Tomáš Řepka - Neuhýbám

Tomáš Řepka - Neuhýbám https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201636/tomas-repka-neuhybam-201636.jpg 3 53 7

„Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit. Za ty tři roky se v mým fotbalovým i osobním životě změnila spousta věcí. Jak asi víte, říkám, co si myslím – a teď už nemám ani důvod cokoli zamlčovat. Proto se na stránkách týhle knížky dočtete pravdu o tom, jakej byl můj konec na Spartě, co jsem prožíval v Budějkách, proč jsem tak rychle zmizel z Mostu… Těšit se můžete i na otevřený vyprávění o změnách, se kterejma jsem se musel vyrovnat ve svým soukromí. Nikoho z lidí, který jsem na svý cestě potkal, nešetřím – oni mě taky nešetřili. Před žádným tématem neuhýbám. A ničeho nelituju. Takže si uvařte silný kafe a račte vstoupit. Váš Tomáš Řepka“... celý text

Přidat komentář

1v8na
20.04.2021 3 z 5

Knížka měla něco do sebe, to uznávám, ovšem nelíbil se mi styl psaní, kdy mi chvílemi přišlo že to píše machr, bez kterýho by to nešlo a všichni jsou proti němu.
Přijde mi to průměrné.

Hopicek495
13.05.2018 5 z 5

Knížka mě bavila. Možná i díky tomu, že jsem velkým fanouškem Tomáše Řepky. Samozřejmě nevím, jestli se dá všemu věřit na sto procent, ale bylo to zase něco jiného. Fajn navázání na předchozího "Rebela". Těším se i na třetí díl. Tak uvidíme..


Dimas
10.02.2018 2 z 5

Hm... Fotbalu nerozumím a bulvár mě nezajímá. Knížku chtěl manžel a hodnocení bylo dobré, ale já jsem na rozpacích. Asi mě nejvíc oslovil pohled Ladislava Vízka. Snad Tomáš Řepka své osobní štěstí někdy najde...

kilometr
01.06.2017 2 z 5

Vcelku dobrá kniha,i přes to,že jsem slávista,tak TŘ uznávám jako fotbalovou osobnost.Jen by to chtělo více fotbalu a méně brečení a bulváru.

Peleus
19.08.2015 3 z 5

Knihu jsem si pořídil čistě ze zvědavosti, neboť se velmi smutně krčila na konci regálu s přeplácaně barevnou nálepkou upozorňující na velkou slevu. O fotbalistovi jsem stejně jako většina veřejnosti slyšel nebo sem tam něco četl, a tak mě zaujalo, čím si jeho zpověď zasloužila tak nelichotivý osud?

Nutno uznat, že je to osobitá povaha. Byl jsem zvědavý na kolik je ve skutečnosti takovou neřízenou střelou a do jaké míry se do této škatulky stylizuje, neboť jde o součást jeho obchodní značky?

Neuhýbám je zajímavým pohledem na českou fotbalovou scénu vyprávěné někým, kdo ji skutečně zná. Nikdo mě do knihy nenutil, přečetl jsem si ji celou a nemám to za ztracený čas.

Jediné, co mi skutečně vadilo, je celkové podání příběhu. Působí to jako "všichni jsou proti mně, jsem jediný správný, čestný, ostatní jsou podrazáci, ale ne, nejsem ublížený, jsem drsný, a tak Neuhýbám". Proč, pro boha?! Proč tak naivně konfliktně?

P.S: A tak se znova opakuji - co z toho je TM a co je Tomáš Řepka?

MildeZ
09.05.2014 5 z 5

Tyto knížky, které vyprávějí o sportovním (a nejen o něm) životě různých vrcholových sportovců mám hodně rád. První díl jsem nečetl a zatím ,,marně,, sháním, jelikož II.díl mě hodně nažhavil. Na tohoto fotbalistu jsem si i díky této knize začal měnit svůj názor, ale na druhou stranu si říkám, že co kdyby.....to bylo tak trošku vše napsáno jako jedno velké alibi Tomáše Řepky. Tudíž jsem po jejím přečtení v mírných rozpacích, ale možná i to byl úmysl knihy. Jednoznačně ale doporučuji k přečtení!

rtesarova88
25.03.2014 5 z 5

Opět skvěle sepsáno. Čte se úplně sama. Abych řekla pravdu, tak se mi snad líbila víc než "1.díl" Rebel..
Všem vřele doporučuji. Hodně lidí se po přečtení může na Tomáše dívat skrz prsty, ale já určitě ne, jen před ním smekám.
Podle mě není on ten "špatný". Měl to velice těžké a každý na to reaguje jinak. Ale názor si musí udělat každý sám po přečtění..
Už se těším na další pokračování.