Skořicová pleť

Skořicová pleť https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373941/bmid_skoricova-plet-DTD-373941.jpg 4 20 5

Travis McGee série

< 20. díl >

Neznámí pachatelé vyhodí do vzduchu jachtu profesora Meyera. Při výbuchu zahynou tři lidé, mezi nimi profesorova neteř, která se před nedávnem vdala. Vypátrat viníky se snaží dlouholetý profesorův přítel Travis McGee, který postupně shromažďuje fakta a rozplétá složitý příběh podvodníka. Nakonec odhaluje prohnaného několikanásobného vraha, jenž pod různými jmény sváděl a zabíjel ženy, aby získal jejich peníze.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Cinnamon Skin , 1982


více info...

Přidat komentář

Vlaďkaa4
05.03.2019 3 z 5

Zajimave uvahy, ale konec jakoby psal nekdo jiny je proste divny.

1amu
30.10.2018 2 z 5

Udivilo mě, že kniha byla napsána před více než 30-ti roky. Dle kvality jsem soudil, že jde o "vymetení šuplíků" autora- tím myslím to horší, co třeba nechtěl vydat. Ještě tak začátek, a to do chvíle, než dvojka z Fort Lauderdale vyjede do Texasu a dále po USA pátrat po vrahovi. Pokud by autor ušetřil 9/10 zbytečného povídání, knize by prospěl. Píši to, jako čtenář, který má havarijního poradce TMcG a profesora Mayera rád z knih vydávaných ve stejné době, kdy toto dílo bylo napsáno.


syskas
22.11.2016 5 z 5

Kombinácia kriminálky, histórie, zemepisu a humoru. Travis je sukničkár a plážový povaľač. Pracuje, len keď sa mu minú peniaze. Práve to sa mi na ňom páči :-). Jeho kamarát prišiel o loď, na ktorej žil a teda aj o domov. A o neter, svoju jedinú príbuznú.
Výbuch lode, ktorý mal zabiť presne toho, kto na tej lodi bol. Honba za vrahom, z ktorého sa vykľuje masový vrah a psychopat.

BUCHhalteR
30.11.2012 3 z 5

kniha sa ako tak dá!

Alix
28.01.2011 5 z 5

Mladí novomanželé si pronajmou jachtu a jedou na ryby. Jachta vybuchne a oba zemřou. Ale co když ne? Co když zemřela jen mladá žena? Travis McGee se svým přítelem, strýcem novomanželky, se dají do pátrání a zamotají se do velice komplikovaného případu vražd, které začaly před dávnými léty.