Perla

Perla https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475054/bmid_perla-M1q-475054.png 4 136 34

Rudá série

< 3. díl

Nová erotická fantasy zasazená do světa Rudé Galerie a Růže. Když se Lord Arthur Godwick dozví, že jeho mladší bratr dluží celé jmění Regan Ferryové, majitelce hotelu Perla, souhlasí, že za něj dluh odpracuje… v její posteli. Slíbí Regan deset nocí, během kterých si s ním bude moci dělat, cokoli se jí zlíbí. Musí to pokoření přetrpět pro svého bratra. Kdyby se rodiče dozvěděli, co provedl, bez okolků by ho vydědili. Pohledný, ale neklidný Arthur brzy zjistí, že je jen pěšákem v erotické hře na pomstu a že nic, ani jeho dočasná milenka, není takové, jak se zdá.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Red
Originální název:

The Pearl , 2020


více info...

Přidat komentář

Slezadav
04.03.2024 2 z 5

Tak jsem dokázal dočíst dokonce celou sérii erotických knih. Sám tomu nemůžu uvěřit. Schválně jsem vybral takovou, která je zařazena i do fantasy kategorie. No nevím, jestli pár rádoby duchařských scén zařazuje knihu do fantasy.
Z celé série se mi Perla líbila asi nejmíň. Zápletka naprosto nenápaditá, postavy ne příliš uvěřitelné, sexuální scény slabé a některé až za hranicí vkusu.
Zatímco první díl série mi připadal alespoň trošku zajímavý, tak tento poslední díl je tupý škvár a 2/5 je ještě dost milosrdné hodnocení. Prostor pro zlepšení je tady naprosto ve všech oblastech.

monika0181
30.11.2023 2 z 5

Hodnotím až po přečtení celé série. Nemůžu říct, že tohle je pro mě trefa do černého. Nemám problém s hot erotikou. Ale toto mě opravdu nechytlo. Trilogie měla být umělecké porno? Tento třetí díl mi přišel asi nejvíc uvěřitelný. Každopádně jsem ráda, že mám konečně dočteno a vím, že se ke knihám nevrátím.


Lovana
07.10.2023 2 z 5

Poslední díl série (minimálně pro mě určitě). Bohužel, tato série má za mě sestupnou tendenci a tento díl jsem četla spíše kvůli dočtení série a tomu, že jsem to nerozvážně slíbila. Už s Růží jsem se hodně trápila, ta byla podle mě zbytečně dlouhá, a přestože tento díl je relativně krátký, tak já s ním bojovala poměrně dlouho. Bohužel jsem se za celou dobu nedokázala začíst a celkově se mi čtení velmi táhlo.
Pokud ale máte rádi hodně erotické čtení a nevadí mám různé praktiky a v předchozích dvou dílech i hodně mystična (v tomto díle už těch nereálných věcí bylo méně), tak zkuste, třeba vás to bude bavit.

Hodnocení: 2*/5*

FejKýý
20.09.2023 2 z 5

Tak podle recenzí jsem čekala něco víc. A konec zase takový divný. Mě ten konec vůbec nepřekvapil, po tom co jsem přečetla od autorky celou trilogii. Dalo se čekat. Tam toho nic moc smysl nedává. Za mě poslední kapitola zbytečná, nechala bych to být a spíš bych ještě něco napsala o Regan a Arturovi. O knize jinak nemám moc co říct. Nic se tam moc nedělo a proto od knihy utíkate a čtete ji strašně dlouho. Za mě asi nejslabší díl z celé série. Mělo to (za mě) sestupnou tendenci. Nejlepší za mě Rudá galerie, pak Růže (ale zbytečně moc dlouhá, zkrátila bych klidně o 100 stran) a pak teprve tahle kniha s názvem Perla.

butka9
17.04.2023 1 z 5

Nic moc. Čekala jsem víc.

