Podivuhodné chvíle se Sluneční písní

Podivuhodné chvíle se Sluneční písní https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426003/bmid_podivuhodne-chvile-se-slunecni-pisn-1Vk-426003.jpg 5 7 2

Známý autor, povoláním přírodovědec, se vyznává ze své celoživotní inspirace modlitbou sv. Františka. Text, psaný původně pro mladé, oslovuje a zasahuje i ty, kteří jsou – bez ohledu na věk – mladí svojí vnímavostí a radostí z toho, co je nám Stvořitelem svěřeno.

Přidat komentář

pajaroh
29.06.2022 4 z 5

Byť mám víru jinou, stejně tak přístup ke svatořečení, tohle je prostě krásný text. Jako vše, co jsem od Miloslava Nevrlého četla. Z každé věty je cítit přírodní moudrost, láska k lesu, horám a ke všemu živému. A především láska k životu, která s věkem u tohoto člověka, zdá se, sílí. A právě kapitola Devátá opovážlivá chvála se mě dotkla nejvíce.

Mánička178
19.04.2022 5 z 5

Wau... Pár stran, ale prýští z nich ne-sku-teč-ná láska, pokora, obdiv, radost. Tato knížka je poklad, který rozvíjí už tak vlastně prostou, ale zároveň hlubokou modlitbu sv. Františka. A moc mě oslovuje také vyjádření Miloslava Nevrlého, který mluví o přírodních "mohutnostech" - jak trefné, přirostlo mi to k srdci, protože člověk se proti tomu celému světu cítí tak moc nepatrně. František i Miroslav - oba vzácní lidé...Prostě síla a moc ráda tuhle knihu všem doporučuju!