Tato země je naše – 25 rozhovorů s prezidentem Milošem Zemanem

Tato země je naše – 25 rozhovorů s prezidentem Milošem Zemanem https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/304951/bmid_tato-zeme-je-nase-6CL-304951.jpg 1 160 24

Miloš Zeman je téměř tři a půl roku hlavou státu. Za tu dobu společností hýbala celá řada témat, na světové scéně se odehrálo několik krizí, z nichž mnohé budou ještě dlouho pokračovat. Třetí český prezident má jasně vyhraněné názory, za kterými si stojí klidně i proti všem. Migrační krize, občanská válka na Ukrajině, Rusko a jeho zahraniční politika, válka v Sýrii, islámský radikalismus a hrozba dalších teroristických útoků, neobjektivní veřejnoprávní média či zavřené dveře na Hrad pro amerického velvyslance. Nejen tato palčivá témata byla předmětem pětadvaceti rozhovorů, které spolu s dosud nepublikovanými fotografiemi tvoří tuto unikátní knihu.... celý text

helena8303
helena8303
13.11.2021 3 z 5

Knížku jsem neoznačila za odpad z úcty k Radimu Panenkovi. Je to výborný novináŕ.
Ostatně ta knížka vypovídá hodně i o nás všech. Kteří jsme MZ 2x zvolili prezidentem.

vlkodlaq
vlkodlaq
25.07.2019 odpad!

Nejhorší na knize je ten upřímný podtón, který Vám nutí myšlenku "to jako sakra tohle myslí vážně??" To už radši kuchařku Ládi Hrušky, ten je alespoň vcelku neškodný, jenže tenhle pán na přebalu je prezident ČR (čemuž se stále nepřestávám divit).


Cleo De Nile
Cleo De Nile
06.06.2019 odpad!

Já bych řekla, že kdyby se změnilo několik málo drobností, tak by to vůbec nemusela být špatná kniha. Mám na mysli kupříkladu obálku, dotazovaného prezidenta a obsah :) Ne, vážně, pokud by to byla satira, tak je to celkem dobrý, ale tento "výkvět" politické literatury je myšlen smrtelně vážně. Knížka se nese v čistokrevném narcistickém stylu, není objektivní a nedovoluje vám utvářet si vlastní názory, jenom vám vnucuje ty své.

Andi
Andi
17.11.2018 2 z 5

Jednou nebo dvakrát si pán prezident v rozhovorech protiřečil, no, a co se týče jeho tiskového mluvčího Ovčáčka, spoluautora, viděla jsem jen jednou rozhovor s ním, bije se za prezidenta jak má být, ale na otázku - jestli pan prezident pije alkohol - mlžit, je blbost ... když všichni víme, že chlastá. Možná, že ne jako duha, ale odpověď je tady přece jasná.
Rozhovory jsou zajímavé, ale je samozřejmé, že ani s tímto státníkem nesouhlasím úplně ve všem, i když jsem ho volila.
Málo hvězd dávám také za zpodobení, kniha je velmi těžká a zbytečně moc velká.

JoSvob
JoSvob
16.09.2018 1 z 5

V ramci "povinne cetby" se mi do rukou dostala i tato knizka. Hned po nekolika stranach se u me dostavilo neprijemne mrazeni a strach a husi kuze. Skoro vetsi nez u cteni Draculy. Nejsem zadna priznivkyne ani odpurkyne naseho prezidenta, ale nemam rada politiku. Kdyz budu chtit, aby se mi u cteni knizky udelalo nevolno, prectu si kucharku Ladi Hrusky.=)

Kuža007
Kuža007
01.09.2018 5 z 5

Náš pan prezident Miloš Zeman nám v této knize představuje své názory, na kterých si trvá a bude trvat, dále zkušenosti, se kterými se tak dlouho udržel v politice a především nám ukázal a stále ukazuje lidi, kteří nesnesou žádnou myšlenku, která se odkloňuje od jejich smýšlení a také nedokážou unést svou politickou porážku.

Melancholie
Melancholie
24.08.2017 odpad!

Jdu blejt,velebnosti ! Naprostý hnus. Naprosté dno literatury (ikdyž ani nevím jestli se tento výblitek dá nazvat literárním dílem... Doufám že se mi už nic podobného nikdy nedostane do ruky.

KrystofJuzko
KrystofJuzko
07.05.2017 odpad!

Naprosté dno plné egomasturbačních keců, lží, polopravd a demagogie jednoho starého senilního strýce. Lituji toho, že jsem si ji všiml.

Jozefina
Jozefina
12.12.2016

Kniha se mi nelíbí není objektivní.Pan Prezident nerozděluje společnost ale mnozí co neunesli prohru. To jak se chovají k Prezidentu je hanba.

Pravdoláskař
Pravdoláskař
09.12.2016 odpad!

