Bezcitný hrabě

Bezcitný hrabě https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427704/bmid_bezcitny-hrabe-P6Y-427704.jpg 4 42 5

Bantam Romance série

< 28. díl >

Mladičká Vesta Cressingtonová-Fontová odjíždí z rodné Anglie na malý ostrov ve Středozemním moři, aby se stala manželkou místního knížete. Jenže nic není takové, jak si romantická dívka vysnila. Už cestou slyší o knížeti podivné zvěsti a v přístavu na ni navíc nečeká živá duše, a tak se ocitá docela sama v cizí zemi. Pak přijíždí hrabě Miklos Czako, nepříjemný a arogantní člověk, který má podle všeho jediný cíl: aby Vesta nasedla na první loď a vrátila se zpět do Anglie. V zemi totiž řádí revolucionáři a cesta do hlavního města za knížetem není bezpečná. Jenže návrat je to poslední, co by Vesta měla v úmyslu. A tak se vydá s nesympatickým hrabětem na cestu plnou dobrodružství a nebezpečí. Jenže nepříjemný a zdánlivě bezcitný hrabě v ní vyvolává elektrizující pocity, které dosud nezažila. A zdá se, že náklonnost je oboustranná. Jenže Vestina ruka už dávno náleží jinému muži. Co je víc – láska, anebo povinnost vůči Anglii?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Cruel Count , 1974


více info...

Přidat komentář

Bosorečka28
25.06.2023 3 z 5

V podstate sa čítala veľmi ľahko a dobre. Prečítala som ju za jeden večer. Zdalo sa mi to veľmi naivné .... boli spolu dva dni a milovali sa až za hrob... ale inak fajn.

brunettlibrary
09.06.2022 3 z 5

Typická romantika, která v sobě má všechno, co má mít. Už od poloviny děje jsem uhodla, jak kniha skončí. Postavy jsou vykreslené hezky a text je celkem čtivý. Knihu bych doporučila těm, kteří si chtějí přečíst jednoduchý příběh a mít z něj dobrý pocit.


dooky
27.12.2021 1 z 5

Nezaujalo, těšila jsem se na konec. Bude zapomenuto.

alnahu
25.06.2020 5 z 5

Tuto knihu jsem si vybrala ,jako odpočinkovou a nezklamala mě.Nejinak je to v tomto příběh o mladičké dívce Vestě Cressingtonnové,která,jako každá dívka sní o svém pohádkovém princi,ale ona je zasnoubena s knížetem a má se provdat do zcela cizí země,nakonec ji čeká velmi romantická cesta s hrabětem Miklósem a další překvapení.Romantické knihy od této autorky čtu ráda,vždy mě potěší.

modranka
14.01.2014 2 z 5

Je to vlaste rozpravka pre *násť ročné. Vymyslená krajina, vymyslená monarchia, rozprávkový príbeh. S historickou romancou aké prinášajú súčasné autorky má už málo spoločné.