Vendy1993
26.03.2023 4 z 5

Celkem dobré uzavření celého příběhu. Ovšem ten konec byl tak pitomej, že jedna hvězda šla dolů. Jinak by to byl celkem i uvěřitelný příběh.

denisa8946
24.03.2023 3 z 5

Musím říct, že poslední díl této série byl ze všech tří nejlepší. Měl dobrou zápletku i děj.
Líbilo se mi, že tu bylo méně nereálných prvků a jsem ráda, že byly okrajově zmíněné postavy z předchozích dílů.
Tentokrát mi byly hlavní i vedlejší postavy sympatické. Regan mi bylo líto, neměla lehký život a Arthur si mě hned získal a hlavně to byl fešák. :)
Nejlepší byla vedlejší postava Zoot a její hlášky... ta mě vždy dostala. :D
Erotické scény nebyly tentokrát tolik vyhnané do extrému, takže se knížka četla opravdu dobře.

michaela2807
14.02.2023 3 z 5

(SPOILER) Celý příběh jsem zhltla za jeden den jako malinu..
Regan se mi na začátku velmi líbala..
Rozhodná, dominantní a panovačná.
Na konci se ale bohužel změnila na ufňukanou ženskou.. To mi vadilo.
Artur je božan! A to nejen díky mé slabosti pro vojáky.
Velmi se mi zamlouval pro celou dobu a ty jeho myšlenkové pochody? Super!
Ale hlavně Zoot.. “Lord Sračka, Vikomt Kurva, Sprostej baron..”
Hrozně moc mě její hlášky bavili..
Umění vyobrazené v sexuálních hrátkách.
ALE.. Ta duchařina na mě byla příliš..
Ke konci už jsem tyto nudné části přeskakovala.
A některé sexuální scény byli extrém..
A myslím ty s perlami..
Zvládla jsem to přečíst ale zatínala jsem u toho půlky :D
Znovu už se knihu nepřečtu, ale je zajímavá a oddechová.. 3/5

1259
23.11.2022 5 z 5

Tohle bylo trochu víc perverzní, než by se dalo očekávat, ale zároveň to bylo i trochu smutný, ale jinak dobrý příběh.

Knihom_olka_
19.11.2022 5 z 5

Za mě tohle bylo prostě super. Nevím proč, ale prostě mě na tom všechno bavilo.
Líbila se mi zase ta nevšednost, nový pohled na věc a celý děj.
Hlavní postavy jsem si dost oblíbila, přestože se nepřidají na můj seznam oblíbených postav.
Příběh byl napínavý, a já byla dost zvědavá, jak bude pokračovat.
Moc jsem si to užila, takže mi bylo líto, jak rychle byl konec. Za mě sice nejslabší díl série, ale stejně to bylo super.

Kristy.Seb
18.11.2022 3 z 5

Nemůžeme mluvit do toho, jaké karty dostaneme při narození. Můžeme se jen rozhodnout, jak s nimi budeme hrát.

Led neumře, když roztaje. Jen zvlhne.

Zajímavý další díl. Konec mě zklamal, přišel mi nedokončený..

Pajuška59
17.11.2022 5 z 5

Za mě nejlepší knížka ze série

LucijeT
13.11.2022 4 z 5

Děj pěkný, bylo to zase trochu jiné. Četla jsem před Růží, protože v popisech knih se psalo, že na sebe díly nenavazují a já hrábla prní po Perle. No tak díly samozřejmě navazují a zpětně mě to mrzí, že jsem se nedržela posloupnosti. Jinak to bylo příjemné čtení a teď mi chybí příběh jejich posledního syna teda...

