Sunstone: Milost!: Kniha první

Sunstone: Milost!: Kniha první https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519504/bmid_sunstone-milost-kniha-prvni-64b55bf417342.jpg 5 27 10

Sunstone: Milost! série

1. díl

Po měsících zmatků, nezachycených signálů a zármutku spojily Ally s Lisou láska a BDSM. Příběh jejich společného života právě začíná, ale části širšího příběhu ještě nebyly odvyprávěny – až do teď. Přichází Alan a Anne, jedni z nejdůležitějších lidí Allyina a Lisina života. Zažívají rozkvět vlastní lásky a touhy, a jejich minulost ovlivňuje nejen jejich nové vztahy, ale rovněž základy celé komunity přátel a milenců. Tímto dalším pokračováním oblíbené série SUNSTONE od autora bestsellerů New York Times, scenáristy a výtvarníka STJEPANA ŠEJIĆE (Aquaman, Death Vigil) začíná nová sága, plná humoru a srdcebolu: MILOST!... celý text

Literatura světová Komiksy Erotika
Vydáno: , Crew
Originální název:

Sunstone, Vol. 6 , 2018


více info...

Přidat komentář

Aleen
11.02.2024 5 z 5

Moc jsem se na další Sunstone těšila, hlavně na tuhle, poznávací - "dřívější". A rozhodně jsem nebyla zklamaná, naopak, jsem nadšená. Sexy grafické zpracování, sexy kresba, sexy barvy, sexy hračky, krásní mladí lidé, ale hlavně příběh, příběhy! Prostě a jednoduše: moc jsem si i tento komiks užila a ráda poznala oblíbené postavy více.
A ano, Vojto, nebyla to žádná revoluce v žánru, nýbrž přesně to, co jsem čekala a chtěla :-)

trudoš
29.12.2023 4 z 5

Kdo četl předchozí Sunstone ví, že od Stjepana Šejiće nesmí čekat bůhvíjakou revoluci v žánru. Ruku na srdce, vždyť on je to stará romantička. Tolik hlubokomyslných řečí o lásce a přátelství jsem už dlouho nečetl. To celé je pak zabaleno do lechtivé BDSM erotiky se spoustou krásných dívčích těl. A očí samozřejmě, o duších nemluvě. To je Milost! v krabičce, ovázaná růžovou mašlí.
Teď když jsem se dospěle vysmál všem těm pubertálním emocím a odpoutal tak pozornost intelektuálně vyspělého publika, můžu s čistým svědomím přiznat, že ten chlap z Chorvatska mě zase rozsekal. V průběhu dvou stovek stran mě vzal na okružní cestu mého vlastního dospívání a prvních zamilovaných chvil. Ono totiž, když si odmyslíte všechny ty provazy, řemeny, latex a roubíky, zjistíte, že je to všechno o tom nejzákladnějším – o hledání spřízněné duše, před níž nemusíte nic skrývat a ona stejně tak před vámi. Napsáno s nezbytnou špetkou sebeshazujícího humoru, přesto niterně trefné a především nádherně zaláskované.


orangerose
16.11.2023 5 z 5

další pokračování ze Sunstone milost 1 díl - bavil mně ,kresby jsou dokonale od nej , už se nemůžu dočkat až vyjde další díl :)

ArkAngel
03.10.2023 4 z 5

Další příběh ze světa Sunstone nás přivádí o pár let zpátky, kdy nám ukazuje setkání Alana a Ally, které jsme již ve zkratce viděli. Kromě toho tu máme ještě druhou dějovou linku s metalačkou Anne, která mě bavila trošku méně. Tohle rozšíření světa, která nás však připravuje na další příběhy, je o stupínek slabší než původní dílo, ale pořád ukazuje další zajímavé sociální aspekty, které s těmito koníčky souvisí. Kresba je jinak opět perfektní a místy mi přišla možná i lepší než v minulé knize. Už se těším na pokračování.

fvalek
24.09.2023 5 z 5

Nečetl jsem ještě původní Sunstone, takže úplně nevím, co mezi sebou postavy mají, ale beru to jako nový příběh s novými začátky a líbí se mi to. Není to klasický erotický komiks, na to je to příliš ukecané, ale má to v sobě ten náboj a lehká erotika podněcuje k dalšímu čtení. Alan je takový zajímavý nerd, který tedy začíná jako stydlín a pak se z něj stává takový jako kliďas, co jde do všeho, naopak Ally se tváří jako ošlehaná, ale vlastně taky teprve začíná. No a pak Anne, která řeší spíš takové první pošťuchování se stejným pohlavím. Asi mě více bavila Alanova linka, ale příběh hezky seděl na spojení obou příběhů. Erotické výjevy mě asi nijak nepohoršují, i když asi bych kreslíři vzkázal, že když už, tak pořádně, nejen náznaky, když už tam ty partie kreslíš... :D

Ne, je to zajímavá série, která rozšiřuje obzory takovou až telenovelovou formou. V některých místech skutečně až příliš ukecané, ale v mnoha scénách zábavné a vzrušující. Bude to pěkná nová série ve sbírce. :)

