Princezná Zrkadlenka: Dve oslavy naraz

Princezná Zrkadlenka: Dve oslavy naraz https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395992/bmid_princezna-zrkadlenka-dve-oslavy-nar-VEZ-395992.jpg 4 6 3

Princezna Zrcadlenka série

< 2. díl >

Ani v druhej časti príbehov Lenky a Zrkadlenky nemôže Lenka uveriť tomu, že k nej Zrkadlenka prišla z čarovného kráľovstva za zrkadlom. Musí ísť na oslavu svojmu otravnému malému bratrancovi práve v čase, keď má oslavu narodenín aj jej najlepšia kamoška. Na pomoc jej prichádza Zrkadlenka, ponúkne sa, že pôjde na oslavu k bratrancovi a Lenka zatiaľ môže ísť zagratulovať svojej kamarátke. No čo všetko sa môže stať, ak k vám domov príde princezná Zrkadlenka? Ani sa nepýtajte! To by vám ani vo sne nenapadlo! Radšej si prečítajte!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Princess Mirror-Belle and the Party Hoppers , 2003


více info...

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
04.01.2024 5 z 5

Krásné příběhy. během týdne dvakrát přečteno. Myslím, že začnu shánět pro svoji vnučku i další knihy od Julie Donaldson.

broskev28
13.06.2022 4 z 5

Ani druhý díl mě nezklamal. Sice v této knize nenacházím gradaci - první příběh se mi líbil, druhý o něco méně, třetí to zase trochu napravil - ale pořád je to příjemné, neobvyklé a hlavně jednoduché čtení, hojně prokládané obrázky. Nestačím se divit, kolik vysloveně slabých čtenářů je mezi dnešními třeťáky, čtvrťáky, páťáky. A právě pro ně jsou tyto knížky doslova darem z nebes - relativně jednoduché, kraťoučké a přitom docela zábavné. Díky za ně, protože jinak by si někteří netroufli knížku ani otevřít!


Karcoolka2210
16.09.2020 3 z 5

Prvá Julia Donaldson v slovenčine a nie zlá, ale ja mám radšej od nej príbehy v angličtine, ktoré sa rýmujú a super čítajú deťom.

Kniha Princezná Zrkadlenka: Dve oslavy naraz je v

Přečtených7x
Chci si koupit1x