Temný dům v mrtvém lese

Temný dům v mrtvém lese https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424833/temny-dum-v-mrtvem-leseKEglG7-RWM-.jpg 4 6 4

Temný dům je děsivé místo. Není to obyčejná polepšovna. Stojí uprostřed mrtvého lesa. Nesmí se v něm mluvit. Ztratíte v něm jméno. Dělají se v něm tajemné pokusy. A děti mizí... V napínavém příběhu doprovázíme Matěje, chlapce, který se odtud rozhodl utéct. Jenže z temného domu se utéct nedá... Odvaha, důvěra, touha a láska zazáří nejjasněji, až bude kolem největší tma.... celý text

Přidat komentář

Marivetka2101
17.11.2023 5 z 5

Jan Sviták je velice zajímavý autor, jeho knihy lze sice zaškatulkovat, či zařadit, ale odevšad vždy alespoň jedním růžkem - často čertovským, ostře vyčuhují. Temný dům je skvělá jednohubka, (přečteno na jeden zátah) pikantní tak akorát. Napínavé čtení se vším, co k tomuto žánru patří. Jo - a hodně špatně se shání..

Mitrana
15.04.2020 5 z 5

Zatím nejlepší autorova kniha, hned po přečtení se zařadila mezi mé top knihy. Dobrodružná, napínavá, s hororovými a fantasy prvky. Je vhodná pro dětského i dospělého čtenáře, každý si v ní najde to své. Kniha se čte sama, je poutavě napsaná, pohltí Vás a ještě dlouho po přečtení Vás nepustí.


kam.o.ska
22.03.2020 5 z 5

Za začátku mi přišla kniha dost krutá a reálná, později jsem našla to, co jsem v ní hledala. Byla to kniha opravdu temná. Na rozdíl od jiných dětských knih tohoto autora, tu chyběl jeho smysl pro humor, což bylo dáno žánrem, v hororu se s vtipem nepočítá.

MartinaF
03.02.2020 4 z 5

Knihy jsem se trochu obávala - fantasy není nic pro mě, (občas Harry Potter, to jo), většinou se totiž obávám, že se v záplavě nadpřirozených bytostí a věcí ztratím. Tady jsem však byla v obraze. Příběh byl napínavý, trochu temný, trochu fantasy, ale vše bylo naservírováno přesně tak, aby Temný dům zvládli teenageři mladšího věku.

Kniha Temný dům v mrtvém lese je v

Právě čtených1x
Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst15x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x