Sváděj mě znovu

Sváděj mě znovu https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114124/svadej-me-znovu-114124.jpg 4 64 13

Rosebuds série

2. díl

Záhadný lord Gabriel Kenyon se vrací z ciziny a neočekávanou shodou okolností se stává poručníkem Kate Talisfordové, dívky, již před čtyřmi lety zradil. Gabriel Kenyon sice přísahal, že ji bude ochraňovat, ale stupňující se náklonnost k temperamentní mladé ženě ho přemáhá stále víc, i když se svému citu urputně brání. A přestože Kate by nejraději neměla nic s mužem, který jí před časem pohrdal, uvědomuje si, že Gabriel je jediný, kdo jí může pomoct získat zpět vzácné umělecké dílo, jež ukradli jejímu zesnulému otci. Během pátrání se Kate snaží přelstít nebezpečné zločince a brzy zjišťuje, že největší dobrodružství pro ni představuje právě vztah ke Gabrielovi, svůdci, jehož objetí v ní vzbuzuje neodolatelnou touhu odhalit jeho tajemství a navždy získat jeho srdce. ... celý text

Přidat komentář

kacenka6144
09.01.2024 3 z 5

Historická romanťárna s troškou dobrodružství.

rampapa
30.06.2022 5 z 5

Nádherný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.


Dádulka67
03.03.2022 odpad!

Popravdě nevím, jak to napsat slušně, ale tato kniha pro mne byla naprostý škvár. Příště se takovýmto pokusům o "americkou rádoby literaturu" v Knihovně obloukem vyhnu.

Kudík
17.08.2021 4 z 5

Zajímalo by mě, co vede nakladatele k vydání 2. dílu z celkem 5ti dílné série. Na to, že se nevydávají celé série jsem si (bohužel) již zvykla, ale proč vydat pouze 2. díl, na to jsem ještě nepřišla. Každopádně v prvních třech vystupují bratři Kenyonové, a to Michael (1.), Joshua (3.) a nejmladší Gabriel (tento).
Spoiler: Musím souhlasit s komentáři, že anotace je mírně zavádějící a chybí i jakákoliv zmínka o Satanském spolku, ale každopádně se jedná o příjemné, lehce napínavé čtení s trošku přehnanou zápletkou ohledně otce. Faktem je, že k tomu autorka mírně směřovala připomínáním, kdy Kate párkrát vzpomínala na své pubertální trucování a nerozloučení se. Spolek byl nechutný, Meg hodně naivní, fascinoval mě Jabbar, zamlouvala se mi Poupata a škoda 4. dílu, který je o hraběti z Favershamu (Brandonu Villierovi), který se v tomto sice pouze několikrát mihl, ale v celkem klíčových situacích. Upřímně.... s chutí bych si přečetla celou sérii.

Zomy
08.02.2021 3 z 5

Od autorky jsem četla Svůdné objetí a Nezralý pro lásku a obě knížky se mi moc líbily. Sváděj mě znovu není špatné, ale nějak se mi to táhlo. Takový lepší průměr.

Ála1968
08.01.2020 3 z 5

Nebylo to špatné,ale ani nijak závratné.Tak půl na půl.

petraj30
04.08.2019 4 z 5

Mě se kniha líbila, až na ten závěr s otcem, ale i tak to ušlo

karamelka57
02.02.2019 5 z 5

Fú, dosť napínavé... kniha ma vtiahla tak, že som odkladala bežné povinnosti, aby som mohla čítať. V úvode Gabriel Kate nezradil, ako sa píše v anotácii, len ju odmietol a ona sa urazila.. a financoval otcovu expedíciu napriek tomu, že Kate chcela, aby otec ostal doma... Meg som mala chuť prefliaskať, ale tak zas o čom by bola kniha,keby sa to trocha neskomplikovalo že? :)

Lembac
21.09.2018 4 z 5

Ústředním motivem knihy je snaha hlavních hrdinů - Gabriela a Kate - odhalit vraha Katina otce a získat zpět ukradenou zlatou sošku bohyně plodnosti. Kate Gabrielovi zprvu příliš nedůvěřuje. Myslí si, že mu jde jen a pouze o otcovo dědictví, potažmo o vzácnou sošku. Ono taky není divu, fakta o událostech v Africe totiž lezou z Gabriela jak z chlupaté deky. Po určité době se shodnou na bitevním plánu, který zahrnuje návštěvu sídla největšího podezřelého. Gabriel zde pátrá inkognito, Kate je oficiálním hostem. Nebýt nenadálého příjezdu Katiny mladší sestry Meg, asi by jejich záměr vyšel, jenže Meg se zrovna v nejkritičtější okamžik pátrání začne chovat jako po celkové amputaci mozku. Protože se ale jedná o romantickou literaturu, nemusíme se bát, že by snad dobro nakonec nevyhrálo. V závěru knihy čtenáře očekává jedno celkem překvapivé odhalení.
Kniha není obsahově moc originální, podobných "detektivek" existuje v daném žánru víc, ale příběh se čte plynule a neobsahuje moc hluchých míst.

Barbora H
03.06.2016 3 z 5

Taková průměrná knížka, nijak mě neokouzlila, ale znám mnohem, mnohem horší...

havrmoni
02.02.2015 3 z 5

Meg byla na zabití a Kate chvílemi taky. Místy jsem se těžce prokousávala,místy jsem knihu hltala. Tak napůl,nelituji,že jsem četla,ale myslím,že se k ní už nevrátím.

luci2
10.08.2013 4 z 5

Příběh je v celku dobře napsaný, asi nebude patřit k mým nejoblíbenějším, ale určitě se nudit nebudete. Příběh je trochu zamotaný především jeho anotace, ale abych to upřesnila jedná se o ztracenou sošku bohyně a zápisky profesora Katiana otce. Tak to je asi to podstatné co se v anotací nedočtete, taky se zde uvádí, že Gabriel Kate zradil, ale to se nestalo spíše se Kate cítila ukřivděná, že s jejím otcem jede na výpravnou cestu. Závěr je docela překvapující teda aspoň já jsem ho tak neočekávala. Trochu mi vadila hloupost Mag, ale nebyl by to trochu kriminální příběh, kdyby tam nebyla důvěřivá a naivní dívčina co k tomu dodat, kdo chce vědět jak to je dál musí si příběh přečíst :-)

maryzka
12.05.2012

tak koukám pěkný zmatek. Sice jsem tuto knihu četla ale nemám ji doma - pokud si z této knihy něco pamatuji tak je tady špatná anotace Bohužel se nacházel přímo v knize ale tak to myslím není. Pokud je mi známo tak na internetu existuje stranka,,, Renčina červená knihovna" tak se muže vkladatel této knihy podívat. Myslím že se nachází i pokračování této knihy.

Štítky knihy

Anglie 19. století historické romance

Autorovy další knížky

2006  86%Svůdné objetí
2007  76%Sváděj mě znovu
2006  82%Nezralý pro lásku

Kniha Sváděj mě znovu je v

Právě čtených1x
Přečtených89x
Doporučených4x
Knihotéce76x
Chystám se číst11x
Chci si koupit3x