Pekelný advent

Pekelný advent https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96385/pekelny-advent-96385.jpg 4 20 7

Oliver a Ema cítí, že letošní předvánoční čas rozhodně nebude klidný. Čert Křivák se vzpamatoval ze své porážky a vymyslel nový plán, kvůli kterému nebude nikdo v bezpečí. Co plánuje provést na Štědrý večer? Kam se poděla spousta dětí, které beze stopy zmizely? Podívejte se s Emou a Oliverem hluboko do podzemí, do samotného středu pekla, a pomozte jim zastavit zlo, které si na nás brousí zuby. Tato kniha volně navazuje na předchozí úspěšný titul Čertovo kopyto.... celý text

Přidat komentář

m2056
01.09.2023 4 z 5

Druhý díl je lepší než první člověk se při čtení nenudí a někdy ho i Čerti překvapí.

paníŠ
08.03.2021

Druhý díl trilogie byl snad ještě lepší než první. Ač už nejsem dítě, příběh je napsaný poutavě a člověka dokáže místy doslova pohltit. knížku jsem zhltla za jedno odpoledne. Nedokázala jsem ji odložit. Už se těším na třetí díl.


Lukasitch
23.11.2020 4 z 5

Velice zábavná a řádně scary "dětská" beletrie. Synovi to doporučím až tak v 16 letech =)

sharik
25.10.2017 4 z 5

Příjemné pokračování naprosto brilantního Čertova kopyta. Trošičku slabší než první díl, ale i tak kniha pro děti, která vás fakt chytne i jako dospělé...

efka.saf
19.08.2015 5 z 5

Hm... zajímalo by mě, jestli čert Křivák chytí třetí dech a vymyslí na nás - lidi zase nějakou pakárnu :). Každopádně druhé dobrodružství Olivera a Emy byla ještě daleko napínavější a temnější, než dobrodružství první. Chvílemi se mi opravdu zdálo, že už je prostě konec; tentokrát už nemá Ema s Oliverem žádné východisko a žádnou šanci na vítězství. A ejhle, ono se to nakonec zase podařilo a náš svět byl zachráněn před smečkou vymaštěných čertů :).
Skvělá dětská knížka napínavá jako malé trencle plná čertů, draků, duchů a kouzelných bylin. Kdo chcete potěšit svou ratolest nějakou knihou, s touto určitě chybu neuděláte!

Toňula
12.04.2014 5 z 5

Po přečtení Čertova kopyta jsem si od autora objednala i jeho pokračování, které jsme s dcerou opět shltly jedním dechem. Příběh je stejně napínavý a propracovaný jako v předchozí knize, snad je jen o kapku temnější.

Sussanah
08.01.2012 5 z 5

Kdo nevěří na pohádky pro děti, měl by si tohle rozhodně přečíst! =)