Gold a Silver 13

Gold a Silver 13 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521560/bmid_gold-a-silver-13-MHv-521560.jpg 4 5 1

Pokémon (komiks) série

< 13. díl >

Exhibiční klání trenérů stadionů u příležitosti slavnostního zahájení Pokémoní ligy na Indigové plošině konečně vypuklo! Jak ale zápasy postupují, začíná se mezi účastníky šířit zlověstná předtucha! Dokáží Gold a Crys odhalit identitu nepřítele dřív, než bude pozdě? Rozhodující střet právě začíná!

Přidat komentář

fvalek
28.10.2023 4 z 5

Blížíme se do finále a je to hodně poznat, přesto se děj věnuje hodně rozličným věcem. Ale musím uznat, že mi to vůbec nevadí. Souboje trenérů stadionů byly zajímavé a někdy musím uznat, že opravdu inteligentní. Třeba souboj Mortyho se Surgem nebo Bugsyho se Sabrinou, kdy se opravdu hrálo na strategii a hned jsem si vybavoval, jaké všechny útoky měli tihle pokémoni na gameboyi a jaké strategie jsem využíval já. Konečně se začíná i formovat nějak ten herní svět, kdy se konečně i v komiksu hraje na efektivitu typů, speciální útoky, kondice apod.

Jediné, co mě stále zaráží a negativně ovlivňuje, je to hraní si na to, jak je všechno nové. Steelix je dosud neobjevený a nepojmenovaný druh? Nikdo ho nikdy neviděl, nezkoumal, objevil se zčistajasna? To ti lidé do toho světa nějak spadli v posledních dvou letech, nebo jak je možné, že se o pokémonech, kteří by s lidmi měli žít odnepaměti, ví naprosté prd? A Jasmine ho natře bahnem, aby vypadal jako onix a lidé na něj nezírali, to bylo fakt... hloupé... :D

Nicméně zbytek vážně ve vší úctě a pozitivitě ujde. Zápasy trenérů stadionů bezva, souboj Crystal a Golda s rakeťáky super, muž s maskou taky nezklamal. Opravdu se těším na další díl, který vypadá velice akčně a konečně se dočkáme i pořádného střetu legend.

Autorovy další knížky

Hidenori Kusaka
japonská, 1970
2020  87%Red a Blue 1
2020  85%Red a Blue 2
2021  82%Red a Blue 4
2021  83%Red a Blue 3
2021  89%Red a Blue 5

Kniha Gold a Silver 13 je v

Přečtených7x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x