmi příjemné čtení...

Aaloha
05.11.2023 4 z 5

Tento díl je o trochu slabší než předešlé, ale konec se rozjel a nechybělo ani napětí. Regan jako postava mi nebyla moc sympatická.

Vknihách
27.09.2023 5 z 5

vášnivé, nespútané, dramatické

Hneď na úvod oznamujem, že po tejto knihe je NIKKI SLOANE mojou obľúbenou autorkou romanticko-erotických románov.

Jej štýl je perfektný, ľahko čitateľný, avšak knihy Nikki nebudú pre každého, presnejšie, pre každú čitateľku. Sloane si nedáva servítku, vulgarizmy lietajú zľava- sprava, a teda- k môjmu výroku spred vyše roka, že je citeľné, keď (erotickú) knihu prekladá chlap, beriem späť. Michaela Doubravová požila surový slovník a v tejto knihe mi to sadlo ako riť na šerbeľ.

Autorka nezaobchádza s postavami v rukavičkách. Píše živočíšne, s vášňou, ale s nehou, keď to situácia vyžaduje. Scénky sú vyvážené, plynulé,

S prídavným menom NESPÚTANÉ, v úvode, to môže vyznieť zavádzajúco, keďže v exkluzívnom, luxusnom klube zaviazaných očí sa ženy “na predaj zväzujú, no hlavná hrdinka na predaj nie je napriek tomu, že v klube pracuje, ale na inej pozícii. Ja som mala na mysli nespútané v zmysle autorkinej fantázie :) Táto kniha je pre zlé dievčatá, ktoré sa neštítia (prečítať si) rôznych praktík (ktoré nebudem prezrádzať). Určite Nikkinu odvahu napísať niečo takéto ocenia.

Ide o štvrté, voľné pokračovanie série, nie je nutné čítať všetky časti po poradí, vyskytujú sa tu postavy z predošlých kníh, ale ich vzťahy sú zahalené rúškom tajomstva(nejaké tie spoileríky sa objavia, ale nič, čo by vás odradilo od čítania prvých troch častí).

Nebola by to skvelá kniha, keby sa niečo kolosáne nepokašle a dramatický záver sa mi fakt páčil.

Elektrizujúci, rýchly vzťah Regan a Silasa, bol pre mňa v tomto príbehu skvelý, vôbec nie hrrr, ale tak akurátne vášnivý a zbytočné oddiaľovanie nevyhnutného by ubralo na atraktivite. Nemám absolútne čo vytknúť a už teraz sa teším na ďalšie sloanovky.

0197
23.09.2023 5 z 5

Jelikož se jedná už o 4. díl v sérii, tak vím, co čekat. Tudíž stačilo, abych zrovna měla náladu na něco velmi žhavého a volba byla jasná.

Tentokrát na to vlítli rychle. Jako hodně rychle, když vezmu, jak dlouho se znali :-). Ale vůbec mi to nevadilo. Oba rádi veleli, takže v posteli to bylo pořádný bojiště.

Regan pracovala v utajení u FBI, tudíž je tu i lehoučká krimi zápletka, ale nic velkého. Silas byl umělec a pro ty já mám v knihách slabost. Měl rozkošný vzory na spodním prádle, což byl super kontrast k jeho mohutnému, potetovanému tělu :-).

Byl tu stejně jako u prvních dvou dílů pohled jen hlavní hrdinky. Doufala jsem ve dva pohledy jako u přechozího dílu, ale tak nevadí. Nějak mě nenapadá nic, co bych vytkala. Přečetla jsem to rychle a překlad byl, až na občas nějaké slovíčko, v pohodě. Třetí díl se mi pořád líbil nejvíce, ale i tento si ponechám v knihovně.

rampapa
01.08.2023 5 z 5

Tahle série je každý díl super. A tenhle je též. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

TheMelorry
04.07.2023 3 z 5

Z předchozích dílů jsem byla nadšená, ale tenhle mi nějak nesedl. Nejspíš to bylo hlavními postavami (zejména hlavní hrdinkou), jejichž povaha a jednání se mi moc nelíbily. Za mě jde o nejslabší díl série. Ale i tak na něm dokážu najít několik pozitiv a určitě se nejedná o špatnou knihu.

Eva_Skala99
06.06.2023 5 z 5

Ani čtvrtý díl nezklamal! Doporučuji!

katasokolov
03.06.2023 3 z 5

3,5/5*


Chcete vypnout a zapomenout na dlouhý, vleklý týden u odvážné knihy s příměsí tajemna a erotiky? Pak bude tahle kniha přesně pro vás.

Myslím, že víc psát ani nemusím ;).

PS: Není nutné číst předchozí díly pro požitek z tohoto.

