Než bys do tří napočítal

Než bys do tří napočítal https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21708/nez-bys-do-tri-napocital-21708.jpg 4 88 7

Stephanie Plumová série

< 3. díl >

Další ze série detektivních příběhů, jejichž hrdinkou je excentrická Stephanie Plumová. Hlavní hrdinka Stephanie Plumová, která je zaměstnankyní agentury vyhledávající zločince, kteří se nedostavují k soudu, je šéfem pověřena triviální kauzou. Celá věc se jí příčí pouze z toho důvodu, že obviněným je její známý, všemi oblíbený majitel cukrárny. Ten se však nezdržuje doma. Stephanie tuší, že se děje něco nekalého. Začíná pátrat na vlastní pěst. Teprve poté, co je napadena, si uvědomuje vážnost celé situace a požádá o pomoc známého policistu. Spolu odhalují závažný případ série vražd, jež souvisí s drogami, obchodem se zbraněmi a výrobou pornofilmů. ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Three to get deadly , 2004


více info...

Přidat komentář

Luigi1
30.06.2023 4 z 5

Je tu dost mrtvol ale Stefanie si s tím bravůrně poradí

asam
18.08.2019 5 z 5

Ani mě nešlo o ty mrtvoly, ale bavila jsem se. Kniha je plná vtipu a Stephanie Plumová je skvělá.


tatjana1737
31.07.2019 3 z 5

!!! POZOR SPOILERY !!!

Za mne osobně trochu zklamání. Jednak mám pocit, že se ukazuje, jak v Burgu žije čím dál víc všelijakých úchylů. Spolu s počtem mrtvol je to skoro jako v Midsomeru, v hrabství s nejvyšší úmrtností násilnou smrtí... Humor byl opět svěží, jen těch stařenek a staříků se skrytě drženými zbraněmi včetně samopalu bylo trochu moc, to mi přišlo přitažené za vlasy a už jsem se tomu nenasmála. Stejně tak jsem si víc všímala opakujícího schématu: "Stephanie přijde domů, zkontroluje celý byt, záznamník, a když doma nikdo není, tak si oddychne", protože něco takového bylo v jedničce a dvojce, a je naprosto zjevné, že v tom bytě nakonec někdo přece jen číhat bude. A když už jsme u toho, snesu ledasco, i zavražděné dealery, ale ubližování křečkům mi nedělá dobře. Velmi mne naopak bavila Lulina snaha zjistit, zda je Ranger superhrdina (zde musím naťuknout překlad, který namísto Wander woman uvádí Zázračnou ženu, což není ono, i když chápu, že když knihy vycházely WW u nás tak známá nebyla, ale pak i Rangerovu hlášku, že je "Železný muž", kdy v originále asi bylo Ironman, a to už dává vtípku úplně jiný rozměr.) Nu a to hlavní: obligátní jiskření mezi SP a JM se tentokrát nekonalo, jakožto čtenářka laciných erotikou nabitých knih stále čekám a čekám, autorka mé čekání stále ničí a ničí, a když už... tak to skončí!

cukrovka
16.01.2018 4 z 5

Další skvělé čtení. Sice Stephanii neustále padají k nohám mrtvoly, ale vtipu a sarkasmu je zde dost.

Peršanka
11.02.2017 5 z 5

Moje první od Evanovich, po dlouhé době zas něco pozitivního. A přede mnou báječný daleký obzor zaplněný dalšími jejími díly. Neboť - když je co číst, život je veselejší...

kokosek
12.07.2013 4 z 5

ak po poněkud slabší dvojce, je tady opět dobrá kniha. Díky pobytu u vody a tedy dostatku času se mi to povedlo přečíst velmi rychle (a nebyl tedy prostor pro dumání nad logikou věcí). Ale bylo to asi i tím, že se autorka rozhodla, který styl bude psát. A detektivka to tedy opravdu není :-)
I přes šílený počet mrtvol je to opět spíš komedie (což je dobře - krimi nechme na Lee Childovi). Stephanie je opět spíš jako Bridget, jen míň váží a k nohám jí nepadají nápadníci, ale mrtvoly.
Tak teď asi dám i další díl a už se těště na další komentář.

Honey0105
31.05.2011 3 z 5

Tak tohle je asi jediný díl, který mě tolik nenadchl.. Sice jsem ho přečetla a to opravdu rychle (stejně jako všechny díly v sérii), ale.. Má to pár zádrhelů:
1) Bylo zde málo zmínek o Morellim.
2) Rozuzlení nebylo přesně podle mého gusta.
3) Bylo zde o dost méně vtipu, než v ostatních velkodílech autorky.
Jde asi o jediný díl, který nemusím číst několikrát za sebou, ale také nemohu hodnotit moc přísně, protože.. To prostě nejde.. Evanovichová=moje citová záležitost!!

Autorovy další knížky

Janet Evanovich
americká, 1943
2016  76%Podfuk
2003  84%Za všechny prachy
2017  85%Štvanice
2001  88%Lovkyně zločinců
2017  83%Přísně tajná

Kniha Než bys do tří napočítal je v

Přečtených119x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených10x
Knihotéce90x
Chystám se číst18x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x