Snad

Snad https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430674/mid_snad-Ie8-430674.jpg 4 5 2

Bohatě ilustrovaný výběr kratší tvorby Petra Čepka, kde nechybí známý Garážový muzikál, nabízející nový pohled na předčasné úmrtí Janis Joplin, ani hororově laděná povídka Encyklopedie Gorgonů, po jejímž přečtení asi přestanete posílat své potomky na dětské tábory.

Přidat komentář

iceVS
10.05.2023 5 z 5

Já tedy rozhodně hvězd pět, na rozdíl od předchozího komentáře :-)
Sedím si ve svém oblíbeném parku, pejsek si venčení obstarává sám a já si můžu číst. A při Smrtonošovi jsem vychechtanější než parta studentů šperkárny (co sedí opodál), kteří si k úsměvu pomáhají kdečím dostupným.
Mohla - a chtěla - bych chválit až do aleluja, zdůraznit věci, které mě bavily či rozesmály, ale to by bylo na dlouho...
Prostě moc mě to bavilo. Já celou dobu věděla, že tuhle knihu náramně moc potřebuju :-)))

PetrCepek
12.01.2020 4 z 5

Už jsem četl vyrovnanější povídkové sbírky, ale úplně pitomé to SNAD není. Navíc je zde osm povídek s protagonisty románů Sametové iluze a Odložená spravedlnost, které jsou v Databázi knih docela hezky hodnoceny. Takže koho například zajímá, za jakých okolností se sešel psychiatr Altman se svým středoškolským spolužákem Puťákem nebo co spolu měli Janis Joplin a otec Davida Texlera, může se to z almanachu SNAD dozvědět. K mání je však již pouze elektronická verze, distribuovaná za symbolickou cenu internetovým knihkupectvím Kosmas.