Jacinda123
28.05.2023 1 z 5

Pozor spoiler.
Za mňa najslabší diel. Na jednej strane má príbehy domin neberú na druhej strane detektívna línia príbehu vedená ako pre dementných.

kristy.books
02.05.2023

Tři hříšná tajemství sú štvrtým dielom série Klub zavázaných očí. Bol to ďalší poriadne pikantný príbeh odohrávajúci sa predovšetkým v prostredí exkluzívneho erotického klubu. Nie je to čítanie pre každého, chápem, že niektoré scény môžu byť pre niektorých čitateľov už cez čiaru. Keďže som čítala už predchádzajúce časti, vedela som, čo asi mám čakať, takže ma už neprekvapili ani tie najväčšie pikantnosti.

Regan pracuje v erotickom klube, no nikto netuší, že je tam ako agentka v utajení, ktorá sa snaží získať dôkazy proti niekoľkým veľkým grázlom. Hoci pôvodne nebola touto prácou veľmi nadšená, postupne zistila, že sa jej tam vlastne páči. Vždy bola rada vo vzťahu dominantnou a tu sa za to nemusí hanbiť. Bola poriadne tvrdohlavá, miestami ma tým aj štvala, no inak som si ju obľúbila. Páčilo sa mi, že sa nebála nahlas povedať, čo v intímnom živote chce. Prešla si náročným obdobím, s ktorým sa doteraz úplne nevyrovnala, preto sa snažila držať si určitý odstup. Jej povolanie celý dej pekne spestrilo.

Silas bol sympaťák, dobrosrdečný, priateľský, no i poriadne vášnivý muž, talentovaný tatér a umelec. S Regan mal veľkú trpezlivosť a nenechal sa len tak odbiť. Páčilo sa mi, že obaja boli dominantní a vedeli, čo chcú. Je pravda, že keď sa stretnú dve rovnaké povahy, nie vždy to skončí dobre, no ich súperenie o dominanciu dodávalo do ich vzťahu ešte viac iskrenia a vážne. Regan tak konečne našla muža, ktorý ju akceptoval takú, aká bola a snažil sa naplniť všetky jej túžby.

Tři hříšná tajemství by som označila za môj druhý najobľúbenejší príbeh z celej série (hneď za Tři (s)prostá pravidla). Najmä kvôli tomu, že dej sa netočil len okolo sexu, ale bola tu aj iná zápletka. Som zvedavá, čo si pre nás autorka pripravila v ďalších častiach.

Nermal
30.03.2023 5 z 5

Namakaný drsňák, tetování, motorka a agentka FBI, drsňačka s pouty a pistolí. Detektivní zápletku neočekávejte, primární je erotický příběh. Je úplně stejně povedený jako všechny tři předešlé, setkáte se i se známými postavami z dřívějška, jen musíte být naladěni na erotickou vlnu a mít chuť si něco takového přečíst. Pak dostanete svou odměnu v podobě erotické fantazie.
Jo, a Silas byl úžasný!

Ešína
19.03.2023 3 z 5

Čtvrtý díl vypadal díky FBI zápletce slibně, ale autorka z toho bohužel nic moc nevytěžila. Po dvojici z prvního dílu mi Silas a Regan byli asi nejsympatičtější. Celkově pro mě série každým dílem ztrácí na originalitě.

ElikaS
17.03.2023 3 z 5

Tohle byl z mého pohledu jednoznačně nejslabší díl z celé série. Při tom to začalo tak zajímavě. Zápletka s FBI měla rozhodně zajímavou myšlenku, bohužel se jí autorce úplně nepodařilo prodat. To ale nevidím jako největší problém. Ten spočívá v nesympatických hlavních hrdinech.
Silas mi připadal jako opravdu zajímavá postava, která ale byla vykreslena tak nějak zvláštně. Na jednu stranu ho Regan popisuje jako dominantního, na druhou stranu ale působí jako věrný medvídek, který Megan splní každé přání. Já nevím, prostě jsem mu to nevěřila a nebavil mě. Regan na mě zase byla až moc dominantní.
Jako vyloženě špatné to nebylo, knížka je opět neuvěřitelně čtivá, jen jsem prostě očekávala vzhledem k předchozím dílům víc.

Jita160
14.03.2023 4 z 5

Připravte se na hříšné, nemravné a sexy čtení.
Vztah mezi umělcem a agentkou v utajení byl hned od začátku dominantní z obou stran... taková válka o nadvládu v posteli.
Měli nejen mezi sebou žhavý a spalující sex.
Poháněla je vybušná chemie a chtíč.
Děje tam moc není a je to velká škoda určitě by to dalo vyniknout rozjetému případu ,který měla agentka FBI vyřešit.
Autorka to neskutečně umí se slovy a tak čtivost je zaručena.

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

Nikki Sloane
americká
2021  79%Tři (s)prostá pravidla
2022  75%Tři drsné lekce
2022  81%Tři drobné chybičky
2023  78%Tři hříšná tajemství
2023  81%Tři něžná slůvka

Kniha Tři hříšná tajemství je v

Právě čtených4x
Přečtených261x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených5x
Knihotéce229x
Chystám se číst126x
Chci si koupit35x
dalších seznamech7x