Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Kniha přináší třiatřicet pohádek s dobrodružstvími dvou mužíčků z pařezové chaloupky - Křemílka a Vochomůrky, které děti znají z televizních večerníčků.

https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42039/big_pohadky-z-parezove-chaloupky-kremil-poC-42039.jpg 4.7371
Nahrávám...

Komentáře (71)

Kniha Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky

Hakate
28.08.2022

Krásná knížka, která nechyběla v mé dětské knihovničce.

Belanna
28.08.2022

Krásná knížka, kterou jsem opravdu nečetla jen jednou.

Ni.kk.i
12.08.2022

Musím říct, že příběhy Křemílka a Vochomůrky mě nikdy nějak moc nenadchly. Dcerce se knížka líbila, ale to je tak všecko.

jarkaska
07.02.2022

Snad není nikdo, kdo by neznal příběhy Křemílka a Vochomůrky. Krásné pohádky a ještě krásnější večerníčky v podání Jiřiny Bohdalové. A tak jsem si je tentokrát poslechla jako audioknihu. Nádhera.

Karoley
01.01.2022

Křemílka a Vochomůrku nám četl táta před spaním, se sestrou jsme uměly odříkávat celé pasáže ;)) Skvělá kniha, doporučuji!

yellow
12.09.2021

Krásné pohádky. Vžkd, když je čtu, tak si vzpomenu, jak jsme je se sestrou měly namluvené na kazetě nebo jak jsme koukaly na večerníčky.

evineckY
17.07.2021

Krásná nostalgie z naší knihovničky, i když je už trošku v salátovém vydání :-)

terinkha
23.06.2021

Nesmrtelná klasika, při čtení jsme si s manželem kolikrát vzpomněli na určité díly večerníčku. Nádherně napsáno i ilustrováno. Pohádky našeho dětství, věřím, že se budou líbit i dcerce :-)