Netušená láska

Netušená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143102/bmid_pink-collection-netusena-laska-PuE-143102.jpg 4 25 6

Růžová kolekce série

< 3. díl >

Když se John Chester dozvídá, že jeho strýc náhle zemřel a odkázal mu titul vévody a zároveň zchátralé panství, rozhodne se vrátit do Anglie. V tu chvíli už ví, že se jeho život změní – netuší však, jak moc. Gina Wilsonová ztělesňuje vše, co ho na ženách odpuzuje – je nezávislá, sebevědomá, vzdělaná a vždy připravená mu oponovat. Její nápady ohledně renovace hradu jsou však velice chytré a John zjišťuje, že se bez její pomoci neobejde. A čím více času spolu tráví, tím jasněji si uvědomuje, jak je krásná, chytrá a zábavná. Jenže Gina je podle všeho zamilovaná do jiného muže… a Johnovi navíc navrhne, aby svou tíživou finanční situaci vyřešil sňatkem s její bohatou spolužačkou. Získá John lásku své vyvolené? Jenže když půjde za hlasem svého srdce, bude muset peníze získat jinak…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love Finds the Way , 2012


více info...

Přidat komentář

janqa410
24.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Velmi krátké milostné vzplanutí, ale to pouze do počtu stran. Příběh a jeho průběh, načasování, tím jak se děj vyvíjel - skvělé, odpočinkové čtení, napsáno přesně tak, jak má román vypadat. Gina od první chvíle padla Johnovi do oka a to i přesto, že to byl zpočátku takový cynik, bylo naprosto zřejmé. Hlavní zápletka, snaha o zachránění hradu mě velmi bavila, ale nesobeckost a starost nejen bohaté Giny, ale také těch "zbloudilých oveček", to byla v dnešní sobecké a bezohledné době, opravdová radost pro oko.

Barbora H
19.01.2017 1 z 5

Nemastné, neslané...


MinaHawke
25.10.2015 5 z 5

Je pravda, že je to psané jiným stylem než jak psala Barbara Cartlandová, ale i tak se mi kniha líbila. Příběh mě bavil, dokázala jsem se do něho vžít. Takže si myslím, že alespoň pro mě kniha svůj účel splnila.

malazluta
17.04.2014 3 z 5

Když jsem tuto knihu četla, tak splnila svůj účel - zabavila mě. Bohužel mě nezabavila natolik, abych se k ní ještě někdy vrátila.

modranka
13.01.2014 3 z 5

Táto kniha už nie je ten pravý text, na ktorý sme zvyknuté u Barbary Cartlandovej. Už to píše zrejme niekto iný. Veľmi v tom cítiť stratu royalistických myšlienok. Príbeh je skôr pretkaný sociálnymi myšlienkami 20. storočia, takých tých myšlienok, že všetko patrí všetkým.

Pav.Hope
23.03.2013 3 z 5

Mam rada historicke romany....i kdyz je toto je tak trochu cervena knihovna. Jako oddechova cetba se mi to vsak moc libilo, jelikož o této době velmi rada ctu, velmi mě uchvacuje doba baronu, vevodu a chovaní můžu i dam :)