Láska není slepá

Láska není slepá https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166532/bmid_pink-collection-laska-neni-slepa-xkQ-166532.jpg 4 29 7

Růžová kolekce série

< 4. díl >

Hugo, hrabě z Ruvenu, se plaví domů po deseti letech, které strávil v Indii se svým plukem. Jeho dědeček, starý hrabě, totiž zemřel a Hugo zdědil rodinný titul i ruvenský hrad. Součástí dědictví je však i Felice Delisleová – dívka, se kterou se má oženit. Pohledný mladý muž byl však během povstání v Indii zraněn – a teď se domů vrací slepý. Ve své domovině se setkává s přáteli své rodiny – zejména doktorem Carltonem a jeho pohlednou dcerou Jacinou, pro niž je Hugo hrdina jejích dětských snů. Jacina ví, že je Hugo zasnoubený a že jí nikdy nemůže patřit – přesto však cítí podivné rozechvění, když je hraběti nablízku. A zdá se, že ani Hugovi není zcela lhostejná. Pak ale na ruvenský hrad přijíždí Felice a obrátí poklidný venkovský život naruby. Jacina a Hugo zjišťují, že se ocitli uprostřed lží a intrik. V atmosféře napětí a vzrůstajícího nebezpečí musí hrabě odjet až do zasněženého Švýcarska, aby poznal, kdo je jeho pravou láskou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Castle of Love , 2000


více info...

Přidat komentář

Ála1968
18.04.2023 3 z 5

Tak konečně tam byl nějaký děj
Mělo to hlavu a patu a bylo to kupodivu do konce knihy o něčem.

Ewik
21.07.2016 4 z 5

Každou knížečku BC slupnu jako malinu a ani tato nebyla výjimkou. Povedená romantika vyplněná špetkou napětí. U těchto knih se mi hezky relaxuje. Jediné, co bych vytkla, (jak už zde bylo řečeno) je poměrně dost useklý konec, tam bych ještě stránku, dvě snesla, aby to nebylo tak násilné. Jinak musím pochválit.


MinaHawke
15.11.2015 5 z 5

Krásná kniha, velmi mě bavila.
Jacina již od mala obdivuje hraběte Huga, jenže ten je zaslíben jiné. Kolem jeho snoubenky Felice je mnoho tajemství, která jsou nebezpečná, ale hrabě a Jacina je spolu vyřeší.

LibraryGirl
10.03.2015 4 z 5

Něžná romantika na několika stránkách. Trošku děje, kapku dobrodružství. Na zabavení na dvě hodinky ideální. Bavila mě.

reader.007
15.01.2015 2 z 5

Opět zapůsobilo kouzlo nechtěného a já několikrát vyprskla smíchy. Proto možná autorce odpustím i to, jak byla opakovaně otravná v momentech, kdy si hlavní hrdinka "přála aby trvaly věčně". Ačkoliv asi přeci jen ne. Na to, jak je kniha krátká, se skoro až do konce hrozně vleče.

malazluta
17.04.2014 4 z 5

Romantika se vším všudy .....tato knížka se mi líbila mnohem víc, než dílo této autorky, které jsem četla předtím, ale obávám se, že B. Cartland se autorkou mého srdce nestane.

Kessy1990
04.01.2014

Tato kniha se mi velice líbila, nechybělo tam trochu napětí a samozřejmě romantika. Mám velice ráda tuto autorku. Od ní mám v knihovně skoro 120 knih. Vše co jsem od ní četla se mi líbilo. Jen mě trochu mrzí, že její konce jsou tak rychlé. Vždycky bych ještě něco na závěr dala, stačilo by přidat tak dvě stránky, ale to bohužel já nezměním :) Jinak tuto autorku vřele doporučuji. Je to odpočinkové čtení !!!