Vjeerus
31.08.2023 5 z 5

Na další knihu od autora jsem se ohromně těšila. A opět nezklamal.
Komiks nás zavede do minulosti dvou důležitých postav ze série Sunstone a na tu Alanovu jsem byla nesmírně zvědavá.
I když se jedná o erotickou BDSM knihu, rozhodně není laciná a trapná, ale naopak zde najdete běžná životní úskalí. Například hledání vlastní identity a orientace, nebo vyrovnání se se školní šikanou, protože máte neobvyklý koníček. Najít aspoň tu jednu osobu, co vás vytáhne ze dna a přijme takové, jací jste, to je za mě hlavní poslání knihy. Sex, záliba v BDSM a učení se o něm je už jen taková nástavba přátelství s důvěrou.
Líbil se mi kontrast mezi dvěmi dějovými linkami. Ta Alanova je právě o přátelství, fantazii a hledání svého místa ve světě, ta Anneina je víc romantická a něžná se spoustou momentů z života, jakého si dokážeme spíš představit (koncerty, škola, tlachání s kamarádkou).
Autor při kresbě skvěle využíval podobné milníky v jednotlivých linkách na prolínání příběhů a díky tomu jsem měla pocit, že opravdu s protagonisty sedím v jedné místnosti a poslouchám jejich životní příběh. Perfektní a určitě si nenechám ujít další díl.
Za knihu moc děkuji @crew_komiks v rámci spolupráce.

Dragonian
30.08.2023 5 z 5

Moje srdce plesá blahem! Nádherný začátek další série, který je o vztazích, lásce a přátelství. Je to humorné. Záležitost BDSM je jenom takové koření, které tomu dodává pikantnost.

EvikU.
23.08.2023 5 z 5

Komiks mě překvapil svým zpracováním. Krásná ilustrace hlavních postav. Sympatické obličeje, příjemné charaktery postav. Milí mladí lidé, kteří se hledají, objevují svoji sexualitu a přátelství s vtipnými situacemi.

Komiks má dvě linie příběhu, je tu Ally s Alanem a Marianne s Laurou. Plus jejich přátelé. Líbilo se mi postupné seznamování. Alan měl díky svému skicáku problémy ve škole, protože se k němu dostaly nepovolané cizí ruce.

Ally se s ním seznámí a je mu v těžkých chvílích dobrou kamaradkou. Mohou se bavit o všem. I o sexu a svých tajných přáních. Neodsuzují se. Zkrz časopisy a porno zjišťují, co by se jim mohlo líbit v sexu. Ally i Alanovi se líbí BDSM. Marianne zase zjišťuje, že je možná Bi.

Komiks pojednává i o běžném životě ve škole, na koncertech, v kavárně, v obchodě, holčičí barvení vlasů apod. Není to jen o sexu.

Líbilo se mi, jak je kniha udělaná. To postupné hledání se v intimních chvílích. Nikdo neví, co přesně je, ovlivní ho co přečte, vidí, slyší. A je super, že je tu ukázáno, že s dobrými přáteli se jde bavit o všem a neodsuzují. Opravdové přátelé podrží. Celý komiks je protkaný s humorem. Erotické scény vůbec nevyzněly trapně.

Vulcano
14.08.2023 4 z 5

To já jsem četl nejdřív Sunstone a poté Harley, což mělo za následek to, že mi tam pak nějak podvědomě scházeli takové ty žhavější scény :D (ale jinak standardně majstrštyk i ta obálka byla geniální). Kdo nečetl Sunstone - povinně dovzdělat :DDD, to nesmí v záložce -Přečtené- chybět.

NO a Milost! jsem přelouskal hned ten večer co mi knížka přišla. Škoda, že to nemělo více stran, ale jsem vděčný za to, že to nezazdili a snad se brzy dočkáme pokračování. Dalo by se pět oslavné ódy na ledacos, ale shrnul bych to asi tak, že Chorvati mají několik výjimečných národních pokladů a světových unikátů a patří mezi ně třeba 2CELLOS (i když teď si už jedou tuším každý sólo) no a určitě Stjepan Šejić !

knizninadsenec
12.08.2023 5 z 5

U této knihy mne zaujala anotace, už jen tím, že je to zase něco, co jsem do té doby nečetla, takže zvítězila zvědavost, když mi přišel email s nabídkou knihy k recenzi. A hlavně poznávání se a krůčky k lásce, to je něco, o čem si přečtu ráda.

Bylo to zajímavé, jak se poznali postavy a vlastně i sami sebe poznávali. Takový hezký začátek nejen po stránce lásek a přátelství, ale i sexu a orientace. Ilustracemi a textem detailní.

Předešlé tři díly série Sunstone jsem nečetla, ale ono to ani nevadí, protože toto je příběh před, vyprávění pro spisovatelku.

Příběh je to zajímavý a také poutavý. Pro mne hodně "odvážný", ale jsem ráda, že jsem si ho přečetla a bylo to zajímavé.
Takže, pokud máte rádi erotiku nebo BDSM, tohle bude určitě skvělé/zajímavé komiksové čtení.

Štítky knihy

pro ženy romantika lesby, lesbismus BDSM LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Stjepan Šejić
chorvatská, 1981
2020  96%Harleen
2019  84%Sunstone 1
2019  84%Sunstone 2
2018  88%Pod křídly smrti
2020  88%Sunstone 3

Kniha Sunstone: Milost!: Kniha první je v

Právě čtených1x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce22x
Chystám se číst5x
Chci si koupit10x
dalších seznamech3x