Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál

Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495534/bmid_seznamka-rozvedena-zena-hleda-muze--OXR-495534.jpg 4 52 15

Setrvat ve vztahu, který už nám nic nedává, nebo získat svobodu a vkročit do nového života? Pavla už tuto otázku vyřešila. Rozhodla se rozvést a žít sama se svými dvěma synky. Osamělost jí však dlouho nevydrží a ona zatouží po lásce. Na radu kamarádek si udělá profil na seznamce. Jenže najít ideálního partnera mezi množstvím beznadějných případů se zdá nemožné. Pavla prožívá někdy krušné, někdy trapné a někdy přímo bláznivé situace. Najde nakonec toho pravého? A najde ho opravdu na seznamce? Humorný a lehce ironický příběh ze života je sice fikcí, ale mnohé situace se skutečně udály, ať už autorce, nebo jejím kamarádkám.... celý text

Přidat komentář

Mermaida
08.02.2024 3 z 5

Příjemná knižní oddechovka, která nebyla vůbec špatná, ale našly se občas pasáže, kdy mi přišla maličko zdlouhavá. Ale příběh právě se rozvádějící Pavly, která hledá nového chlapa pro život se mi četl hezky. Příběh podle mě neurazí, je ze života, a to mám ráda.

Mon.CouCou
28.07.2023 5 z 5

Jakou knihu si přibalit na dovolenou? Co něco lehkého a humorného?
Příběh se odehrává na jihu Čech. Pavla prochází rozvodem. S dětmi na krku však život nekončí.
Se Zbyňkem nebyla šťastná a najít odvahu začít nový život v 35 letech už taky jen tak někdo nezvládne. A tak není divu, když se rozhodne najít nové štěstí v seznamce. Tady začíná pestrá škála humorných zážitků i trapasů, které snad vychází ze života. Scény jsou samozřejmě okořeněny i erotikou. Nechybí i zamyšlení, jak těžký život dnešní rozvedené ženy mají. Najde Pavla světlo na konci tunelu? Kotrmelce hold k životu patří a já tuto oddechovku ráda doporučím :-)

"Ono je hrozně jednoduchý házet vinu na druhý, nebo hledat na druhých chyby, ale přiznat si, že mám taky někdy problém já a že nedělám pořád všechno správně, to se holt přiznává špatně."


knihovniceS
03.05.2023 3 z 5

Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. Ideál
Příběh Pavly a jejích dvou synků, která hledá nový vztah a klukům kamaráda pomocí seznamky. Děj se odehrává na jihu Čech v místech, které jsou blízké i autorce. Příběh plyne lehce, čte se dobře, ale předešlým románům autorky se nevyrovná. Tentokrát dávám tři hvězdy, ale i tak doporučuji pro odlehčení mezi náročnější četbou.

mysterygirl
26.04.2023 5 z 5

Moc se mi to líbilo.

Fufina093
01.02.2023 1 z 5

Nechápu ty pochvalné komentáře, asi je píše rodina a přátele. Tahle kniha je jak slohovka na základce. Klišé a navíc špatně napsané.

Petrushka31
31.01.2023 4 z 5

Kniha se mi četla dobře, taková ze života. Oddechovka, nemusí se u ní moc přemýšlet :)

josska
25.12.2022 5 z 5

Moje první kniha Autorky a moc se mě líbila,čtivá,ze života,oddychové čtení,,a už ted se těším na pokračování,,,a taky na další knihy autorky,,už budou ,ale z jiného žánru,,A.B.Bártová prostě umí

bookcase
20.09.2022 5 z 5

Zhltla jsem ji doslova na posezení, vtipná vztahovka ze života.

Miri10
03.09.2022 5 z 5

Povedená oddechovka, ve které hlavní hrdinka Pavla prochází rozchodem a zároveň si chce najít nového partnera. Už podle názvu knihy je jasné, kde: Na SEZNAMCE! Každý nový objev je svérázný a často jsem se nad humornými příhodami musela smát. Byly realistické a naprosto ze života :-). Jak to s Pavlou dopadne neprozradím, ale můžu slíbit, že je na co se těšit. A ty postelové scény... Ještě teď mi šimra v podbřišku.

alnahu
21.08.2022 4 z 5

Humorný příběh -vhodný právě na odpočinkové dny.

sarka9488
05.08.2022 5 z 5

Vtipné, čtivé a prostě TOP!
Přečteno za pár hodin a nemohu jinak, než dát plnou palbu.

alibaba72
02.08.2022 5 z 5

Skvělá oddechovka :-)

Marekh
10.07.2022 4 z 5

Jedná se o román pro ženy. Hlavní postavou je PAVLA (35 let), která se rozhodla rozvést a žít sama se 2 syny - Marečkem a Martínkem. Pavla touží po lásce, a proto se rozhodne vytvořit profil na seznamce. Najde nakonec svého prince na bílém koni? To už se dočtete v tomto románu.

Kniha byla pro mě odpočinková, oddechová, ideální na léto se spoustou humorných situací. Jak se píše v anotaci, mnohé situace se udály, ať už autorce, nebo jejím kamarádkám.

Kniha mě nutila také k zamyšlení nad tím, jak to mají rozvedené ženy těžké, a navíc, když mají malé děti. Určitě není jednoduché pro rozvedenou ženu s dětmi najít si partnera a ještě na seznamce. Držel jsem Pavle pěsti, ať se jí to podaří, poněvadž ve vztahu se Zbyňkem, se kterým měla děti, nebyla šťastná a určitě si zasloužila nového partnera, který ji bude milovat, naslouchat, podporovat a bude se k ní chovat s respektem. I když v některých situacích bych se zachoval jinak než Pavla, dokázal jsem ji pochopit..

Autorka umístila děj příběhu do jižních Čech. Kniha je okořeněná také erotickými pasážemi. V knize se nachází jen kapitoly ze současnosti.

Kniha se četla dobře a myslím se, že mnohým ženám, které se nacházejí v podobné situaci jako Pavla, může kniha dát naději, povzbudit je a uvědomit si svoji hodnotu a otevřít své srdce novým láskám, které jim přijdou do cesty, i když to není snadné v dnešní době.

Moje mamka si přečetla také tuto knihu. Kniha se jí líbila a knihu hodnotila na 100 %.

Kniha má pěknou obálku.

Držím autorce pěsti při psaní dalších knih. Časem vyzkouším další autorčiny knihy.

Irsaf
25.06.2022 4 z 5

Dost povedený příběh rozvádějící se Pavly…
Takový opravdu ze života…
Konec mě rozesmál… :-)
Doporučuju…

Danago
22.06.2022 5 z 5

Velice vtipné místy až dobrodružné zážitky hlavní hrdinky. Knížka mě moc pobavila a dokázala jsem se do Pavly vžít , i když možná bych se sama někdy zachovala jinak. Pavla trochu riskuje , ale co není risk? Čtu všechny knihy od autorky, která nezůstává u jednoho žánru, ale v knize opět ukázala, že psát rozhodně umí. Tentokrát je to román pro ženy okořeněný humornými situacemi. Moc fajn čtení. Doporučuji.

Štítky knihy

pro ženy rozvod jižní Čechy seznamky

Kniha Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál je v

Přečtených61x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených4x
Knihotéce73x
Chystám se číst64x
Chci si koupit14x
dalších seznamech2x