Hvězda lásky

Hvězda lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187602/hvezda-lasky-187602.jpg 4 24 2

Růžová kolekce série

< 6. díl >

Sylvia, dcera vévody z Belhamu, je jiná než její sestry a její nevlastní matka. Pranic ji nezajímá nakupování a skvostné róby, nebaví ji plané tlachy ve společnosti a ze všeho nejméně ji zajímá, jak si najde ženicha. Ráda by se z londýnského lesku vrátila zpět na rodinné venkovské sídlo. Když na jednom večírku potká v zahradě tajemného mladíka, svět se zdá být stejně nádherný jako obloha plná hvězd. Pak však nastane katastrofa – její otec prohraje v kartách obrovskou sumu peněz a zdá se, že rodina přijde nejenom o své londýnské sídlo, ale dokonce i o prastarý hrad Belham. Na poslední chvíli jim přispěchá na pomoc hrabě von Brauer, jenž se zaváže vévodovy dluhy zaplatit – výměnou za ruku krásné Sylvie. Jaké jsou však skutečné důvody, pro něž ji chce hrabě pojmout za manželku? A spatří ještě Sylvia někdy onoho tajemného mladíka? V příběhu plném napětí, přetvářky, zrady a zklamání se láska bude muset postavit zlu. Snad jen hvězdy na obloze by mohly dívce ukázat správnou cestu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Stars in the Sky , 2000


více info...

Přidat komentář

MinaHawke
24.11.2015 5 z 5

Kniha mě velmi bavila, nechybělo v ní napětí, láska a také poklad.
Sylvia jako hlavní hrdinka se mi líbila, byla sympatická, zato hrabě von Brauer byl nesnesitelný padouch, ale lord Farron to vylepšil, ten byl zcela něco jiného, to byl kladný hrdina.
Mohu jen souhlasit s VytíVlčice, že bych také ubrala vyprávění o hraběti a raději bych přidala pár stran o zamilovaném páru.

VytíVlčice
24.07.2015 3 z 5

Děj knihy byl podle mě celkem napínavý, ale vadilo mi, že se příběh točí především kolem nesimpatického lumpa v podobě hraběte von Brauera a ne kolem zamilovaného páru. Nicméně dávám paleček nahoru. :)