Naprosto nechutná kniha plná lží, demagogie, jednoznačně nedoporučuji. Miloš Zeman není mým prezidentem, protože neuznávám lháře.

Miloše do koše, pryč s Milošem.

ManželéMannovi
ManželéMannovi
21.11.2016 odpad!

Fanoušci čtveráčka a jeho pána, budou nadšení. Pokud tedy umí číst, o čemž občas pochybuji. Prolistoval jsem v knihkupectví a začetl se do jedné kapitoly a musím říct, že "kvalitní" kniha.

prochyn
prochyn
20.11.2016 odpad!

Protože je jedním z autorů komik Ovčáček a na obálce je vyobrazené prasátko, knihu jsem si koupil. Myslel jsem, že Mein Kampf je nejhlubší žumpa, ale je vidět, že když se chce, rezervy se vždycky najdou.

Finn123
Finn123
10.11.2016 4 z 5

Kniha nás seznamuje s názory našeho presidenta a mrzí mne,že některé záporné ohlasy se objevily už v době ,kdy byla kniha teprve avízovaná ,že vyjde.Jiné komentáře se slovem odpad zase napsali lidé,kteří uvádí ,že četli jen tuto knihu.Připadá mi to záměrně účelové a pisatelé ji možná ani nečetli. Prostě politika.
I kdybych panu Zemanovi nefandil,tak proč bych si nepřečetl jeho názory. Četl jsem knihy o jiných presidentech-Masaryk,Novotný,Svoboda,Husák,Havel , některé jsem měl v oblibě,jiné ne.Ale vždy mě bavilo srovnávat.
Ne úplně jsem ze všeho nadšený,ale těch názorů našeho současného presidenta,které se mi zamlouvají, je víc.
P.S.Nechápu kritiku,že president tuto knihu čtenářům podepisoval.Sice ji nenapsal, ale je přece o něm,ne?

Hlady
Hlady
10.10.2016

Líbí se mi ta ironie... Kniha určená pro lidi, co nečtou :-)

Zednář
Zednář
18.09.2016 odpad!

Kniha se nese v duchu velké neobjektivní samochvály a narcismu což ubírá na možnosti nestranného posudku výkladu (dnes již) dějin. Kniha vám nedovoluje přemýšlet, hledat pravdu uprostřed. Naopak buď souhlasíte nebo ji razantně odmítnete.

erik6731
erik6731
10.09.2016

Vždy jsem chtěl něco sbírat. Jen jsem pořádně nevěděl co. Sbírat známky bylo příliš drahé, sbírání motýlů přespříliš namáhavé. A tak jsem začal sbírat polistopadovou politickou literaturu. Jsou to knihy které v zimě v kamnech hřejí a v horkých letních dnech slouží jako skvělá náhrada předražených toaletních papírů, jejichž likvidační cena je pečlivě nastavována americkými zkorumpovanými kapitalisty. Doposud jsem pořídil všechny knihy pana Zemana za 30 Kč a dlouho jsem se těšil na další přírůstek do své sbírky.

Z knihy Tato země je naše srší neochvějná sebejistota, sebeláska a sem tam i lehký dotek svěžího odéru nedopalků cigaret. Číst tuto knihu je jako cestovat v čase. Zpět do Husákových let. Na každého čtenáře dozajista zapůsobí harmonická souhra paralyzujících bonmotů a ještě paralyzující výbušný humor o muslimech. Stejně jako ostatní příznivci s. Zemana, i já věřím, že tato kniha přispěje ke konečné porážce pražské kavárny a nastolení diktatury vesnické hospody.

Tato kniha ovšem není dokonalá a tak mám pro našeho milovaného s. presidenta jen dvě laskavé připomínky. Myslím, že by lépe sedělo, kdyby ji nazval "Tato země je moje". Také mi ze čtení knihy není jasné zdali s. Zemana sponzoruje Moskva nebo Peking. To jsou ovšem jen drobné maličkosti, které budou jistě do příštího vydání vymýceny. Stejně jako Zemanovi odpůrci.

Vochmelik
Vochmelik
09.09.2016 odpad!

Knížka je velmi zábavná. Doporučuji všem milovníkům nezamýšlených komických efektů.

bubka
bubka
09.09.2016

kniha je zajímavá, potvrzuje to, co si o prezidentovi myslí většina . má neotřelé a svébytné myšlení, je schopen podívat se pod povrch věcí a vyjadřuje se jasně a zřetelně. mnohé komentáře pod knihou (a to ani nemluvím o diskuzi) pak vypovídají spíše něž o něm a jeho mluvčím o hlouposti vkladatelů a o tom, že pokud jim nechybí myšlení zcela, pak to samostatné jistě ano.

Insignitka
Insignitka
08.09.2016 odpad!

Milosh stájl, odpad odpadů

BarryBlack
BarryBlack
08.09.2016 odpad!

Tato kniha je odpad. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.