Štěstí si tě najde

Štěstí si tě najde https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514803/stesti-si-te-najdeE0eJH0-Kj2-.jpg 4 26 7

Kate se těší, že konečně začne cestovat. Nečekaně se však musí postarat o třináctiletou Tilly, dceru svého ex-manžela. Tilly zase není nadšená, že skončila v nějakém zapadákově. Obě se snaží smířit s osudem, stejně jako Olivia, stárnoucí celebrita, které připadá, že nad životem ztrácí kontrolu. Když všechny tři svede osud dohromady, vznikne přátelství plné zvratů a nečekaných situací.... celý text

Přidat komentář

jeny-v
08.12.2023 4 z 5

Líbivý příběh vsazený do australských rozlehlých pastvin, polí, jezer a lesů. Plynule se seznamujeme s komunitou vesničky Burraley. Kate Sheridanová přijme třináctiletou Tilly do opatrovnictví, nadšení divadelní ochotníci v současnosti zkouší novou hru Příští zastávka Mars a hlavní postava v podání herecké hvězdy Olivie Matthewsové si nešťastně zraní kotník. Osudy a život lidiček s osvěžujícím koncem, které bych ráda poznala i osobně.

"Neuvěřitelná kombinace, podivná náladová puberťačka, rozvedená padesátnice s plánem procestovat v obytňáku kus Austrálie, stárnoucí herecká celebrita. Sešlost, jako přivátá větrem z různých koutů. Ve skutečnosti spolu neladí, a přesto si rozumí. Zvláštní ..."

alzbeta4340
16.10.2023 4 z 5

Název je povzbuzující, naopak obálka s prašnou cestou na mě příliš radostně nepůsobí. Ve skutečnosti je tato kniha příjemný společenský román spíše pro čtenářky středního věku. Nic světoborného, je to odpočinkové čtení. Skutečně by mě ale zajímalo, zda je opravdu v Austrálii možné svěřit své dítě formou závěti do opatrovnictví někomu, kdo o tom ani neví nebo jestli je to jen literární fikce.


bookcase
26.09.2023 4 z 5

Milá a pohodová knížka, feel good román pro padesátníky, kteří taky umí žít.

Šánka
26.07.2023 3 z 5

Pěkné, nenáročné, dovolenkové čtení pro ženy. Předvídatelné, ó ano. Romantické a s takovým koncem, který bychom si pro naše tři hrdinky asi my holky přály.
Kdo zná autorku, ví do čeho jde a bude spokojený, kdo hledá něco náročnějšího, tak tato kniha mu to nenabídne. Podle mne má autorka lepší knihy, ale jako čtení k moři ideální.

Danago
14.06.2023 5 z 5

Knížka se četla velmi příjemně a při čtení mi bylo moc dobře na duši. Možná se někomu může zdát až moc idylická , ale proč ne. Všichni bychom chtěli , aby takový život byl.
I když není život jednoduchý, s těmi správnými lidmi se dá žít dál, i když nás postihne velká životní tragédie. Ráda jsem se přenesla do takového pohodového života. Děj je moc milý a já jsem si u knížky krásně odpočinula je to balzám na srdíčko a dušičku.
Moc jsem si čtení užila. A všem, kdo mají rádi příjemné knihy a při tom očekávají zajímavý děj, moc doporučuji.

Paja1709
04.06.2023 4 z 5

Moc příjemná oddechovka.

Arsi
30.05.2023 5 z 5

Krásná kniha o životě zdánlivě rozdílných lidí a jejich osudech. Užila jsem si čtení.