Pohádky poněkud hambatéI

Pohádky poněkud hambatéI https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210202/bmid_pohadky-ponekud-hambatei-210202.jpg 3 36 9

O stvoření světa, O zlaté rybce, O karkulce, O tom, co se stane, když se sudiči namažou a další. Do 15 let nepřístupno! Tyto pohádky nesou určeny školní mládeži! I když pokud je někde nenápadně necháte, možná v dětech otupělých internetem, facebookem, chytrým mobilem a dalšími moderními oblbováky vzbudíte zájem o četbu. Vyznání autora místo anotace: Jak říká má žena, málokdo má ke sprosťárnám tak vřelý poměr jako já. Samozřejmě přehání. Můj kladný poměr k sexu začal klíčit už v pubertě, přestože jedinou osvětu mi mohla poskytnout jen útlá knížečka s názvem Dospíváte v muže. Bylo to v půlce minulého století, deset let předtím zvítězila v naší zemi dělnická třída a vítězové nepotřebovali, aby se pracující lid rozptyloval myšlenkami na sex. O to víc mě to štvalo a už tehdy se ve mně rodila vzpoura: o něčem tak výsostně lidském jako je spojení dvou osob (tří osob, čtyř osob…) budu mluvit a psát otevřeně. A tak to dělám. Samozřejmě občas narážím na spoluobčany vychované v nepatřičné cudnosti a tmářství - těm pak říkám důrazně: proboha, vzpamatujte se! Vždyť bez šukání by lidstvo vymřelo!... celý text

Přidat komentář

iceVS
02.02.2024 4 z 5

Pohádky byly hambaté tak akorát, místy i vtipné, dávkovat po jedné, max dvou.

Ovšem dost jsem byla zmatená ze vsuvek mezi jednotlivými pohádkami...
Ve smyslu: "O čem dnes chceš slyšet? Povídej mi o...", jsem si tak nějak představovala mileneckou dvojici. A celou dobu jsem měla pocit, že to byl rozhovor obou autorů, takže v době vydání pánové 60+
Snažila jsem se to rozluštit a stejně jsem pak byla myšlenkami jinde :-D

Michelle.Bee76
13.12.2022 3 z 5

Takový slabší průměr, ale na odlehčení od "vážnějšího čtení" je to velmi příjemné. Souhlasím s komentářem, že chvílemi kniha koketuje spíš s pornem, než s erotikou a že je lepší si knihu "dávkovat" po pár kapitolách a nečíst ji na jeden zátah. Ale jako pauza mezi čtenářsky náročnějšími knihami, proč ne. :-)


Hakate
04.09.2022 3 z 5

Humorná, zábavná oddechovka.

Česneksmedem
30.01.2021 5 z 5

Vždy je ideální, když TO přijde v pravý čas láska, milování, hlívová polévka, řízek, štrůdl nebo tato kniha. V dnešní době plné chaosu, nejistot a omezení, na které mnozí papaláši kašlou a kterou naopak využívají ke svému ještě většímu zbohatnutí se jako protipól tato kniha velice hodí. Stačí jen trocha nadhledu a o zábavu je postaráno.
A na jaké pohádky se můžete těšit? Napovím pouze jednu 7 hrníčků, 7 postýlek a 7 prezervativů. Pokud vás napadla Sněhurka, tak jste se skoro trefili.

jaroiva
20.10.2019 4 z 5

Po několika "seriózních" knížkách mám na chvíli splněno co se týká literatury pro poučení a tak se ráda pobavím nějakou lehčí četbou. A tohle se hodilo.
Doporučuji spíš číst po jednotlivých pohádkách, na jeden zátah by to asi bylo poněkud jednotvárné.
Jako vždy - některé pohádky jsou lepší, jiné horší, ale celkově se mi to líbilo víc než průměrně. Účel splnilo.

hanzmb
22.01.2019 3 z 5

Přečíst se to dá, ale žádný zážitek nečekejte. Pár míst je vtipných, ze zbytku čouhá víc snaha než invence.

DuncanIdaho
07.01.2017 2 z 5

Před touto kniho jsem přečetl tři stejného ražení. Ty předcházející měli vtip a byly erotické. Tahle tolik vtipu neměla a místy je to spíš porno než erotika.

čohynka
11.12.2012 3 z 5

Vtipné, čtivé, veselé počteníčko.

Petty81
12.09.2011 5 z 5

Super počteníčko. Přečetla jsem jednu ,,pohádku" a už se těšila na další. . ,