Svůdné objetí

Svůdné objetí https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20683/bmid_svudne-objeti-tOk-20683.jpg 4 71 14

Drake Wilder je nemanželského původu, a proto jím společnost opovrhuje. O jeho milostných dobrodružstvích se však šeptá v celém okolí a mladé dívky potají sní o jeho objetí. Nikdo ovšem nečeká, že Drake Wilder pronikne mezi dosud nepřístupnou aristokracii sňatkem vnuceným řádné ženě ze vznešené rodiny. Lady Alice Pembertonová přistupuje na to, že se za zámožného muže, který budí pohoršení, provdá, aby zachránila svoji rodinu před úpadkem. Představuje si však, že jejich manželství bude pouze formální. Drake má ale se svou půvabnou ženou jiné plány. Nejprve se jejím prostřednictvím chce pomstít otci, jehož nikdy nepoznal, pak uplatňuje všechen svůj šarm, aby ji svedl. Alice však není mírná a poddajná manželka a Drake brzy zjišťuje, že se do jeho srdce vkrádá láska…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Seduced by a Scoundrel , 1999


více info...

Přidat komentář

Petra-1
21.09.2022 5 z 5

Tak tahle knížka mě moc bavila. Bylo zde vše, co mám u knihy ráda: zajímavý děj, zápletka i sympatické postavy.

účetní
31.08.2022 5 z 5

Tak toto bylo opravdu moc pěkné a čtivé, bavilo mně to. Možná bych si konec představovala jinak, ale nevadí.


Milůůůna
25.05.2021 5 z 5

Tahle kniha má všechno, co po tomto žánru vyžaduji. Příběh se skvělou zápletkou, romantiku a erotiku v jednom . Jedna z mých top knih. Doporučuji

Kudík
06.09.2020 5 z 5

(SPOILER) Jednoduché romantické čtení. Ústřední dvojice Alice a Drake byla sympatická, hlavně co se zacházení s podřízenými týče, navzájem to bylo trošku horší. Zajímavé vyústění zápletky ohledně Drakova původu. U Sáry a Jamese jsem tak nějak doufala ... :) No a co se týče maminky Eleanor, lady Brockwayové, alias královny, pirátky, cikánské vědmy atd., tak jsem jen ráda, že měla dceru, která se o ní chtěla postarat a zetě, který jí v tom podporoval.

Zomy
29.07.2020 5 z 5

Jé, to bylo fajn. Taková ta romantická klasika, kterou už má člověk skoro celou přečtenou a už ani nedoufá, že ještě na něco takového narazí.
Jé to klišé od začátku (spíš od samotné anotace) až do konce. Dohodnutý prospěchářský sňatek a postupně se rozvíjející city. Bomba.

petraj30
04.08.2019 5 z 5

Z knihy jsem byla nadšená. Velmi zajímavý děj i zápletka. Krásné.

LenkaGonn
25.03.2019 5 z 5

Krásná kniha, kterou jsem přečetla už alespoň 4x a rozhodně se k ní ještě několikrát vrátím. Odpočinkové čtení. Měla jsem za dva dny přečtené. Nemohla jsem se od této knihy odtrhnout.

Lembac
18.04.2018 5 z 5

Příběh Alice a Draka se mi moc líbil. Námětem mi trochu připomínal knížku Sním o tobě od Lisy Kleypas. I tam se setkáváme s chudým chlapcem, který se prostřednictvím hazardu dopracoval k velkému jmění. Jenže v případě Draka nejsou peníze všechno. On chce dosáhnout i odpovídajícího společenského postavení a především pomstít se markýzovi z Hailstocku. K tomu mu má posloužit nic netušící lady Alice, která se po tragické smrti otce stará o svoji pomatenou matku a marnotratného bratra a přitom bojuje, aby nějak vystačila s příjmem. Její těžké finanční situace Drake využije a donutí Alici k sňatku. Není divu, že aristokratická dívka není svým manželem zpočátku dvakrát nadšená....
Knížka se četla plynule, nic mě výrazně nerušilo. Trochu za vlasy přitažený mi přišel jen úplný závěr příběhu (odhalení Drakova původu). Taky jsem nějak nemohla uvěřit Drakově chladnokrevnosti, se kterou donutil nevinnou Alici k sňatku, přičemž k ostatním lidem se chová víc než přátelsky a štědře. Přesto dávám pět zasloužených hvězd.

Barbora H
03.06.2016 5 z 5

Hezká, čtivá, zajímavá... jedna z těch určitě lepších za poslední dobu...

ariel platto
04.03.2015 5 z 5

Knihu jsem si musela doslova šetřit, abych ji nepřečetla hned a mohla se na ní těšit i druhý den.
Moc se mi líbila.

havrmoni
01.02.2015 5 z 5

Naprosto souhlasím s luci2,kromě toho jsem se i zasmála. Fakt mě to bavilo.

luci2
09.08.2013 5 z 5

Knížka se mi moc líbila. Líbila se mi urputnost, ale i odhodlání Alice a Draka, jeho dobré srdce a úžasný přístup k její pomatené matce. Její přítomnost příběh mile zpestřovala. Po dlouhé době se mi stalo, že jsem v příběhu nacházela zajímavost, ale i špetku nepředvídatelnosti, jak to u podobných příběhů bývá zvykem.
Vůbec by mi však nevadilo, kdyby se v příběhu objevilo více i o vztahu Sary a Jemse, ale i tak je knížka dobře napsaná a postelové scény mají v příběhu své místo a bez nich by smysl příběhu nebyl takový.

věra
17.03.2013 3 z 5

Do poloviny se mi kniha líbila,ale potom byla na každém listu postelová scéna.No myslím si,že všeho moc škodí.
Kniha nic moc,takový průměr.

maryzka
12.05.2012 3 z 5

pěkná kniha....... souboj mezi bastardem a biologickým otcem jedinečné......uznání dědičného majetku nevlastním bratrem......nakonec přeci jen dochází k lásce mezi Drake Wilderem a Alicií Pembertonovou - no není to pěkná míchanice.?

Štítky knihy

19. století historické romance

Autorovy další knížky

2006  86%Svůdné objetí
2007  76%Sváděj mě znovu
2006  82%Nezralý pro lásku

Kniha Svůdné objetí je v

Právě čtených1x
Přečtených102x
Doporučených6x
Knihotéce75x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x