Jdi za svým srdcem

Jdi za svým srdcem https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174114/bmid_jdi-za-svym-srdcem-bEQ-174114.jpg 3 20 5

Růžová kolekce série

< 5. díl >

Když se slečna Draycottová rozhodne sáhnout si na život poté, co odhalí zradu muže, jemuž dala své srdce, její přítelkyně Rosina Clarendonová přísahá, že se pomstí. Rozhodne se, že ona sama nebude důvěřovat žádnému muži – včetně sira Johna Crosbyho, člena parlamentu, jehož tajně miluje už od dětství. Když o něco později Rosina vstoupí mezi londýnskou smetánku, ocitne se ve víru společenských událostí. Její otec, sir Elroy Clarendon, by se mohl stát ministrem příští vlády – pokud ovšem jeho strana vyhraje volby, které se kvapem blíží. Rosinina nová přítelkyně, lady Doreen, dcera hraběte z Blakemore, se dívce svěří, že má tajného ctitele. K Rosininu zděšení se ovšem ukáže, že onen tajemný muž není nikdo jiný než Arthur Woodward, muž, jehož zrada zlomila srdce slečně Draycottové. Rosina se rozhodne Woodwardovi postavit – vlastní totiž dopisy, jež jeho zradu odhalují. Sir John se nejprve rozhodne ji od tohoto záměru odradit, když ho však dívka neuposlechne, začne ji chránit. Podaří se mladému páru zachránit lady Doreen a zabránit dalším zradám a úkladům, které má Woodward v plánu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love is Triumphant , 2000


více info...

Přidat komentář

Ewik
25.10.2016 2 z 5

Ačkoliv se kniha četla dobře, příběh sám byl poměrně nudný a velmi jednoduchý. Měla jsem pocit, že jsem absolvovala jakousi rádoby verzi politické kampaně. Rosina mi byla protivná už jen tím, že si hrála na tak vzdělanou, pouze její názory byly ty správné, do každého viděla, věděla co je pro něj nejlepší a jen se hádala. 150 stránek skoro o ničem.

MinaHawke
28.02.2016 5 z 5

Rosina si ráda představuje a v jejích romantických představách vystupuje sir John, do kterého je tajně zamilovaná. Jenže se k němu chová velmi ošklivě.
Hrůzná událost se slečnou Draycottovou změní její pohled na svět. A ten nemožný pan Woodward je slizký jako had.
Ale nakonec bude zlo po zásluze potrestáno a tak to má být.


Madame R
30.07.2015 1 z 5

Kniha mi přišla dost nereálná, nedokážu si představit, že tak křehká dívka vidí jak se její přítelkyně zabije a vše to přejde s takovým klidem. Ještě se mi nestalo abych byla ráda, že knihu dočítám. Naštěstí měla jen 150 stránek.

Kessy1990
17.02.2014

Kniha se mi moc líbila. Ostatně jako všechny knihy od této autorky :)

liskarysava
25.01.2014 2 z 5

Jednoduchý trochu naivní románek.