Česká čtyřka aneb Všechno mělo být jinak

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Humorně laděný román o mladíkovi, kterému osud nadělil jedno varle, zadrhávání v řeči, a aby toho neměl málo, i lásku ke stejnému pohlaví. Nic z toho si nepřál, naopak vždy toužil žít stejně jako ostatní heterosexuálové: najít si ženu, založit rodinu, vychovat děti… I když mu to nevyšlo s ženou, ostatních ideálů se nevzdal a šel za svým cílem s buldočím zaujetím. Příhody humorné i smutné ho provázejí životem při hledání životního partnera i při snaze o zplození vlastního potomka....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327560/big_ceska-ctyrka-aneb-vsechno-melo-byt--RJz-327560.jpg 4.110
Nahrávám...

Komentáře (5)

Kniha Česká čtyřka aneb Všechno mělo být jinak

miroslav3627
02.01.2022

Je to neuvěřitelné, ale knihu jsem dočetl po 2 letech. Začal jsem knihu číst a jelikož jsem nebyl úplně vtažen do příběhu tak jsem knihu odložil a četl jiné, ale pak jsem knihu zahlédl u kolegyně v práci a říkala jak je kniha skvělá a nemůže přestat číst. Řekl jsem, že je čas to zkusit dočíst a odstup času mi prospěl, pomalu jsem se dostával na hlouběji a hlouběji. Ani nevím jak a byl jsem u konce knihy a musím přiznat, že ještě pár dní jsem v hlavě měl jména aktérů a závěr knihy a musím napsat, že to bylo skvělé a můžu jen doporučit.

Juvka
02.06.2020

Osobně mě kniha velice pobavila, vůbec jsem s ní neměla žádný problém, ale myslím že je to tím, že prostě s homosexuály nemám problém.

meduuzka
10.10.2019

Kniha mne moc bavila. Četla se mi pomalu, ale o to déle jsem si ji mohla užívat. Na konci jsem řvala jako želva. Vřele doporučuji, hlavně těm, co nemají předsudky vůči homosexuálům.

IvaJakl
12.09.2019

Ačkoliv jsem hetero tak se mi kniha líbila

saumur
03.04.2017

Něco mezi červenou knihovnou, humoristickou freskou, sociální sondou a psychologickým románem... Od každého trochu. Pokud ke knize budeme přistupovat s vědomím, že jde o fikci a nikoliv o realistický obraz, pak se určitě pobavíme a občas i od srdce zasmějeme. Bohužel celý dojem kazí příšerná práce s jazykem a slovní zásobou, navíc utvrzená pravděpodobně neznalostí minoritního prostředí. Jinak by autor nemohl používat výrazy typu "pazdrát" a obraty typu "vsednout na vlak" a určitě by nevkládal partnerům do úst oslovení typu "debile, pitomče, darebáku, uličníku".