Cena za rozkoš ekniha
od: Nika Peas (p)
KoupitKoupit eknihu
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy. Niké věděla, že okouzlující princové, co se v posteli mění na vášnivé bohy, jsou jen mýty romantických telenovel. Věděla, že ve skutečném světě, se za všechno se platí. Jenže ani ve snu ji nenapadlo, jak vysokou cenu bude muset za chvilkový románek se svým šéfem Stephenem Maclachlanem zaplatit. Vyhazov a naprostá ztráta důvěry v letecké branži byla jen začátek. Když Niké zjistila, že je těhotná, naivně se domnívala, že nejlepší bude jít za otcem nenarozených dvojčat. Pozdě zjistila, že opak byl pravdou. Výhrůžky nekompromisního právníka, který spíš než Stephenova zaměstnance připomíná vzteklého hlídacího psa, ji donutí utéct. Začne žít v novém městě, kde ji nikdo nezná a nesoudí. Co ale nedokáže smazat, jsou vzpomínka na něžná objetí a šeptem pronášené lichotky… Podobná muka erotických vzpomínek bičují i svědomí playboye Stephena. Oříškové oči něžné Niké mu nedávají spát. Teprve až když zjistí, že jí vlastní sobeckostí a urputnou ignorací málem zničil, chce ji zpátky. Nebude ale pozdě? Lze získat důvěru ženy, kterou připravil o iluze, sny, naděje a vlastní dítě?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176309/big_cena-za-rozkos-176309.jpg 3.9475Tetralogie bratří Maclachlanů 2.
Žánr:
Romány, Pro ženy, Literatura česká
Vydáno: 2013 (ekniha), Mediaplex
Komentáře (69)
Kniha Cena za rozkoš

No, jsem z toho v rozpacích... Není to zlé, číst se to dá, to zase ne že ne.. ale takové přitažené za vlasy. Námět by nebyl špatný, snad i chytlavý, ale ve výsledku je to opravdu tak trochu slátanina :)

Napínavý prýbeh od začiatku dokonca. Rozhodne stál za prečítanie. To čo všetko Niké zvládla prekonať je až neuveritelné. Ako pri prvej knižke sa mi zdalo, že rýchlo odpustila Stephanovi. Vážne ho musela milovať. Som ale rada, že ich príbeh končí happyendom, zaslúžia si to.

Na to, že jde o erotický román, tak těch erotických scén tu moc nebylo ( asi jen dvě), ale vůbec mi to nevadilo. Za to si tu autorka vážně vyhrála se silným emotivním až dramatickým příběhem. Tato kniha se mi líbila víc než záměna. Děj knihy byl zajímavější, pořád se tam něco dělo a byl neskutečně napínavý. To co se tam odehrávalo, bylo nervy drásající, a taky to byl ten důvod, proč jsem musela číst dál a dál. Doufala jsem ve šťastný konec.
Niké jsem si moc oblíbila, občas mi přišla trošku (hodně) naivní, ale také mi jí bylo strašně líto a celou dobu jsem doufala, že to pro ní nakonec dopadne dobře. Sephan, na jednu stranu mě strašně naštval a to hodně, ale na druhou stranu jsem mu zase fandila, i když to byl pořádný vůl a srab. A nejraději bych ho pořádně nakopala. No a ten jeho právní, to je škoda slov, toho jsem sto chutí zaškrtit už jen, když se tam poprvé objevil.
Bohužel na konci mu zase odpustila až nesnesitelně rychle. Toto je asi tak jediné mínus

Tak taková telenovela v kondenzované podobě by mě v této knížce nenapadla. Nicméně, po rozpačitém prvním díle je tento příjemně chytlavější. Pořád platí, že v žánru je to průměr, ale je bylo to fajn. :)

Autorka nám tady toho na bedra Niké hodila docela dost, s čím se musela sama potýkat. Stephen typický playboy, který se nechce usazovat a pak když zjistí pravdu, tak je najednou jedna velká zamilovaná hromádka neštěstí a vše se snaží napravit. Ještě že stále funguje ta přitažlivost a vášeň, i díky tomu se rychleji odpouští :-)
Každopádně opět velmi čtivé a banda Děvčat tomu všemu nasadila tu správnou korunu, moc mě Děvčata bavila :-)
A rovnou se vrhám na třetího bratra...

Autorka pokračuje ve svém stylu psaní a mně prostě sedí. Má to příběh, není to přitažené za vlasy. Užijete si romantiky i slz.
Štítky
rodinné vztahy sex láska whisky těhotenství
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2018 | ![]() |
2021 | ![]() |
Kniha Cena za rozkoš je v
Právě čtených | 5x |
Přečtených | 770x |