zbožňuju_knihy
26.10.2022 5 z 5

Krása střídá nádheru :-).
Vždycky si beru takovéto knížky na proložení nějaké hrůzy, po knížce z Osvětimi nebo nějakých vraždách. Knížka byla opět excelentní, pokud chcete erotiku, tady dokonce už nejde jen o sex, ale máme tu krásnou červenou knihovnu s trochou mystična. V tomto žánru si zaslouží pěkných 5*.
Přečetla jsem všechny tři díly Rudé a když se podívám do komentářů u jedničky a i u dvojky, mrzí mě, že se kniha dostala do rukou lidem přízemním a suchým. To se nemůžete trochu odvázat aspoň u toho čtení? To jste opravdu tak prudérní? Jasně, že to bylo moc, ale je to jen knížka, kde už Vám obal jasně naznačuje o co se jedná, tak proč to, dámy, čtete..? Škoda, srážíte hodnocení, přitom erotických knih je spousta, ale s takovou fantazií.. to už musíte zapátrat.
Tahle byla ze všech tří nejreálnější a nepohybovala se v tak velké míře ve fantaziích. Proto se bude podle všeho líbit nejvíce. Oproti prvnímu dílu je to slabý, ale krásně sladký odvar.
Pokud máte náladu na tento typ četby, tady máte ode mne tip a doporučení :-)

Karina_
26.08.2022 4 z 5

Ze začátku jsem z knihy měla špatný pocit, nejsem zrovna přesvědčena, o dominanci, která v příběhu panuje, i když musím říct, že podle mě autorka v tomto díle neprojevovala tak extrémně svoje hrozné sexuální představivosti. Příběh ovšem nabral neskutečné obrátky, je to krásný milostný příběh. Po přečtení prvního dílu jsem málem blinkala, ale po přečtení třetího? Wau- neskutečné propojení dějů, neskutečný závěr. Na konci knihy jsem opravdu měla hřejivý pocit na hrudi a jsem ráda, že jsem i přes ne dost slibný začátek, trilogii přečetla.

Kniholapka
09.06.2022 3 z 5

Tahle kniha se mi z celé série líbila asi nejvíce a nejlépe se mi četla. Oceňuji hezky vyřešený závěr, který všemu dodal ucelený nádech.

Fidibus
07.06.2022 5 z 5

(SPOILER) "Vidím rozmazleného spratka s titulem, který je tak rozkošný... Mohl jsi odejít... Co sis zvolil?"
Monin syn chce zachránit svého prostopášného bratra, který mu kdysi zachránil život. Slíbí 10 nocí majitelce Perly, která je potomkem jedné z Malcolmových prostitutek a zároveň vdovou, kdy se vdala, aby se zajistila. Postupně se sbližují, jemu se její dominantní hrátky překvapivě líbí a rád by vztah. Ona nechce, protože s dědičnou zátěží nepočítá s dlouhým životem. Arthur se nedá a spolu s Malcolmem situaci vyřeší. No, a Malcolm potká Zoot...
Mně se kniha líbila, už obálka jasně ukazuje, co lze očekávat. Oceňuji zapojení umění (obrazy).

maminaOlina
24.05.2022 3 z 5

Kniha se mi dobře četla, autorku mám ráda

Lvíček835
18.05.2022 5 z 5

Mě se líbila stejně jako ty předchozí díly autorku jsem si strašně moc oblíbila

Lucík118
11.05.2022 4 z 5

Poslední díl Rudé se mi líbil rozhodně více než ten první, ale u toho druhého si nejsem tak jistá, ty by mohly být tak na stejno. Velkým pozitivem rozhodně je, že sex je zde daleko víc reálnější, žádné přehnané fantazie. Mělo to i děj a nádech strašidelna, což nebylo na škodu. A dost mě pobavila a překvapila ta poslední kapitola.
Rozhodně musím říct, že tyto knihy byly příjemnou oddechovkou.

Autorovy další knížky

Tiffany Reisz
americká, 1975
2020  53%Rudá galerie
2021  73%Růže
2020  85%Anděl
2019  68%Siréna
2021  72%Perla

Kniha Perla je v

Právě čtených4x
Přečtených207x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených5x
Knihotéce241x
Chystám se číst98x
Chci si koupit22x
dalších seznamech6x